ONSDAG.

Idag har jag haft fullt upp. Åkte till min jobbcoach imorrse och hade möte med henne, sedan gick jag en sväng på stan och försökte hitta en vårjacka. Men det är nog bara att acceptera, jag är inte skapt för att ha jackor.. =/ Åkte hem när jag inte orkade leta mer, åt, såg lite på tv och sedan åkte jag med Marie till Mölltorp för att lämna Wildah på hundpensionatet. Vi körde fel fyrtioåtta gånger och när vi väl hamnade rätt mötte vi en stor lastbil på en liten grusväg och fick backa tillbaka igen för att släppa förbi den :P

Innan vi lämnade Wildah fick vi hälsa på en liten schäfervalp som var där, så söt :) Vill ha valp igen.. ^^ Men det knäppaste var att när vi stog och pratade med hon som ägde pensionatet sa hon att Wildah var en så lugn hund. Både jag och Marie bara tittade chockat på varandra, "Är det våran hund hon pratar om?!" Hon har väl aldrig varit lugn en sekund i sitt liv.. :P

Men men ^^ Åkte till Maries barndomskompis Johanna efteråt och fikade med henne, hennes man och deras barn. Var mysigt. Åkte hem efter ett par timmar och nu försöker jag mest hålla mig undan från undervåningen där mamma och pappa stressar runt med sina resväskor. De åker till England inatt så nu är det snabba ryck som gäller.. :P

Skulle få besked från sommarland i slutet av mars och idag är det sista mars så jag har varit helt nervös hela dagen. Men såg nyss att jag fått mail om att det kan ta upp till tre veckor till innan vi får besked. Blir ju galen, vill veta nu så jag kan sluta vara nervös.

Jaja, nu ska jag nog kika lite på TrueBlood.

Puss på er <3

TISDAG.

Idag kan man inte heja så mycket för mig precis, försov mig det första jag gjorde, men i övrigt har jag haft en ganska fin dag. Åt frukost ute på altanen med Wildah i solskenet och sedan jobbade jag ett par timmar innan det var dags för en sen lunch och tv. Har precis duschat nu och det behövdes kan jag säga, har inte duschat sedan i fredags :P

Har inte så mycket spännande att berätta idag faktiskt.. Förutom min oerhörda ångest över att jag inte skickat ansökningar om sommarjobb på olika dagis, ska till min jobbcoach imorgon och hon kommer mörda mig :S Men men.. Jag ska vara lite duktig nu och välja ut vilka jag ska skicka till, de som ligger närmast och så.

Puss på er <3

MÅNDAG.

Försov mig imorrse men jag har ändå varit ganska aktiv. Jobbade fyra timmar och efter det cyklade jag iväg och hämtade ut ett paket från H&M. Nu låter det som om jag helt plötsligt är gjord av pengar och kan köpa saker hit och dit hela tiden. Men dehär H&M-grejerna beställde och betalade jag för över en månad sedan och har inte fått dem förrn nu pga. att det inte var lagervaror. Ville bara klarlägga det så ni inte tror jag gått och blivit kriminell :P

Här iallafall bild på sakerna :)



Flipflops, concealer och en massa plupp-örhängen :) Köpte även en svart väska men jag är väldigt tveksam till ifall jag ska behålla den eller inte.. Den som lever får se :)

Har ägnat kvällen åt att se på tv och sådär, inte så spännande.. ^^ Hoppas ni haft en fin dag :)

Kram <3

SÖNDAG.

Var och köpte de ljusrosa Conversen förut idag med Emil och så hittade jag även ett begagnat Singstar-spel för 48 kronor. Det trista är bara att det aldrig blir av att jag använder mitt Singstar längre. Blir inte precis av att man sätter sig själv och skrålar för full hals och på fester är man alltid för många.



Men men.. Jag ska snart se en Johan Falk-film med mamma och pappa och kanske äta något mumsigt. Är så trött, fast jag sov nyss ett par timmar efter att jag och Emil åkt hem från stan =/ Är inte riktigt på blogghumör, men kände att jag ville visa skorna och singstarspelet i alla fall :)

Knus <3

LÖRDAG.

Nu är jag hos Emilpemil och väntar på att han ska duscha klart :) Åkte nyss hit i mammas bil för vi ska kunna åka hem ikväll eftersom dethär är sista helgen innan hon åker till Brighton i över en månad. Var och kikade läget på "Stora shoppinghelgen i Skövde" nyss och jag la undan ett par Converse på Stadium :) Och Emil köpte en t-shirt på Cubus.

Ska förhoppningsvis kila dit och köpa skorna imorgon :) Fast tror inte jag hittade rätt bild, de var liiitepytte ljusare :)
Nu ska vi snart ha kalas för Emils mamma.
Puss på er <3

FREDAG.

