shopping och sjukdom.

Filmen igår var jättebra, direkt när vi kommit ut från bion längtade jag tills det gått några månader och man kan se både den och ettan igen :P

Imorse var jag på CV-föreläsning på Folkuniversitetet och efter det kunde jag inte hindra mig från att gå lite i affärer fast det kändes som om jag skulle klappa ihop av all förkyldning och allt vad det är. Men jag fick iaf med mig en tunika, en klänning, ett linne och en cardigan hem.


Tunikan, klänningen och en liten "hemlis".. ;)

På eftermiddagen åkte jag och Marie upp till mamma i sommarstugan och vi åt jordgubbar med vaniljglass och grädde. Mumsigt <3 Vi åkte även och tittade på en stuga på andra sidan sjön med jättefin sjötomt.



Om en timme kommer Emil hit och tar hand om mig, det ska bli mysigt. Vi ska nog se på film och sådär <3 Orkar inte vara sjuk mer nu. Idag har jag haft världens yrsel och svettningar, inte roligt faktiskt.

Puss på er <3

sex and the city 2.

Nu ska jag strax iväg till bussen och möta min storasyster på Elgiganten. Jag ska nämligen köpa en ny mobil, rosa <3 Och efter det ska vi gå på bio och se Sex and the city 2.



Kvällen ska avslutas med en mumsig kycklingryta som jag svängde ihop i förmiddags. Det ska bli mysigt med en riktig syster-kväll <3

Puss på er <3

spagetti med ketchup.

Ikväll har jag roat mig med att äta spagetti med ketchup och tittat på Sex and the city och Lost. Här får ni en bild på min delikata måltid:



Och jag är fortfarande sjukling, nu är det faktiskt inte roligt längre.. Antagligen beror det på att jag solar så mycket fast jag är sjuk, men jag försöker inbilla mig att det inte är så, för man kan inte sitta inne hela tiden när det är såhär fint väder.

Jag brukar vara sjuk länge, men nu har det gått 1½ vecka och så fort jag tror det håller på att gå över blir det värre igen. Plus att jag har smittat lilla Emil som vanligtvis aldrig blir sjuk trots att han umgås med mig när jag är det.. Stackarn <3

Det är konstigt att man tycker mer synd om någon som aldrig är sjuk när den väl blir det än om någon som är sjuk ofta. Men man tänker väl att dom inte är lika härdade och klarar av det lika bra eller något. Haha :P

Nu ska jag sluta svamla och lägga mig i sängen och sova så jag blir frisk någon gång.

Nattipussar <3

glass och sol.

Det känns som om jag knappt gör annat än solar nu när det är så underbart väder. Antingen ligger jag och steker i bikini på baksidan eller så sitter jag på framsidan i en solstol och läser.

Och något som jag verkligen blir sugen på i värmen är glass, det är jag inte ensam om antar jag.. :P Men jag var på jakt efter en isglass-låda på Coop förra veckan, men det var slut. Och idag när vi fick reklam från Netto såg jag att de har en låda med Snickers, Twix, Bounty och Mars-glass, must have! :P


Scannade in den fina annonsen, haha :P Och ja, jag ringade in allt jag ville ha..



Nu ska jag nog snart gå ner och se om det är något bra på tv och försöka hitta något gott att mumsa på. Hoppas ni får en fin måndagskväll.

Knus <3


lite midsommarbilder.

Jag och Emil firade som sagt midsommar hos Emils storasyster Sandra och hennes pojkvän Micke. Vi grillade, spelade kubb och lite annat mysigt :)


Grillirilla.. :)


Det var ingen som ville dansa runt midsommarstången så denhär grabben tog det i egna händer ^^


Jag skulle skryta för Emil om att jag kunde hälla och ta kort samtidigt..


Jessy och Cindy var med och Jessy var lite för förtjust i Mickes öl.. :P


Häng i vardagsrummet.


Emil och Jessy.


En mindre smickrande bild på mig (och lite Cindy och Micke) får avsluta. Jag hittade även ett himla spännande filklipp där Micke råkar sätta sig på en av hundarna och jag skrattar som om det vore det roligaste jag någonsin varit med om, men det orkar jag inte lägga upp :P

Puss på er <3

midsommar.

