valborg.

Idag är det valborg och snart kommer Emil hit och sedan ska vi åka till Mattias i Skultorp och festa med honom, Henrik, Frida, Malin, Johan och gänget :) Ska bli trevligt.

Ägnade hela förmiddagen idag åt att göra en massa cheesecake till kalaset imorgon samtidigt som Marie stod bredvid och gjorde tacopajer. Behöver jag säga att det var ganska trångt i köket? ^^

Fixade nyss iordning mig och satte även i mitt gamla löshår, det roliga var att mitt egna hår är precis lika långt. Haha. Känns lite ovärt :P Fast håret blir tjockare och mer volym iaf. Får se vad Emil säger när han kommer hit, om jag ska ta ut det eller inte.

Har inga bilder att bjuda på men jag kan läska er med lite chokladmarängpaj sålänge.. ^^



Puss på er och hoppas ni får en fin valborg :)
(Om någon var orolig så kan jag berätta att har jag hittat min dödskalle-sjal nu :))

torsdag.

Har varit på arbetsförmedlingen idag och checkat läget angående min praktikplats lite, men dom visste inget.. Känns ju bra.. ^^ Träffade på Haidar också men han visste inget han heller. Lunchade med Marie och pappa på Orient Palace (Ja, där jag blev matförgiftad.. :P) efteråt och åt buffé, det var mumsigt :) Sedan åkte jag och Marie och köpte saker inför kalaset på lördag.

Och gissa vad jag gjorde sedan? Jag hade min systembolags-debut! Har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, haha :P Men det gick bra och jag kom där ifrån med mina cider så ni behöver inte oroa er.

Efteråt gick jag till Linnea för att hämta min väska som jag glömde där i fredags, blev kvar där i en timme och pratade en massa strunt :P Föresten är min fina sjal borta sedan i fredags också.. Har någon sett den? Säg till isåfall!

Denhääääär:



Nu ska jag strax äta lite och se på tv och sådär. Hoppas ni haft en fin dag.

Puss

maries födelsedag.

Idag fyller min storasyster 32 år och det firade vi med att åka upp till vår sommarstuga i Simsjön och kratta löv i en och en halv timme.. :P Har så jäkla ont i ryggen och kommer säkert ha träningsvärk imorgon :S Vi åkte hem till mig efteråt och åt fläskfilégryta med pappa och sedan skjutsade Marie mig och min cykel till HP för att köpa ingredienser till en chokladmarängpaj.

Dock blev inte pajen någon hit, inte äcklig, men alldeles för söt och inte alls som vi tänkt oss. Fast både jag och Marie tog två bitar så den kan inte vart allt för dålig.. :P

Sitter och pysslar med min present till henne nu (Hon ska få den av mig på lördag då vi ska fira med mamma och släkten) och hittade lite söta bilder på oss :)



Puss på er, nu ska jag se på TrueBlood och smaska i mig mer paj ^^

födelsedag.

Ja har haft en fin födelsedag än så länge, det har inte hänt mycket men inget dåligt har hänt heller. Marie väckte mig imorrse och då hade hon och pappa fixat en mysig frukost och så fick jag lite presenter :) Mamma kommer hem från Brighton på fredag så vi ska fira mig mer på lördag så hon också kan vara med.


1. Mina två bikinisar från H&M som kom  i lördags. (Tog inte kort på trosorna för de såg ENORMA ut :P)
2. Påslakansett med ugglor på som jag fick av Emil <3
3. "Vår kokbok" och köksredskap från Marie och pappa :)

Jag funderar på om jag ska orka cykla upp till HP och köpa pasta för jag är så himla sugen på fläskfilégryta.. Men det är i och för sig gott med ris till också. Svårt val.. :P

Puss på er <3

helgen.