Idag är det fredag den 26 mars och exakt en månad kvar till min födelsedag. Jippie! kanske man skulle säga nu, men jag tycker inte om denhär dagen alls. Skulle cykla med Marie nu på morgonen men hon är fast på jobbet och vet inte när hon kommer loss så jag måste antagligen cykla själv om jag inte vill vänta hela dagen. Den bärbara datorn har något jävla lås så jag inte kan ansluta den snabbt och lätt och kolla bussar tills i eftermiddag så jag fick istället vänta en kvart på att denhär rishögen skulle starta upp. Jag nyser. Plus att mamma är irriterad på mig och beter sig som om detär jag som gör alla fel här i världen fast det är hon som är dum.

Vill bara att det ska bli kväll så jag är klar med alla måsten och ligger och myser med min underbara Emil istället. Det är inge kul när klockan bara är strax efter tio och man redan känner sig som om man vill gräva ner sig och sova bort hela dagen.

Nu ska jag försöka samla kraft till att cykla en liten bit iaf.

Hoppas ni får en fin fredag <3

VÅFFELDAGEN.

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är faktiskt våffeldag, hurra, hurra, hurra! :P

Har ni ätit några våfflor idag? :) Det har jag gjort. Bad pappa att pumpa mina cykeldäck imorrse och vid tio susade jag iväg upp till Hp för att köpa jordgubbssylt till våfflorna. När jag skulle betala ringde Marie och sa att hon cyklade från jobbet så då fick jag ett ryck och cyklade upp och mötte henne i Lunden innan vi cyklade hem igen och gräddade våfflor :)

Hon hade även med sig min Harry Potter-bok så det var dubbel lycka för mig. Mat och böcker - det är mitt liv det säg! :P



Har så förbaskat ont i rumpan av att cykelturen idag, kommer vara överjävligt plågsamt att cykla imorgon igen. Men om jag inte cyklar imorgon kommer det bara att bli ännu värre nästa gång.. :P Ska till IT en sväng morgon för att supporta Emil och Joar med smink till deras fotoprojekt också. Får hoppas det går bra..

Och sen på kvällen ska jag och Emil mysa med kinamat har mamma lovat för att jag fixade mat till henne och mig ikväll :P Kul att man måste muta varandra och inte kan göra något för att den andre ska bli glad utan bara för sin egen vinning.

Nu ska jag snart "call it a day" och krypa ner i sängen och läsa om Parry Hotter och hans fantastiska äventyr.. :P

Godnatt på er och hoppas ni haft en fin våffeldag <3

ONSDAG.

Var tänkt att jag och Marie skulle simma imorrse men när vi kom fram till arenan möttes vi av brandlarm och barn som stod ute i kylan i bara badkläder och handduk, stackarna. Det brann inte såvitt vi förstod, men de hade inte lokaliserat problemet så istället för att stå där och vara nervösa bestämde vi oss för att åka hem och ta med Wildah och pappa ut på en långpromenad istället.

Efteråt var jag än en gång dum och gick och la mig och vaknade inte förrän strax innan klockan fyra.. Not good =/ Det känns som om jag skulle behöva lite sysselsättning under dagarna... Läste ut Harry Potter 6 (Orkar inte skriva hela namnet) också innan jag somnade så nu har jag inget att läsa, men förhoppningsvis kommer Marie hit med 7 boken imorgon som hon lånat i ett år.. :P

Jag och pappa såg precis på Andra Avenyn och jag sitter bara och gapar för jag blir så irriterad. "Hur orkar hon vara så jävla falsk?!", "Hur orkar man spela ut folk mot varandra sådär hela tiden?!", "Jag orkar inte!!!" är bara smakprov på vad jag gapar om.. Höhö :P


Söt bild från början av serien <3

Jag ska nog snart kika på True Blood på svt-play nu, får se om de hunnit lägga upp veckans avsnitt än. Och så ska jag mumsa i mig lite Droste-choklad som pappa köpte med sig hem från Berlin ^^

Puss och knus <3

TISDAG.

Jag sitter här och pysslar lite med mina naglar. Tog bort det gamla lacket, klippte och filade naglarna, smörjde in och petade tillbaka nagelbanden. Plus att jag precis målat på ett lager av ett vitglansigt lack min mamma köpte härom dagen.

Himla svårt lack att handskas med måste jag säga... Det skulle funka med ett tunnt lager på sommaren som bara skimmrar lite, men det är svårt att få ett jämnt resultat. Har man några ojämnheter i naglarna eller för mycket färg i penseln blir det linjer och grejer. Inge vidare... Me lyckas ma så blir det ett fint skimmer :)

 <--- Lacket :)

Har inte gjort så mycket alls idag, ätit frukost med pappa och Marie, jobbat lite, ätit lunch, läst och sovit. Men förhoppningsvis simmar jag imorgon så det känns i alla fall lite positivt.

Är himla sugen på att se Melissa Horn och Lars Winnerbäck tillsammans i gbg i sommar, får se om jag får någon med mig och vad det kommer kosta :)

Hoppas mi haft en fin dag <3


GE MIG VÅR.