Vi hade det jättekul på Emilies loppis i onsdags och åt hur mycket kanelbullar som helst. Jag köpte även två böcker och ett halsband :) Dock så dog batterierna i min kamera så jag kunde inte ta några bilder =/

Nu ska jag snart iväg till vår sommarstuga där vi ska ha midsommarlunch och sedan ska jag ta bussen hem till Emil. Ikväll ska vi på fest hos hans storasyster Sandra och hennes pojkvän Micke, så det ska bli kul :)

Hoppas att jag bir av med denhär jävla förkyldningen någon gång bara, är hes som sjutton idag och hostar slem och håller på. Trevlig info, jag vet :P Men jag tror jag skulle trott på farmor när hon sa till mig i måndags att jag inte fick sola för då skulle det bli värre.. Och är det något jag gjort de senaste dagarna så är det att sola, och jag är ju värre nu så.. :P

Jaja. Nu ska jag packa färdigt det sista.

Puss på er och ha en jättefin midsommarafton :)

tisdag - onsdag.

Igår var jag mest bara sjuk, jag solade, läste, såg på tv osv. Men på kvällen gick jag ut en sväng med Linnea och Jenny :)



Nu ska jag och Linnea strax gå upp till HP och ta ut pengar så vi är redo inför Emilies loppis kl 6, det ska bli mysigt :)

Puss på er <3

sjuk.

Idag är jag sjuk.. Det började i lördags och nu har det brutit ut ordentligt med halsont och allt annat som hör till. Jag var uppe till kl tre i natt och imorse ringde klockan halv sju, inte helt okej. Men jag skulle i vilket fall som helst till Folkuniversitet för information om fortsatt jobbcoachning.

Och ungefär såhär såg jag ut, dagen till ära..



Jag var hemma igen vid tio och då la jag mig i sängen igen med en kopp te och Systrar i Jeans. Slumrade någon timme också innan jag tog mig i kragen och fixade lite bacon, makaroner och ketchup till lunch.

Sedan har jag mest legat i soffan och latat mig med mina halstabletter och vid fyra kom Emilie hit med fika <3 Vi satt länge på altanen och pratade och när det blev för kallt flyttade vi in och pratade ännu mer. Hon cyklade nyss hem.. Eller ja, för en halvtimme sedan. Tråkigt att sådana mysiga kvällar ska ta slut tycker jag.. <3

Nu ska jag nog snart äta något och kanske se på tv med mamma. Det blir nog inget smsande med Emil iaf eftersom Joar är där och då existerar inte hans mobiltelefon helt plötsligt. Men jag ska försöka stå ut.

Puss på er <3

tacochips, dip och jeans.

I lördags åkte jag och Emil hem till mig igen och efter att vi varit på Maxi och handlat lagade vi tacos till oss och mamma. Resten av kvällen såg vi på bröllopsmiddagen och åt kladdkaka tills vi fick nog av alla kunglighteter och la oss i sängen och såg på film. Vi såg på Final destination 3 och Björnbröder :)

Idag har vi mest bara sovit, ätit tacorester och myst med varandra. Efter att Emil åkte hem har jag tittat på Systrar i Jeans som gick på 5an och smällt i mig tacochips med dip <3 Stark tacosås blandat med cremefraiche är en av de godaste diparna som finns.. Mm... <3


Gillar mina paint-skills :P

På tal om Systrar i Jeans ska jag nog läsa om de böckerna nu, blev så sugen när jag såg filmen. Plus att jag behöver läsa något annat innan jag hugger in på andra TrueBlood-boken.

Puss på er och hoppas ni haft en fin helg <3

bilder.

Jag sitter hemma hos Emil nu och väntar på att han ska duscha klart så vi kan åka hem till mig. Igår på eftermiddagen åkte vi hit och sedan gick vi och köpte kulglass i stan. Fast direkt när vi kommit hem och jag smällt i mig min stora glass skulle vi grilla med Emils familj, mormor, morfar, Micke och Sandra, bra tajming där :P
Men men.. I torsdags var det som sagt utgång och jag passar på att lägga in lite bilder där ifrån nu :)
Linnea och Jenny i Bologner :)
Jag hade med mig "Med andra ord" som vi spelade ^^

Linnea, Jenny, Jesper, Emil och Marcus :)
Jag och Linnea posade lite som belöning efter att hon tvingat mig att kissa i en buske.. :P
:)
Efter några cider flyttade vi vårt pick och pack till lekplatsen. Marcus sa åt oss hur vi skulle posa och vi lydde.
Jenny :)
Jag och Linnea hittade en fin häst vi var tvungna att prova lite.. ^^
Sedan gick vi till Husaren :)
En bild på mig och Mo får avsluta. Gillar att man inte ser mitt hår så jag ser ut som en flintskallig man..
Puss på er <3

torsdag = utgång.