Jag är så himla trött, har vart det hela helgen verkligen. Vi var ju som sagt hos Linnea i fredags och det var jättetrevligt. På lördagen åkte jag och Emil till farmor och höll henne lite sällskap efter att hon varit sjuk. Vi gick en promenad i vårsolen och sedan bjöd hon oss på våfflor :)

På kvällen åt vi tacos med Marie och pappa och såg på Körslaget. Såg på Upp sen också, fin film, mycket bättre än vad jag trott den skulle vara :) Idag har vi däremot inte gjort något.. Åkte upp till Simsjön och hämtade pengar av pappa, åkte till rese och köpte F-kort till mig, åkte hem igen och bara låg i soffan och myste innan Emil åkte hem.. Men det är väl det som söndagar är till för, att slappas på :)

Nu sitter jag som ett litet barn och räknar ner till min födelsedag. Men jag får faktiskt vara lite barnslig nu, dethär är ju mina tjugo sista minuter som tonåring :P Haha.

Nattipussar på er :)

recept.

Ett litet smakprov ur receptboken jag fick av Emil i födelsedagspresent (Kommer inte kunna ses imorgon så jag har redan fått mina presenter av honom <3). Jag dör ju. KOLLA!




<3

fredagen i bilder.

Slänger upp lite bilder från i fredags då vi var hos Linnea och firade hennes 20årsdag :)


Rakel, Lindas arm, Emil och Emilie :)


Emma, Rakel, Linda och Emilie.


Presentöppning på gång :)


Fredrik, Lottie, Silja, Emma, Sofia, Linda och Rakel.
(Har ganska spännande bildtexter känner jag ^^)



Me, myself and I.


Emil och Petronella coolar sig på altanen.


Lottie, Silja och Johannes :)


Vid tio (Eller? Jag vet inte faktiskt :P) åkte vi in till stan och efter heta tips från ElinBerg fick jag höra att Karlis Mannis befann sig på O'Learys så jag hoppade av vid arenan för att hälsa på honom. Alexander, Linda och Emil hoppade av med mig och de andra fortsatte till Husaren.


Vi hittade både Karl och Uno. Var svårt att få med dem på bild men här har vi iaf en halvdäckad Karl tillsammans med Linda :)


Hittade Anton och Jocke också :) Dom påpekade att jag inte var hes längre, vilket betyder att dom inte träffat mig sedan jag opererade mina stämband för typ tre år sedan :P Känns bra att man träffar sina vänner så ofta.. ^^


En bild på Karl (Och Alexander i bakgrunden) får avsluta. Tack alla för en jättetrevlig kväll :) Om någon sitter inne med fler bilder vill jag gärna ha dom, så säg till!

Pussisar <3

mest bara jess och ems.

Rotar lite i min gamla bilddabok igen.. ^^ Kan liksom inte låta bli när jag väl börjat. Mycket roligare än att kolla i mapparna för där missar man ju alla roliga kommnetarer som man skrivit till bilderna som man inte minns.


Åka tåg till Gbg med Emilie och ha picknick <3


Haha, jag gråter åt hur kuliga vi är/var. I skål nummer 2 är det en "Äppel- och vindruvsbrevé" som uppfanns just för att man skulle ha den brevé och inte i själva tacosen.
Jess: Ska du inte blanda vindruvorna och äpplena?
Ems: Du har då aldrig gjort en brevé innan, det märker jag det!


Vi var på Kulturnatten i kulturhuset och på övervåningen fick man pyssla ihop små troll och sånt till deras sagovärld. Där sitter jag, Emilie och en man i trettioårsåldern som hade ett gigantiskt skägg. Hans kommentar: Det är skrämmande hög medleålder här... :P


Singstar och dricka hos Issa. Jag ser verkligen så bortkommen ut, som om dom tvingar mig att vara där och dricka och jag verkligen inte vill :P Emilie ser lite mer peppad ut.