Jag blir så obehärskat sugen på vår, särskillt när jag ser dehär nagellacket och läppglanset från H&M med så vårig fin grön <3 Jag dör lite.



GE MIG VÅR!

Nattinatt mina små skatter <3

MÅNDAG.

Har ingen blogg-lust idag.. Mensvärk, ont i magenm på dåligt humör, ja helt enkelt en dag då allt går fel. Men jag var i alla fall ute och gick en långpromenad med Marie och Wildah imorrse. Och så känner jag att jag måste lägga upp bilder från Sandra och Mickes inflyttnignsfest i lördags, blev inte mycket bilder men några i alla fall..

Det var väldigt trevligt, även om jag inte låter nå vidare euntiastisk (Går ju verkligen inte stava till det ordet, men ni vet vad jag menar).. ^^





Jag tyckte tydligen att jag var festens mittpunkt eftersom jag är med på typ alla bilder.. :P Emil är inte med på en enda ^^

Hejsvejs.

FREDAG.

Wiho, nu är det fredag igen :) Var och simmade med min storasyster imorrse och sedan åkte vi hem och färgade mitt hår och åt lunch med papi. Dock tog knappt färgen så här sitter jag med lika mycket utväxt som innan, inte roligt när vi ska på inflyttningsfest imorgon hos Emils syster och hennes pojkvän..

Nu är föresten min pappa på väg till Berlin för att kolla på iceracing med sina polare från deras iceracing-tid. Kul kul :) Blir sugen på att bläddra i pappas gamla album och kika när han tar guld och grejer. Tycker faktiskt det är trist att han slutade, men går väl inte att flänga iväg jämt till en massa andra länder och hålla på med farlig sport när man har småbarn antar jag. Vad jag babblade iväg känner jag.. :P

Men men, nu kommer iaf Emil snart hit och ikväll ska vi ha mys med Marie och mamma. Vi ska äta kycklinggrytan som jag gjorde igår, hihi :) Fast nylagad då ^^

Puss på er och hoppas ni får en underbar helg <3

IRRITATION.

Jag blir så jävla irriterad. Så fort jag ska kommentera en blogg.se-blogg måste jag fylla i sånhär jävla verifieringsgrej. Vet att vissa har det som inställning men det blir så även hos de jag vet aldrig haft så :S Blir galen för det gör att jag drar mig för att kommentera. Men jag vill ju kommentera eftersom jag vet själv hur trist det är när man skrivit något och ingen kan skriva ett endaste litet ord.



Hej.

I'LL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE ME.

Har inte varit så jätteaktiv idag.. Var meningen att jag skulle åka iväg och köpa ett nytt kort på simningen och ta mig en tur, men Marie kunde inte och då låg jag kvar i sängen till klockan tio istället. Gick upp sedan, åt uuUnderbara och nyttiga mackor med skinka, sallad, gurka och snackpaprika på <3 Sedan städade jag lite i badrumsskåpet innan jag lagade kyckling till mig och MarrTheBarr.

Har lyssnat på Lady Gaga hela dagen.. Nom nom <3

Telephone - Lady Gaga & Beyoncé

Bad Romance

Paparazzi


Knus och klem med snigelslem <3

KYCKLINGGRYTA.

Har nyss ätit en jättegod kycklinggryta med in storasyster. Fick ett ryck igår när jag och pappa åkte och handlade och fick för mig att jag skulle göra en kycklinggryta så jag köpte lite kyckling och cremefraiche och sedan improviserade jag idag när jag lagade den :) Blev ett väldigt bra resultat för att vara första gången i mitt liv som jag lagar kycklinggryta.

Dethär behöver du för 2-3 portioner:

- 2 tinade kycklingfiléer (lägg i en platspåse och tina i en skål med varmt vatten någon timme)
- 1 burk skivade champinjoner
- 1 gul lök 
- 2 buljongtärning (jag tog en tärning kött- och en grönsaksbuljong)
- 2 dl vatten
- 2 dl cremefraiche
- Soja, peppar, salt 


- Skär den upptinade kycklingen i små tärningar, stek i smör i en stor gryta.
- Hacka löken och häll spadet av svampen, häll ner det i kycklingen när den är nästan färdigstekt, låt det steka med kycklingen tills allt känns genomstekt.
- Tillsätt ca 2 dl vatten och smulade buljongtärningar (jag finhackar dem med kniv för att slippa bli kladdig) och låt koka under lock i ca 5 minuter.
- Passa på att göra salladen under tiden. 

- Tillsätt 2 dl cremefraiche och låt alla ingredienser koka ihop till en sås.
- Krydda med svartpeppar, salt eller vad du tycker passar.
- Tillsätt ca 2 tsk soja för att såsen ska få en fin färg och för att förstärka smakerna.  