Nu har jag nyss smörjt in mig med min fylledoftande bodylotion och ska strax ta ett par sprut från parfymen med samma doft :P Snart kommer Emil hit och sedan ska vi möta upp Marcus, Jesper och lite annat folk i Bologner innan vi ska dra vidare till Husaren :)

Jag har haft en härlig dag idag med, jobbat lite, städat mitt rum, solat, duschat osv :) Det är något med solen alltså, jag blir så glad av den.

Well, nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och sådär. Hoppas ni får en fin torsdagskväll.

Knus och klem <3

Jag finns här för dig smulan om du behöver prata, det vet du <3

ballerina kladdkaka.

Idag har jag haft det så jäkla härligt :) Det började med förmiddagens solning och efter det jobbade jag ett par timmar. När jag jobbat klart satte jag mig i solen på framsidan och läste någon timme innan jag träffade Linnea och gick ut och gick :) Så skönt att man kan ha shorts och linne på sig hela tiden och börjar få lite färg på sin bleka kropp :P

Gick en sväng med mamma och Wildah nu ikväll också för att hämta Maries bilnyckel så vi kan ha hennes bil i veckan eftersom hon, pappa och My åker till Grekland i en vecka.

Och titta vad jag hade att mumsa på när jag såg på tv förut:



Fast dom var inte så goda om jag ska vara ärlig.. :P Tacka vet jag riktig kladdkaka!

Nu ska jag nog snart bädda min säng med rena lakan och sedan krypa ner och läsa klart Dead until dark.

Puss på er <3

onsdag :)

Än så länge har dagen gått i slöandets tecken. Jag har ätit bananmacka ute på altanen, solat i cirkus en timme, suttit i skuggan en sväng och sådär. Bjussar på lite bilder från min sköna förmiddag <3


Frukost på altanen. Bananmacka är guds gåva till mänskligheten, finns inte ord för hur gott det blir när bananen blandas med saltet från smöret.. Dör lite <3


Sola sola <3

Jag laddade nyss en tvättmaskin och har en till på lut, så jag har mycket kläder att välja mellan imorgon när vi ska ut :P Haha.

Puss på er och njut ordentligt av det härliga vädret <3

sol sol sol.

Min blogg har krånglat hela dagen, så mitt inlägg från i förmiddags har inte publicerats, men här kommer det iaf.




God morgon sötnosar :D

Idag är jag glad för idag är det massa sol ute :) Jag har redan legat ute i bikinin och solat en timme nu på förmiddagen och jag vill bara ut oich lägga mig igen nu, så skönt <3

Här skulle jag lagt in en jättesommrig bild men denhär förbaskade datorn vägrar samarbeta så dethär blir tydligen ännu ett jättetråkigt inlägg utan bilder.. :/ Dumma.

Puss på er och njut av det underbara vädret <3

.
.
.

Och nu ringde min nya kontaktperson på Arbetsförmedlingen så jag måste åka ner dit och skriva på ett papper om att jag ska få mer pengar. Orkar inte åka dit.. Fast mer pengar vill jag ju ha iofs :P

Knus <3

japp.

Jag har inte åstakommit alls mycket idag... Jobbat lite, chit-chattat med mamma och Marie, ätit bananmacka och nuså camar jag med Marcus och Oskar och planerar torsdagens utgång. Marcus kommer hem och då ska han följa med oss ut :) Hihi

Jag har himlans tråkigt och vill bara att det ska bli torsdag nu, nu, NU. Vi kan skita i tisdag och onsdag tycker jag.. :) Men men, nu ska jag väl snart lägga mig eller sådär. Blev inga långa och innehållsrika inlägg idag precis, men man kan inte ha roligt jämt :P

Puss <3

måndag.

Idag är ingen jättebra dag för Jess the Mess... Illamående, mensvärk, ont i ryggen osv, inte kul :/ Vill bara ligga i sängen och läsa bok, se på film, läsa bloggar och mysa hela dagen. Men jag måste jobba lite för mamma och sedan ska jag försöka pallra mig ut på en promenad så jag får lite luft...

Hoppas ni mår bra och får en fin måndag.

Puss

fredag, lördag, söndag.

Åkte som sagt till Emil i fredags eftermiddag och när jag kommit dit lånade vi bilen och åkte till Karlssons där Emil sett att de sålde plåster med muffins på och en massa billiga dvd-filmer. Det blev inga plåster, men vi fick iaf med oss fyra filmer hem för 200 kr :)



Jag köpte första och andra Harry Potter-filmerna och Hannibal Rising och Emil köpte V för Vendetta. Det kanske inte är jättesvårt att lista ut vad vi ägnade kvällen och natten åt? ^^ Fast vi hann bara se V för Vendetta, Hannibal och halva De vises sten innan vi somnade..

