paket.

Har verkligen inte orkat blogga det senaste nu så jag låter det vara tills jag känner suget, annars blir inläggen bara krystade känns det som.

Idag hade jag min sista dag i skolan, går imorgon och på onsdag med men Emils mamma och mormor kommer och hämtar oss och Sessan imorgon.

Jag var nyss och hämtade ett paket på Hemköp, beställde lite hårprodukter från eleven.se förra veckan. Var riktigt nervös att de inte skulle hinna komma innan jag åker imorgon men nu ikväll klockan sex fick jag sms-avisering.



Hade beställt mirakelkrämen för mitt hår från Toni&Guy, det är en kräm som gör att håret inte blir elektriskt så jag är verkligen beroende av den på vintern när det är så kallt och torrt i luften. Köpte den inte förra vintern men i år kände jag att jag inte orkar vara utan, är håret fult känner hela jag mig ful.

Beställde även ett torrshampo för min lugg ser fet ut redan dagen efter jag duschat och det är ingen höjdare direkt. Har haft en del olika torrshampon innan men hatar att pulvret är vitt så håret ser dammigt ut. Har länge gått och drömt om torrshampo med färg i och nu hittade jag ett från eleven, var inte farligt dyrt heller :) Och så luktar den jättegott.

Imorgon åker jag som sagt till Skövde och på onsdag kväll blir det julfest hos Emilie. Det ska bli kul :)

Puss på er <3

chokladmask.

Ikväll är jag och Sessan ensamma här hemma och har myskväll. Emil är ute med sina kompisar och vi ska bara sitta och mysa i soffan med film, gottis och frukt :)

Har nyss haft lite spa-mys och använt en chokladmask jag köpt på Åhléns. Det var en choklad-lermask och den var jäkligt svår att få bort ska jag säga... Spännande att jag vart helt röd överallt där jag haft masken efteråt, var vit runt ögonen där den inte suttit :P Haha.



Är lite svårt att se snygg ut när man är osminkad och har mask, men men :P På bilden ser ni min mysiga rosa morgonrock också som jag skrev om för ett tag sedan, så himla mysig <3

Lägger in en liten bild på missen också :)



Nu ska vi kika på Så mycket bättre och mumsa på vindruvor :) Senare ikväll är det fjärde Hannibal-filmen Röd drake på tv också, ska nog se den :)

Puss och knuuuus :)

RSS 2.0