Servera med kokt ris och en fräsch sallad :)

Kom att tänka på denhär gamla reklamen när jag hackade lök förut... "NU HAR JAG HACKAT LÖKEN!" Haha, så jag kände att jag var tvungen att leta rätt på den och fräsha upp era minnen om ni glömt den :)



Puss på er <3

HUSVAGNEN.

Pappa ringde förut och sa att en takbjälke rasat in i vår husvagn i skjulet den står i över vintern =/ Vi har alltid haft den husvagnen och det känns jättetråkigt att vi antagligen måste köpa en ny nu och att saker vi har i den blivit förstörda. Mamma är ledsen =/ Och så blir man förbannad för att de som äger stället där man kan ställa husvagnen inte har ringt och sagt något... Pappa får inte tag på dem heller... Massa dumt =/

Vila i frid lilla bruna husvagnen <3 ^^

Nattipussar <3

BIKINIS.

Är så himla sugen på att köpa nya bikinis.. Har tittat länge på den bruna och idag fick jag även syn på denhär söta gröna. Visst borde jag få köpa två stycken? Det är ju olika färg och olika modell och allt. Det klubbar vi på. Måste försöka komma till en butik och prova också, är ju inte helt lätt detdär med storlekar...

(Ni får ursäkta mina paint-skills ^^)


Sommriga va? :)

Puss <3

MED SKÄGGET I BREVLÅDAN.

Blev så glad förut när jag kom hem från min jobbcoach för jag hade fått både en ny H&M-katalog och en Veckorevyn hem i brevlådan :) Var ett nummer av Veckorevyn som man kunde få hem gratis från Kenzas blogg för över en månad sedan, men den som väntar på något gott.. ^^



Blir ännu mer sommarsugen nu när jag har ännu en katalog att bläddra i och inte bara vinterns och hemsidan.. Blir galen av ha-begär ^^ (Jag fyller år snart, blink blink)

Puss på er och hoppas ni får en fin kväll <3

HELGEN SOM VARIT.

Hade en mysig helg hos min baby, eller ja, det blev lördag till måndag men jag kallar det för helg endå :) Var ute och gick i söndags och då mötte vi en flock galna änder. Eller mötte gjorde vi inte det heller, de flög rakt på oss och bara attackerade, jag trodde vi skulle dö och höll på att börja lipa :P Är verkligen livrädd för dedär jävla Mariestads-änderna, de är så jäkla närgångna :S

Men jag fick trösta mig med årets första isglass efteråt och då kändes det bättre <3 Och när vi kom hem myste vi med lite jappmousse och grädde också. Och grädden hade för övrigt läckt ut i hela min väska så mina kläder och min Harry Potter-bok var helt gräddiga.. Kläderna gick ju att tvätta men det är lite värre med boken, kommer säkert börja lukta =/




Hihi lilla Sessan ville också ha chokladmousse och grädde <3

Fel låt vann verkligen i melodisfestivalen, gillar't inte... Men men, jag ser ändå fram emot Eurovision i maj :)

Puss och knus <3

I'LL STICK TO MY CHERRY PIE.

Kom hem från Elin's för ett tag sedan och har hunnit med både lunch och dusch sedan dess :) Håller på att fixar mitt hår nu och ska nog snart åka iväg till min drömprins.. <3

Känns så skönt med nytt schampo, balsam, raklödder och värmeskydd (till håret), njuter verkligen av att duscha när jag har nya väldoftande produkter att mysa med :) Hihi. Fast nu känner jag att jag bränt mig i hårbotten på min volummaster, inte helt skönt... Men det går nog över snart :)

Ikväll är det melodifestivalfinal, får hoppas familjen Kvarnström förbarmar sig över mig och låter mig se på det.. :P Hihi.

Puss på eeer <3

THEY REALLY WANT YOU.

Hade det jättemysigt hos Emilie och Sofie igår :) Åt mumsig mat, snackade skit, kollade på gamla bilder och drack liiite vin :P Körsbärsvin är ingen höjdare ska jag säga er, i alla fall inte som sällskapsdryck.. Fast det skulle kunna gå om en fylla var målet.



Var inte så flitig med kameran igår som ni kanske ser.. ^^ Just det, hände en lite rolig sak när Emilie och hundarna följde mig hem, vi mötte Niklas Bohm som var på väg hem mitt i natten han med. När vi hälsat och så pekade han på hundarna och sa "Vilka små. Minisaar!" och sedan traskade han vidare hemmåt ^^

Nu ska jag snart möta Jenny och åka iväg till Maxi för att köpa schampo och raklödder så jag kan duscha :P Ska nog åka till Emil sedan, han kom hem vid halv tre inatt från Tattoo-boat så vi får se vad han orkar med.. :)

Knus och klem <3

IT'S FRIDAY - I'M IN LOVE.