Älskar denhär bilden :) <3


Lite avbrott från BaraJessicaOchEmilieFårVaraMedPåBild ^^ Jag och Timmy på Norma, läste under bilden och jag gråter av skratt, hade verkligen glömt:

"Ägarn kom ner till oss när jag precis skrikit helt hysterisk för att Timmy kittlat mig.
Ägarn: Jag ringde precis polisen och sa att det pågick ett våldtäcktsförsök här nere. Så när dom kommer kan ni ju förklara att läget är under kontroll.
När jag sedan skulle gå upp å hämta ett glas vatten kom hans skojfriska väl dolda sida fram igen.
Jess: Ett glas vatten tack.
Ägarn: Ja så mycket som du skriker kan jag förstå att du behöver vatten.
"

Kommer ihåg att han började bli trevlig helt plötsligt och att jag, Emilie och Linda spekulerade i att han funnit kärleken.. Hihi.


Och så lägger jag upp denhär bilden för att jag har sjuhundraåttiotvåtusen poser bilder från 2007 och faktiskt tyckte om hur jag såg ut. Och nu var 2007 slut så jag slutar också där :)

Föresten ringde Haidar för någon timme sedan så jag ska till Waynes Coffee klockan 12 imorgon, nervöst :) Lite jobbigt också att han pratar varannan mening på svenska, varannan på engelska plus att han mumlar, vet liksom inte vilket språk jag ska svara på :P

Puss på er <3

well well.

Här har jag suttit och vart nervös hela dagen men inte har han ringt. Skickade ännu ett sms nyss, får se vart det leder och så får jag väl ringa honom igen i morgonbitti om han inte hört av sig. Hmm.. Får se hur det går.

Kommer ha tråkigaste kvällen ikväll för pappa ska se på hockey. Kuuul... Har inget kul att berätta heller så jag lägger nog ner nu :P

Fast kan ju alltid slänga in en bild på Joel Kinnaman från nya MQ-kampanjen. Nom nom nom ^^



Hejdååååå.

tuesday.

Jag ringde till han som äger Waynes imorrse, Haidar, och inte nog med att jag var tvungen att prata engelska så tror jag dessutom att jag råkade väcka honom, haha :P Men jag verkar iaf ha sagt något bra för han skulle ringa upp mig och bestämma vilken tid jag ska komma förbi imorgon.

Finns inget värre än att vänta på att någon ska ringa, man måste ju verkligen vara ständigt berädd :P Haha.

Min storasyster var här förut och vi gjorde soppa och frägade mitt hår. Måste ju se respektabel ut imorgon! :P Tog en ganska mörk brun, orkar inte hålla på och krångla. Måste klippa mig ändå innan jag kan experimentera med färger.

Jävlar vad jag tjatar.. Nu ska jag fortsätta göra lite nytta här tänkte jag.

K-k-kisses.

memories.

Jag vet inte hur bra det är för mig att bläddra igenom min bilddagbok efter bilder egentligen. Det är lite för mycket som kommer upp till ytan. Men augusti 2007 var ju tydligen en bra månad iaf. Känner inte för att lägga upp bilderna jag hittar nu, det finns liksom ingen vits med det. Det kommer bara bli en ledsen och konstig stämning över hela inlägget och det är inte riktigt så jag vill ha det. Och föresten har vi ju redan vart igenom den fasen så det är ingen idé att upprepa.

Men här kommer en hotellfrukost-bild från när jag och Marie åkte till Örebro, bodde på hotell och åkte hem igen. Är sjukligt sugen på hotellfrukost <3



Nu ska jag försöka klura ut vad jag ska kunna äta till kvällsmat, är verkligen inte sugen på någonting.

See you later alligator.



Eller inte.. Hittade en bild där jag inte såg ut som mig själv och med favoritboken "Rosy" som fanns i en av Norma Jeans bokhyllor.


- Får jag be er att avge ert vittnesmål med något lägre röst? sade Sir Magnus.
Det är så att akustiken i detta rum gör att det uppstår kraftiga vibrationer i såväl mitt bord som min stol då ni talar med era lungors fulla kraft.
- Ska ske, my lord! brölade Darcy.


Puss.

wednesday.