På lördagen tog vi det mest lugnt. Vi gick en sväng till Lidl i regnet och köpte godis och sedan såg vi på Askungen och Watchmen på kvällen. Och idag när solen kikade fram lite mellan regnskurarna gick vi ner till hamnen och köpte mjukglass med polka-strössel på <3



Jag kom hem vid nio ikväll och började se på Hairspray som gick på fyran men när det var en timme kvar av den orkade jag inte se mer. Den var inte tillräckligt fängslande för att man skulle orka se klart.. Tråkigt, för jag ville verkligen se den.

Men men. Jag fortsätter nog mitt film-maraton med att lägga mig i sängen och se klart på De vises sten. Dom är så smååå <3 Hihi.

Natti natti på er <3

tejas skolavslutning.

Igårkväll blev det bio med Emil, vi såg Kommissarie Späck. Riktigt rolig till och från, men lite överdriven :P Efteråt åt vi på Donken för att få cocacola-glas och sedan åkte vi hem till Emilie, Sofie, Patrik, Thelma och Agnes och mest bara myste, småpratade och skrattade :)

Idag fick vi gå upp jättetidigt och vid 8.30 kom Marie och hämtade upp oss. Vi släppte av Emil på rese och åkte vidare till Floby och hämtade vår storebror Thomas och gick husesyn i huset han hyr där på veckorna för sitt nya jobb där borta. När alla syskon var samlade åkte vi till Falköping och såg på Tejas skolavslutning, hon har gått ur lekis nu <3 Hihi.


Teja utanför skolan :)


Alla småttingar tågade från skolan till kyrkan där avslutningen skulle vara.


Teja och kompisen Josefine efter avslutningen :)


Samling med hela klassen.


Alla eleverna fick små medaljer för att dom klarat förskolan, hihi <3 Kan inte fatta att hon blivit så stor.

Efter avslutningen åkte jag, Thomas och Marie till Skövde igen (Teja skulle fira med sin mamma) och åt lunch på Prima, nom nom <3 Sedan åkte jag och Marie runt lite och så kom jag nyss hem. Ska åka till Emil om en halvtimme.. Är verkligen hur trött som helst så ikväll får det nog bara bli film och mys i sängen <3

På tal om mys i sängen så fick jag frukost på sängen av Emil igår, sötnos <3 Det är sånnadär små saker som förgyller vardagen :)

Puss på er och hoppas ni haft en fin fredag :)

ny mascara.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen i en hel evighet och sedan gått en sväng på stan. Jag var och hämtade ut p-piller och till min stora glädje behövde jag inte betala över 300 kr som jag skulle utan det blev 25 som vanligt, woho, jag klarar mig tre månader till :P

Efteråt gick jag till Lindex och köpte mascara som de hade på rea. De hade "Falsies" och "Colossal" från Maybelline för 99 kr istället för 149 eller något så jag slog till :)



Jag valde "Colossal" och ska prova den imorgon så då får vi se om den ger vad volym den utlovar.. ^^


Har sutitit och jobbat lite nu men nu är jag klar och ska packa lite innan jag tar bussen till Emil. Tror att jag ska åka hem imorgon på förmiddagen och på kvällen ska vi kanske ut.. Den som lever får se.

Knus <3

uggla.

Jag blev lite kär precis när jag hittade dethär supersöta ugglehalsbandet på H&M's hemsida. Vill ha <3



Sött va? :)

Nattipussar från mig <3

emils student.

Det är ju bättre sent än aldrig säger dom, så nu lägger jag upp bilderna från Emils student i fredags :)


Vi var och såg på utspringet på IT. Träffade en massa folk vi kände och jag, Elin och Elias sprang runt och kramade alla lärare efteråt :P


Studenterna släppte upp sina ballonger i luften.


Emilie sprang förbi med present och Hello Kitty-såpbubblor som hon hängde runt Emils hals :)


Emil blir grattad av familjen.


Emil, Joar och Peter :)


Emils studentflak i kortegen, dock såg jag honom inte förrän det var för sent så han är inte med på bilden :P

Efter kortegen åkte vi hem till Emil och hade det mysigt med smörgåstårta och en massa annat. Och vi (Emil om man ska vara petig :P) fick bland annat en jättefin och stor tv, det gillas! :P

Knus och klem <3

okej.