Heeej :D Är på strålande humör idag och har redan hunnit med en massa grejer. Mötte Marie vid Arenan vid nio och simmade, sedan åkte jag hem och lagade en mumsig soppa till lunch. När jag ätit klart ringde jag Linnea och vi tog en promenad i vårsolen upp till HP för att köpa ingredienser till jappmoussen jag ska ta med mig till Emilie ikväll :)

Gjorde min underbara jappmousse när jag kom hem, längtar verkligen <3 Och så tog jag precis bort mitt gamla nagellack (gammalt och gammalt, målade det i tisdags.. ^^), smörjde in mig med handkräm, petade bak nagelbanden och målade på nytt nagellack :)


Mitt söta Kitty-nagellack som jag köpte i Gbg förra fredagen :)

Ska inte vara hos Emilie förrän vid klockan sju så jag har ju ganska god tid på mig att fixa hår, kläder och smink.. Hihi. Men vill att tiden ska gå fortare så det snart är dags att trippa iväg :) Skickar med en liten pepp-låt som ni kan lyssna på, la-la-la-love it <3

Girls - Marina and the Diamonds



Puss på er och hoppas ni får en mysig helg <3 

TORSDAG.

Har haft en såndär lat och tråkig dag igen så jag kan berätta om i tisdags och onsdags istället för då hade jag lite roligare :) Träffade Linnea på tisdagseftermiddagen och först gick vi och åt varsin baguett, upptäckte att de startat upp Eurobaguett efter att det brann ner. Nu är det dock där den lilla kiosken låg vid sandtorget och nya ägare, eller ja, samma som hade kiosken :P (Johnny-blåöga <3)

När vi ätit gick vi runt lite innan vi slog oss ner på Rådhuscafét där vi satt från klockan fem till klockan nio. Mysigt med långfika :)


Linnea på Rådhuscafét.

Igår hade jag också en väldigt mysig dag. Började med att simma med min storasyster strax efter nio och vid halv ett mötte vi min farmor och pappa (Vi har inte samma, för er som missat det ^^) och åt lunch på Gräddhyllan. Schnizel med kantarellsås och klyftpotatis... Behöver jag ens säga hur gott det var och hur oerhört mätt jag blev? :P

Tog bussen till Emil efteråt eftersom han och Joar är på Tattoo-boat torsdag och fredag. Vi såg på Bröllopsfotografen och så åkte vi även och hälsade på Sandra och Micke (Systern och pojkvännen) i deras nya lägenhet som de håller på att göra iordning :)

Nu sitter jag mest och längtar tills imorgon... Först ska jag simma med Marie och på kvällen ska jag till Emilie och ha myskväll, bara vi två :) "Jag fixar vin och mat, du fixar skvaller ;)" - Vem säger nej till den dealen? ^^

Puss på er och hoppas ni haft en fin dag <3


MÅNDAG.

Blev ingen simmning imorrse för jag glömt mitt 12 gångers-armband hemma, men eftersom det var så fint väder tog vi en långpromenad istället :) Myspys. Jag har även kollat lite högskolor idag, vi har bytt spår lite och är inte så sugna på att flytta till Skåne än utan börja med att bo lite närmre.. (Hörde jag någon jubla? :P) Det är väl i princip det duktiga jag gjort idag, det dåliga behöver vi inte prata om.. Just det, jobbade två timmar också.

Såg nyss på Spårlöst och de sänder de svåraste fallen i repris. Idag körde de mitt favoritavsnitt från förra säsongen, grät sönder igen för det var så gripande :P

Jag ska nog snart lägga mig i sängen och sakna Emil och läsa sjätte Harry Potter-boken.

Puss på er <3

FOTON.

Nu har jag än en gång skickat efter foton från FujiDirekt. Blir ju beroende bara för de skickar en massa speicalerbjudanden till mig hela tiden :P Haha. Men vill verkligen köpa ett fint album att klistra in bilderna i och skriva bildtexter till dem. Skulle vara ett mysigt sätt att spara sina minnen på.. Minns hur jag älskade att sitta och bläddra i gamla fotalbum när jag var liten.. :)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen för jag ska upp ganska tidigt imorgon för att möta Marie och simma. Ska bli skönt, men just nu önskar jag att jag kunde sova hela dagen imorgon istället..

Nattinatt :)

FYND.

Hann spendera en del pengar under mina ensamma timmar i Gbg och här under kommer bilder på vad jag köpte :) Glömde dock ta kort på ett par ribbstickade svarta strumpbyxor jag köpte på Lindex.


Långt mörkblå/vit-randigt linne, 99 kr på BikBok


Blå-rutig klänning med bröstficka - 179 kr Rut mfl.


Långt linne med något band som ingen utom Linnea vet vilka det är för några - 149 kr H&M


Champagnefärgad hårborste med Hello Kitty - 29.50 kr H&M
Sommrigt rosa nagellack med Hello Kitty - 29.50 kr H&M
Svart scarf med färgglada dödskallar - 99 kr Åhléns

K-k-kisses <3

SÖNDAG.