Nu har jag nyss vart ute och gått med Marie och Wildah, det hade slutat regna som tur var :) (Och snöa för den delen för det började det göra igen vid fyratiden) Nu gör jag ingenting direkt. Har gett upp försöken att få Emil att komma hit hålla mig sällskap inatt så jag får väl hålla till godo med Andra Avenyn och TrueBlood. Blir nog bra det med, men man känner sig samtidigt så jävla ensam och övergiven.

Jag kommer antagligen lägga upp lite mer minnes-bilder sen, kommer ju inte ha något annat att göra.

Knus och klem <3

efter regn kommer solsken.

Strax efter att jag läst detdär förbannade mailet från Sommarland ringde min jobbcoach (Som egentligen inte är min jobbcoach längre.. ^^) och frågade om jag var intresserad av en praktikplats på Waynes Coffee i stan :) Ska ringa han som äger stället imorgon och höra om jag kan komma dit och snacka lite. Fast han pratar bara engelska, jobbigt.. Särskillt på telefon :P


Vem vet, snart kanske ni får se mig bakom en sånhär söt liten cafédisk :)

Om någon timme kommer Marie hit och då ska vi ut och gå med Wildah. Känns inge vidare motiverat i dethär vädret. Nu snöar och haglar det inte längre, men det regnar lite. Inge kul.

Puss på er.

vill bara lägga mig ner och dö.


Dethär trillade nyss in i min inkorg och jag låter mailet tala för sig självt.



aprilväder.

Denhär synen mötte mig när jag vaknade imorrse:



INTE OKEJ!

hos oss är det alltid påsk.

Har börjat kika igenom min bilddagbok och minns lite. Hittade lite fina bilder jag ville visa :) Domhär är från Augusti 2007.


"Hos oss är det alltid påsk" Jag förstår inte riktigt grejen med att ha så färgglada gardiner när man har gula tapeter, finns inga ord som beskriver hur glad jag är att vi rev ut hela jävla köket och gjorde om :P Bilden är för övrigt från en myskväll jag, Jenny, Emilie och Linnea hade :)


Linda, jag och Linnea uppe på commerce-toaletten med dom stora underbara speglarna.


Karl G, jag och Persson på Marathonrock i Falköping. Emilie var med också, det är hon som tar bilden :)


En av alla bilder jag och Linda tog i spegeltaket utanför Sandbergs papper och present.


Persson, Karl G, Emilie, Anton och jag köade från klockan fem på morgonen för att få våra efterlängtade Marilyn Manson-biljetter. Och Anton drack upp min och Emilies varma choklad som vi hade med oss.. ^^


Jenny och Marcus skulle följa mig och Linnea hem efter en myskväll :)


Hela gänget på Matfestivalen :) Linda, Emilie, Linnea, Jenny och Jennie. Jessica och Josefine anslöt sig också till sällskapet men hann inte vara med på gruppbilden.

Det var tider det.. :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och se en Beck-film tror jag.

Knus och bus <3

övningskör.



Ja det är precis vad jag har gjort idag, övningskört :) Jag och pappa skulle ut och gå med Wildah i Karstorp och då tvingade han mig att köra dit, var livrädd. Men det gick ganska bra ändå och efter vi vart ute och gått åkte vi till flygfältet och så körde jag dit, runt lite och sedan hem :) Wihu.

Har bestämt att ta tag i dethär nu, kan fan inte flytta innan jag fått mitt körkort. Jag kommer aldrig få denhär chansen igen.

Nu ska jag äta lite tänkte jag.

Puss på er <3

monday.

Har tappat min blogg-gnista känner jag men jag tror det är mina hormoner som talar. Imorgon börjar jag på ny karta och då ska nog det mesta ha ställts till rätta :P Haha.

Emil skolkade i fredags eftersom de vart ute så han låg hemma hos mig och sov istället för att vara i skolan. Vi åkte till honom på eftermiddagen och hade en mysig helg, fast samtidigt ledsen och lite dum. Jag var ledsen och Emil var dum.. :P Gjorde nästan inget i helgen känner jag, vi åt, vi sov, vi såg på tv.