Alltså sånthär gör mig lite rädd, haha :P Jag får alltid bara kommentarer av folk jag känner och nu när jag gick in på bloggen såg jag att jag fått 6 nya kommentarer av 6 pers jag inte känner. Jag undrar lite vad jag gjort liksom :P Haha. Men det är väl bara att tacka och ta emot antar jag...

Jag sitter vid mammas dator nu så det blir inga bilder, men ikväll ska jag försöka få tummen ur och lägga upp lite bilder från Emils student.

Puss <3

tisdag.

Nu sitter jag och läser ikapp alla blogginlägg jag missat under helgen. Borde jobba för mamma, men jag har verkligen ingen energi för det. Det är inte soligt ute heller så jag kan inte ha det som ursäkt och ligga där ute i bikini. Jävla skit..

Jaja. Funderar på att åka till stan och köpa mascara, men det orkar jag inte.. Åt jättegod frukost imorrse, äggröra och bacon. Ska nog snart äta lunch också för att fördriva tiden, Karins lasagne blir det.

Puss på er <3

torsdagskvällen i tre bilder.

Min kamera användes inte jätteflitigt på torsdagens utgång men tre bra bilder blev det iaf :P


Förfest med Jenny, Mo, CJ och en massa okända men trevliga grabbar :P


Någon fick för sig att vi skulle åka bil till husaren från högskolan till Husaren, så någon grabb kom och hämtade oss och körde hela lååååånga vägen. Här posar vi i baksätet.


Hittade alla mina grabbar Grus på Husaren. Här är Jesper, Persson och Robin :)

"Grabb" är tydligen kvällens favoritord, men ni får stå ut ^^

K-k-kisses <3

bilder från gbg.

Det har ju varit lite mycket i helgen, eller hela veckan rättare sagt, så det har inte blivit så mycket bloggande för min del. Men här kommer iaf lite bilder och sådär från när jag och mamma var i gbg tisdag-torsdag :)


1. Mamma framför vårt hotell, Gothia Towers/Svenska mässan :)
2. Vårt hotellrum. Bilden ger det inte rättvisa, det var finare.
3. Utsikten med Liseberg precis utanför fönstret :)


1. Fördrev onsdagen med att mysa i Trädgårdsföreningens park :) Mums med ceasarsallad från Donken.
2. Fin fontän i parken.
3. Låg i parken och solade och läste första True Blood-boken <3


1. Outfitbild på hotellet innan utcheckning och shoppingtur all by myself ^^
2. Cocacola och bok på tåget hem <3 Mötte Dany också som precis kommit hem från London :)
3. Torsdagens fångst. Svart klänning med tyllkjol, vit tunn klänning, blommig midjekjol, bodyscrub och bodylotion.

Jag har bilder från utekvällen i torsdags och från Emils student men de kommer i senare inlägg så det inte blir så mycket på en gång :)

Puss <3

utgång på g.

Jag hade det jättemysigt i Göteborg, men det kommer lite bilder och sådär en annan dag. För nu är det utgång som gäller ^^ Och imorgon tar ju Emil studenten så då kanske jag inte heller kommer sitta vid datorn särskilt mycket.

Ha en jättefin kväll <3

packa pappas kappsäck.

Såhär ser det ut på min säng just nu och om en timme ska jag vara på bussen till rese så det är nog bäst att jag sätter fart.. ^^



Vi hörs på torsdag när jag kommer hem, ifall de inte har internet på hotellet som jag kan sno lite ^^

Puss på er <3

paket.

Idag har jag haft en jättemysig dag :)

Åt frukost med Marie, mamma och pappa i solen och sedan åkte jag och Marie till Stallsiken och Maxi för hon behövde kolla en massa grejer till jobbet och jag behövde köpa hårfärg. Efteråt åkte vi hem till henne och åt lunch och sedan fixade hon mitt hår :) Sedan hann vi även med att pyssla lite med hennes små trädgårdsland och sola lite :)

När jag kom hem strax innan fyra väntade en liten avi från posten på mig så jag kastade mig upp på cykeln och svishade iväg till HP för att hämta mitt paket...



Och i paketet låg...



Mina efterlängtade Sookie Stackhouse/True Blood-böcker som jag beställde från cdon.se i söndags. Snacka om snabb leverans :) Blev jätteglad för nu kan jag ta med mig första boken till Gbg och läsa på tåget och sådär <3

Puss <3

RSS 2.0