Har haft en jättemysig söndag med min älskling.. <3 Vi sov länge och sedan gick vi upp och åt en jättemumsig frukost. Sedan gjorde vi oss iordning och lånade mammas bil (Utan att fråga om lov.. :P) och åkte iväg till Stallsiken och kikade runt på bland annat MediaMarkt och Mio :) Låtsades att vi skulle köpa säng, soffa och en massa andra grejer tills när vi flyttar.. ^^

Åkte en sväng till Elins Esplanad också innan vi åkte tillbaka och åt på Max. Mumsigt.. <3 Sedan åkte vi hem, myste lite och sedan var det dags för Emilpemil att åka hem till Mariestad =/ Saknar honom nu, fast det är samtidigt skönt med lite egentid :)

Ska se på Wallander ikväll som vanligt, men vet inte vilken film det är.. Ska även fota grejerna jag köpte i Göteborg och lägga upp i ett senare inlägg :)

Puss på er <3

GÖTET.

Var ju som sagt i Gbg med Emil, Emilie och Sofie i fredags och såg Alice i Underlandet i 3D :) Åkte dit själv först och sprang runt i affärer i två timmar innan de andra kom och vi gick till McDonalds och åt. Sedan letade vi länge och väl efter en passande spårvagn och efter många om och men var vi framme vid Filmstaden Bergakungen.

Vi hoppade in en sväng på Netto för at köpa godis och dricka och sedan yrade vi runt i den jättestora biografen med hela 14 salonger :S Stoort.. Och fint :) Hihi. Fick fina 3D-glasögon också, här under kan ni se hur sygga vi var alla fyra.. :P




Filmen var jättebra :) Dock tyckte jag det mest var jobbigt med 3D.. Var jobbigt för ögonen och så blev man sömnig.. :P Men själva upplevelsen får ändå 5 av 5 popcorn ^^



Efter bion började kalabaliken, vi skulle ta oss till Centralstationen och det var bara en halvtimme tills vårt tåg skulle gå - nästa gick klockan 5 på morgonen. Vi hoppade självklart på fel spårvagn och insåg inte detta förrän vi kände igen oss lite för väl och såg att nästa station var Olskroken. Då fick både jag och Emilie panik, det är ju här man åker förbi när man åker med tåget ut ur Gbg! :P Haha

När vi äntligen skulle få komma av ropade chauffören ut att det var något fel på vår spårvagn så vi skulle byta vagn mitt ute i ingenstans :P Men vi tog i alla fall vårt förnuft till fånga, åkte några hållplatser åt andra hållet, bytte till rätt spårvagn och hann till och med köpa glass och kaffe innan tåget gick :)

Var hur flamsiga och tramsiga som helst där när vi försökte hitta rätt, hade jag inte kännt oss hade jag trott att vi var lite på lyset allihop.. :P Haha. Men men, det var en jättetrevlig kväll och jag hoppas på repris inom en snar framtid :)

Puss <3

PLANERING.

Jag hatar att jag måste planera allt in i minsta detalj. Oroade mig lixom redan förra veckan över hur det ska gå med Gbg imorgon med alla tågförseningar och skit :P Nu sitter jag och kollar vägbeskrivningar till bion eftersom ingen av oss varit på den biografen, jag kollar till och med vilka spårvagnar som går dit. Sedan är jag väldigt nervös över ifall vi ska få ut våra biljetter eller inte, har redan betalat och ska hämta ut dem i en Biomat på bion, någon som har erfarenhet av sådana? :P

Någon borde dra tag i mig och säga till mig på skarpen, typ "TA DET SOM DET KOMMER FÖR I HELVETE JESSICA!" Haha :P

Jag har fanimej ett sjukligt behov av att planera mitt liv. Har till och med planerat vilken tid och vart vi ska äta innan bion efter vi mött upp Emil vid tåget.. :P Gode gud. Och inte hinner jag simma innan jag åker heller, det gör mig lite ledsen faktiskt =/ Men jag får se till att springa ordentligt i affärer så jag blir av med ett par kilon. Har på tal om det tappat ett par så futtiga kilon av simmandet :) Om vågen på ungdomsmottagningen och den i simmhallen stämmer överens vill säga.. Haha.



Men jag ser fram jättemycket mot imorgon, det ska bli jättekul :) Jag, min hjärtevän, min bästis och hennes hjärtevän, kan det bli bättre? :P  Fast jag är lite rädd att jag ska bli lite knäpp av filmen, blir det redan av Disneys tecknade version för att det är som en helt vrickad mardröm, tror ju inte att Tim Burtons version är mindre vrickad om man säger så.. :P

Puss på eeeer <3

OOMPH!

Måste berätta en lite rolig sak... Fast nu slog det mig att det nog bara är roligt för mig och Linnea och så vitt jag vet läser hon inte min blogg :P Men i vilket fall som helst fick jag mig en chock förut när jag loggade in på Spotify, vilka ser jag längst upp på "What's New?" om inte bandet Oomph! Ett tyskt band som jag och Linnea alltid skrattade åt när vi var inne i vår period då vi alltid satt och tittade på The Blatic Music Channel.. :P



Blev lite förvånad haha, så nu sitter jag här och lyssnar på dem. Fina grabbar detdär.. Låter ungefär som Rammstein.