Men idag har jag iaf vart ganska aktiv. Gick ut med Marie och Wildah imorrse vid halv tio och sedan åt jag sallad till lunch, jobbade ett par timmar och sedan gick jag upp till HP en sväng och handlade. Jag var chokladsugen så jag köpte en Magnum Gold. Besvikelse är mitt första ord, ångrade mig redan när jag öppnade pappret. Inte för att den inte var god, men den uppfyllde inte mitt chokladbehov, jag hade behövt en redig riesen-kola, inte vaniljglass med kolasåsvirvlar, havssalt (Jag kände inte av något jävla salt), och överdrag med guldfärgad mjölkchoklad :P Haha.



Föresten så har jag gått vidare i tävlingen om Spirited Away-dvdn och man kan rösta på den man vill ska vinna den. Självklart går ni väl in här och röstar på mig, eller hur sötnosaaaaar? ^^

Puss på eeeeeer <3

SPIRITED AWAY.

Jag hittade en tävling där man kan vinna en av mina favoritfilmer på dvd, nämligen Spirited Away :) Så himla fin och söt film.




Här är inlägget med tävlingen.

Nattipussar på er <3

TRUE BLOOD-HOTSTUFF.

Hittade precis lite snyggingbilder på hunkarna i True Blood:


Jason (Ryan Kwanten), Eric (Alexander Skarsgård) och Bill (Stephen Moyer)
.

Men jag kände liksom att dedär småbilderna inte riktigt räckte till så här är dom i stort format också, haha :P



Nom nom nom.. :P Nu ska jag slänga mig i soffan med en mysig filt och en kopp te och se på Sveriges värsta bilförare.

Puss <3

AKTIVERA MERA.

Idag har jag bannemej vart aktiv. Gick upp ur sängen klockan tio och åt frukost innan jag gick ut på en promenad. Sedan solade jag och fixade lite här hemma innan jag åkte till arbetsförmedlingen för att få hjälp med papper till försäkringskassan. Var en snygg grabb som hjälpte mig så om två veckor blir det lite klirr i kassan :)

När jag var klar på arbetsförmedlingen gick jag till arenan och simmade en sväng och störde mig på alla andra i bassängen. Bland annat hade jag en bredvid mig som stönade och pustade jättehögt, oavbrutet! Plus en karl som gjorde svallvågor som sköljde över mig varje gång vi möttes (Okej nu överdrev jag lite, me de kom iaf upp över hakan ^^).

När jag simmat klart kom Marie och hämtade mig och då åkte vi hem och hämtade Wildah och tog en långpromnad till :) Behöver jag säga att jag är trött i hela mig nu? Men det är bara bra, för Emil kommer hit inatt efter att han vart ute med klassen (50-dagars) och då är det bra om jag kan sova, vill/kan aldrig det annars när jag har sällskap :P

Föresten har jag brännt mig ännu värre nu.. Haha. Ser ut som en kräfta.

Puss på er och hoppas ni haft en fin torsdag :)

PINKY-PINKY.

Nu blir det lite rosa tema i dethär inlägget, eller mer rosa tema än själva bloggen redan har kanske jag ska säga :P

Alla vill ju ha en såndär jacka/tröja som alla coolingar har i gamla highschool-filmer och den har säljts på en massa ställen i de vanliga färgerna. Men nu har GinaTricot gjort den i rosa och jag tycker den är så fin <3 Tyckte inte om den först men nu när jag sett den ett par gånger har jag blivit lite kär.. Ska se om den finns i någon av våra butiker här i Skövde och prova den <3


Söt va? :)

Dagen till ära har jag även bytt webbläsare till Firefox för min Explorer är så seg. Och den första sidan jag slussades till var en där man kunde göra sin webbläsare lite personligare med en bild längst upp. Titta vilken söt och rosa jag hittade =^.^=



Det syns inte så bra på denhär pyttelilla bilden men det är en massa små söta godisar <3 Geléhallon, polkagrisar, klubbor, karameller osv. :)

Nu ska jag lämna min rosa värld för en liten stund och kika på True Blood.

K-k-kisses på er <3

ONSDAG.

Har varit en underbar dag idag med, fast lite kallare än vad det var i måndags då det var underbarare än underbarast :P Har i alla fall lyckats med att bränna mig för jag struntade i att smörja in mig och inte nöjde mig med mina 20 minuter på var sida utan även satt ute i shorts och linne en timme och läste. Inte smart när man har så känslig hy som jag.. Men jag ser iaf rätt fräsch ut ;P

Åt lunch med pappa efter jag solat och sedan smörjde jag in mig med solkräm och gav mig ut på en promenix. Hade verkligen inte behövt smörja in mig för halva vägen fick jag gå med tjocktröjan stängd ändå upp i halsen för det var kallt och blåsigt.. =/ Men i slutet var det soligt och varmt.. ^^

Ikväll är det Andra Avenyn och True Blood, onsdagar är min favorit tv-kväll, om någon missat det :P



Puss puss <3

VÅR.

Jag känner för att vara lite positiv idag och gör en "5 saker jag är glad över idag"-lista :)

1. Det finns små tussilagosar i dikeskanterna och krokus i rabatterna.
2. Solen skiner och det känns verkligen att våren är här.
3. Jag har den underbaraste pojkvännen man kan tänka sig.
4. Jag har jättefina vänner som jag älskar och som ställer upp för mig. (Jag älskar dom lite olika mycket olika dagar bara.. :P)
5. Jag fyller snart år.

Har inte orkat ta med mig kameran ut på mina vårpromenader de senaste dagarna men det slog mig att jag hade ett par fina vårbilder från 2007 som jag tycker om, så jag slänger upp dom istället :) Ni som vart med ett tag såg dom när det begav sig, men lite repriser skadar väl aldrig? ^^


(Jag har uppsatt hår, inte någon konstig Hitler-inspirerad frisyr, som jag själv nästan trodde för en sekund)

Fick en chock när jag skrev "2007", det är tre år sedan, jag var inte ens 17 år än :S Får ju panik. Minns det som igår när jag gick där med kameran och till och med kommentarerna på Bilddagboken jag fick. Tiden går ju äckligt fort och jag håller på att bli gammal :S

Men men. Hoppas ni haft en fin dag <3

(Och grattis igen till Josefine som fyller 21 idag <3)

FÖRKYLD.

Vaknade med ont i halsen imorrse och har nyst i ett par dagar, verkar som om jag är på väg att bli förkyld.. Inte kul =/ Får knarka i mig, bafucin, strepsils och en massa te och hoppas på det bästa <3



Jag ska strax ut och gå med Marie och Wildah i vårsolen, ska bli mysigt :)

Puss på er och ha en fin tisdag :)

KLÄNNINGAR.

Kikade in lite på Wearit's hemsida idag för jag såg att de fått in en del nya sommarklänningar och jag blev kär. Tyckte mest om dehär klänningarna, vilken tycker ni är finast? :)


299:-


369:-

Tyckte mest om den med vita detaljer och den var billigast också så det känns nästan som om dethär inlägget var onödigt :P Plus att jag inte gillar de pyttesmå nitarna framtill på den rosa..

Well well. Puss på er <3

SOL SOL SOL.

Jag har haft en väldigt bra måndag än så länge och det är tack vare det underbara vädret. Sov länge imorrse eftersom jag inte kunde sova inatt. Tog en långpromenad i vårsolen när jag vaknat och när jag kommit hem drog jag på mig bikinin och låg på altanen och stekte i 40 min. Underbart <3

Har nyss ätit lunch och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan smörja in mig med solkräm bara för den luktar så gott.. Haha.



K-k-kisses <3

JESS THE MESS OM ENSAMHET.