Puss på er, until we meet again.. <3
(Får upp en massa sånnadär citat när jag ska skriva hejdå :P)

4 MARS.

Idag har jag haft ännu en såndär jätteaktiv dag som ja är mest känd för.. :P Ställde klockan på nio, snoozade till kvart över, halv, kvart i, hel... Och sedan stängde jag av larmet och vaknade inte förrän pappa ringde mig tjugo i elva. :P Plus att det fulaste är att mina föräldrar alltid ringer mig fast de är hemma, lite lata..? :P

Så strax innan elva fick jag pallra mig ur sängen och sedan åt jag frukost nere hos pappa och lyssnade på nån psykolog på radion :P Sedan tog jag mig i kragen och jobbade två timmar innan jag gjorde kokt korv med bröd och pulvermos till lunch. Förut tyckte jag att pulvermos var jättegott men nu var det inte alls som jag mindes det.. =/

Gjorde felet att sätta mig framför tvn när jag åt och då såg jag slutet på en film jag alltid såg på när jag var yngre, 6 dagar och 7 nätter eller något heter den. Sedan såg jag ett avsnitt av Sex and the City och sedan var klockan fyra och That 70's show började, kunde liksom inte missa det så jag var tvungen att se två avsnitt.. Fast jag hade redan sett båda två flera gånger innan.

Men sedan tog jag mig i kragen lite till och jobbade ännu en timme. Måste ju ha lite cash imorgon i Gbg ifall jag hittar något fint :)

Hihi.. Bye bye <3




GLASSBILEN.

Jag hörde precis Glassbilens ljuva truddilutt utanför fönstret... DET ÄR INTE OKEJ! Klockan är för fasen tjugo i nio, vem fan vill köpa glass då? Jag bor verkligen på sämsta gatan... Hade jag bott på "rätt" sida hade glassbilen kommit typ klockan tre i eftermiddags, mycket bättre glasstid om ni frågar mig. Vi har nästan aldrig köpt glass från glassbilen bara för det är så dålig tid... Synd om mig.. =/

Fast i och med att jag hör glassbilen hela dagen när den är igång skulle jag kunna gå ett par meter till en annan gata och köpa där... :P



Nu ska jag trösta mig med lite nudlar och Andra Avenyn.

Puss und klem <3

TRUE BLOOD.

Jag blir så lycklig, ikväll klockan 22.00 börjar äntligen andra säsongen av True Blood på svt. Jag har till och med skrivit upp det i min kalender för ett par veckor sedan, då förstår ni att jag längtat, haha :P



Någon av mina små vänner som ser på det? Eller är det bara jag..? :P Har ni inte sett det så borde ni ge det en chans. Antingen på svt1 kl 22.00 ikväll eller på svtplay :) GÖRT!

På tal om inget fick jag mail från systembolaget i Mariestad idag, fick inte jobbet som sommarvikarie... Men jag sörjer inte, har ju sökt i fyra städer till, haha :P

See you in court.
(som min mamma alltid sa förut när man skulle säga hejdå.. :P)


3 MARS.

Idag har jag haft en riktig heldag, gick upp strax innan sju och klockan åtta gick jag iväg till bussen. Träffade Marie på Arenan och simmade i 50 min och sedan åt vi frukost som vi tagit med oss, äggmackor för min del :) Efteråt skjutsade Marie mig till min jobbcoach och vi gick igenom en massa frågor som kan komma upp under en arbetsintervju.

Efter det var tanken att jag skulle åka hem men precis när jag hoppat av bussen ringer Marie och frågar vart jag är, "Strax vid Sandtorget" svarar jag, "Bra, plinga och hoppa av NU, vi ska äta lunch på Gräddhyllan med pappa". Inte mig emot precis, nom nom nom <3 Jag åt pasta med fläskfilé och champinjonsås, men den var inte riiiktigt lika god som sist. Fast det hindrade mig inte från att äta upp allt på tallriken och bekanta mig med den vanliga ångesten då man ätit alldeles för mycket.. :P 

Vi gick på stan lite efter det och sedan åkte vi och pappa till Elgiganten, Mediamarkt, Elon och massa ställen för att kolla på diskmaskin till Maries nya lägenhet. Men istället slutade det med att jag kom ut med Luftslottet som Sprängdes (Den släpptes idag vet ni.. ;P) och Marie köpte en sodastream och en ny tv... :P



Åkte hem efter att vi var klara på Mediamarkt och jag har mest roat mig med att prova min mammas nya mascara här hemma.. :P

Min gamla mascara vs. mammas nya mascara

Hittade även ett jättefint armband hon hade, det är en massa sygga pärlor, en berlock med en elefant och sedan en klocka i mitten. Låter jättefult, men det är verkligen jättesnyggt.. Hoppas hon ger mig det... :P Haha. Tog några bilder på det med men det gick inge vidare bra eftersom det var så mörkt ute när jag kom hem, men här kommer i alla fall en av bilderna :) Tänk er färgerna lite finare :P



Nu ska jag ladda upp inför Andra Avenyn som börjar om två timmar :P Haha, vilket liv...