Ibland kan det vara underbart att vara ensam, när man inte är det längtar man. Men nu är det allt annat än underbart. Det känns bara tomt i hela mig, ensamt, ledsamt.. Jag lyssnar på fina känslosamma låtar och längtar efter min finaste, vill känna hans armar om mig, hans pussar i pannan, hur han stryker undan mitt hår och torkar mina tårar.. Men det får jag inte, för jag är här och han är där.

Vill inte gå och lägga mig och sova, vill inte vara vaken. Vill bara ha en ny dag, slippa ensamheten och bara göra roliga och fina saker. Jag vill laga mat, baka och bjuda. Få beröm för det enda jag verkligen är bra på. Det vill jag. 

Inatt är ingen bra natt.

JAG ÄR KÄR.

Jag har hittat kärleken - i Thomas di Leva! Såg reklam för hans cover-album Lovestar på tvn igår och blev kär direkt. Nu sökte jag efter albumet på Spotify och jag vet inte vad jag ska säga.. På riktigt, jag älskar det! :P Särskillt hans version av Personal Jesus. Oh my lord! Haha. Skäms över min reaktion, men jag kan inte stoppa vågen av känslor som väller upp inom mig. Haha.


(Vet ni inte vad ni ska ge mig i födelsedagspresent så är ju detta ett hett tips ;P)

Josse och Emilie, jag säger bara en sak, passa er! För jag vet precis vad ni tänker :P

Puss <3

DOFTEN AV REGN.

Tog precis ut Wildah i trädgården och det luktar vårregn, underbart. Tänk att en doft kan skapa så mycket känslor och plocka fram så mycket minnen, en doft man inte ens är medveten om att man älskar. Mm.. <3

Har haft en underbar helg med min älskade Emil. Åkte och mötte honom i stan när han gjort klart högskoleprovet igår, men alla affärer hade precis stängt så vi åkte hem direkt igen. Såg på film, åt mumsig mat och sådär.

Idag bestämde vi oss för att vara lite mysiga och spontana och tog bilen till Karstorp för att kolla om det var varmt och mysigt där. Det var det så då åkte vi till McDonalds och köpte med oss glass. Träffade Malin, Johan och Frida där också så vi satt och pratade med dem en stund. Sedan åkte vi tilbaka till Karstorp och satte vi oss med glassarna på en filt på en bänk och njöt av varandra och vårsolen <3 Det är så söndagarna ska spenderas tycker jag, i år ska jag verkligen njuta av solen och försöka hitta på spontana och fina små utflykter.

Nu ska jag koka en till kopp citron-te och titta vidare på veckans Wallander-film. Hoppas ni haft en fin helg.

Vårpussar på er <3

I HAD A DREAM.

Just det, kom på nu att jag drömde en knäpp dröm inatt. Jag och Emil skulle handla och lånade min mammas bankomatkort och jag var verkligen jättenervös för att de i affären skulle förstå att kortet inte var mitt. Men det gick bra tills jag dragit kortet och han i kassan frågade mig efter en kod till kortet. När jag inte kunde koden var det helt plötsligt en massa poliser/ordningsvakter där och de hade tydligen lusläst min blogg så de skulle fråga ut mig om saker jag skrivit i den för att se om jag verkligen var jag :P

De första frågan jag fick var "Hur fick du detdär såret du har på handen". Jag hade tydligen tagit bild på min hand och skrivit alla detaljer men jag kunde inte för mitt liv komma på vad jag gjort det så jag försökte skratta bort frågan och göra en massa konstiga gester med handen istället. Sedan fick jag en fråga som jag inte minns och den sista jag hann med innan jag vaknade var "Tycker du att Alexander Bozovic drar roliga skämt". Och då blev jag också jättenervös och typ "Ja, jo vi har ju varit ett par..." och sen vaknade jag :P Helknäppt..

Men men.. Här sitter jag i min ensamhet och har tråkigt. Orkar inte gå ut och gå.. Jag borde kanske ge mina naglar en omgång. Ta bort det gamla slitna lacket (Ser ännu värre ut i verkligheten), klippa naglarna och måla dem i någon mysig färg.