Puss på er <3

OUTFIT AGAIN.

Haha jag får inte nog, vårkänslorna ger mig ett oerhört begär och outfit-idéer bara snurrar runt i mitt huvud! :P



Dating in the Dark var rätt bra föresten, men lite sorgligt när ljuset tändes och alla blev besvikna.. :P Nu ska jag strax lägga mig i sängen och läsa sista kapitlet i femte Harry-boken och kanske gråta en skvätt eller två som jag gjorde igår när Sirus Black dog.. =/ ^^

K-k-kisses! <3

2 MARS.

Jag har så himla tråkigt verkligen och är hungrig som en varg. Idag har jag knappt gjort något... Jag har sovit jättelänge, jobbat två timmar, ätit soppa med mamma, läst Harry Potter och sovit. Känner mig inte nå vidare nöjd med mig själv måste jag erkänna..
 
Men imorgon blir det simmning för hela slanten, jag längtar <3 Och efter det ska jag till min jobbcoach. Behöver jobba ett par timmar också så jag kanske kan köpa något fint i Göteborg på fredag :)

Nu ska jag steka ägg till lunch imorgon efter simmningen och försöka komma på något bra att äta ikväll. Ska även se på Dating in the Dark på femman klockan åtta. Det jag såg på reklamen påminner mig om ett liknande program som gick när jag var liten.. Det var par som fick göra en massa uppdrag i mörkret, tex skulle mannen måla läppstift på kvinnan ^^ Men men, får se om det nya programmet är något att ha :)

Tog föresten lite vinterbilder i förmiddags för solen sken så fint :)



Puss på eeeeeeer... <3

VÅR-OUTFIT.

Blev så fruktansvärt vårsugen nu så jag poppade in på H&M's hemsida och letade efter lita vårnytt. Tog även med ett av nagellacken jag hoppas på att vinna.. :P

Visst blir man sugen på vår? :)



Nattinatt <3

NAGELLACK.

Längtar så oerhört mycket efter våren nu och sprang precis över dethär inlägget i Sissis blogg där hon tävlar ut nagellack ur Depends vårkollektion. Vill ha.. <3

 

Nu får inte ni vara med och tävla bara för vi vill ju att jag ska vinna, eller hur? ;P Hihi.

Puss på er <3


1 MARS.

Jag var uppe med tuppen imorrse och duschade och grejade innan jag skulle till Ug. Fick ett lite tråkigt besked, efter dethär uttaget av piller måste jag betala 300 kr för 3 månader =/ Buhu, jag vill inte fylla 20 :P Men mina piller har iaf en massa fina färger så det känns lite roligt i allt elände :P Haha..


Efter att jag varit på Ungdomsmottagningen trotsade jag snöstormen och gick till Arenan för att simma. Var kalabalik i bassängen trots att "Motionssimmare - Håll till höger!"-skylten satt uppe så jag fick helt enkelt styra upp det hela så vi simmade åt samma håll allihop :P Fast sedan blev jag och en kvinna ensamma i bassängen för alla gick så då fick jag styra upp det igen och fråga henne om vi skulle ta varsin längd att simma på istället för att simma runt när vi bara var två. Det ska vara ordning i bassängen, annars vill jag inte vara med. Jag gillar regler, det känns som om dendär skylten är min trygghet i livet.. :P Haha.


Regelälskaren Jess the Mess.

Åkte hem efter att jag simmat och lagade en soppa med svamp och spenat, den blev jättemumsig :) Hittade ett recept i kokboken och sedan höftade jag lite slängde i diverse ingredienser som jag kände mig sugen på. Efteråt lade jag mig dessvärre i soffan och kurade ihop mig under en filt och somnade.. You know me ^^

Vaknade inte förrän kl. 4 när That 70's Show började så då låg jag kvar och såg två avsnitt. Men sedan var jag faktiskt lite duktig och slet mig från soffan och gick upp och jobbade två timmar istället :) Sedan blev det lite belöning med en omgång massagestolen (Har återupptäckt den och fått en crush på den igen, så det blir ett jäva tjat de närmsta dagarna) samtidigt som jag såg på Halv åtta hos mig, himla trevligtprogram detdär :)

Men nuså ska jag sluta tjata om mitt oerhört innehållsrika liv och pyssla lite på en hemsida där man kan designa sin egen kalender och få den hemskickad. Ska se om man kan göra något fint :) Klicka här om ni också är på pysselhumör.

Knus och klem med snigelslem <3

RSS 2.0