K-k-kisses <3

LÖRDAG.

Jess the Mess har ingen vidare rolig lördag idag, alla är och gör detdär förbaskade högskoleprovet så jag har ingen att leka med =/ Tråkigt.. Finns tusen nyttiga saker jag skulle kunna göra men jag orkar inte riktigt det, det är ju faktiskt helg.

Är sugen på att komma ut på en promenad, men ser så mulet och tråkigt ut.. Och jag vill inte gå själv heller, men det blir jag väl så illa tvungen till isåfall.

Boohoo.. Så synd om mig idag känner jag.

Puss på er <3

DAGENS OUTFIT

Jag är nog på riktigt sämst i världen på att ta outfit-bilder, men jag försöker i alla fall, haha :P Bilden här under blev den bästa och det säger ganska mycket..


Långt linne med blå ränder, BikBok
Kornblå oversizekofta, H&M
Midjeskärp, H&M
Svart kjol (under linnet), Ginatricot
Tjocka strumpbyxor, Lindex eller något

Puss på er och ha en fin helg nu <3

FREDAG.

Nu har jag precis tagit det lite lugnt och kollat på Bella&Tyra från igår och Elin vann läppglans :P Blir avis ^^ Dammsög och torkade golven på övervåningen för ett tag sedan och nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan äta lite lunch. Emil kommer hit sen, längtar efter honom <3

Vi ska äta hamburgare och pommes hemma och jag längtar verkligen. Tänkte ta naturdiet till lunchen men jag tror inte jag klarar det, luktar biff storganoff i hela huset :S Men vi säger såhär, det är ju faktiskt helg!


Haha, jag är så fjantig ^^

Puss på er och ha en fin helg <3

TORSDAG.

Hej dääär.. Är så tråkig idag känner jag. Tog bild på mina parfymer förut när jag städade för jag skulle göra någon kul grej i bloggen, men nu förstår jag inte riktigt det roliga så vi hoppar det.. :P Men nu är badrummet klart i alla fall. Eller ja, nästan, ska dammsuga och torka golvet imorgon innan min Emilpemilbejibus kommer hit <3

Är så trött på folk idag, och jag orkar inte anstränga mig och vara allas bästa vän. Vill bara flytta och ta med mig de jag gillar bäst, de andra kan stanna kvar. Eller eventuellt komma på besök när jag känner att jag orkar med dem igen. Haha.. Jag låter helt hemsk, men idag orkar jag faktiskt inte.

Nattinatt <3

TORSDAG.

Jag städar badrummet.. Tråkigt verkligen, men fint blir det :) Återkommer om jag blir klar någon gång i år.. :P

Torsdags-pussar på er <3

YESTERDAY.

Just det, glömde berätta om igår :) Var ju tänkt att jag och Emilie skulle åka till Gbg men vi sågs här i Skövde istället. Vi gick till Rådhuset där jag åt lunch (Tacopaj m. sallad) och Emilie fikade, och så snackade vi skit också såklart ;P Gick på stan en sväng efter det innan vi skiljdes åt och åkte till våra hjärtevänner :) Men jag glömde ta bilder på Emispemsi, men ni får hålla till godo med de ifrån i fredags :)

Gjorde inget vettigt alls hos Emil. Vi somnade bara hela tiden och när vi vaknat var det middagsdags och sedan gick min buss hem :P Fast vi gjorde en nyttig sak ia alla fall, jag förhörde honom inför hans religionsprov.



Fy vad jag saknar att läsa religion, tyckte verkligen det var intressant på gymnasiet. Tror jag ska söka någon sådan kurs på högskolan. Vilket påmonner mig om att jag måste logga in med min pinkod nu och söka.. :P Höhö.

Såg på en film på kvällen när jag kommit hem för jag orkade inte sätta mig vid datorn. The Eye heter den, den med Jessica Alba. Den var bra men hade ett konstigt slut, plus att jag trodde den skulle vara läskigare. Fast för mig som får så knäppa tankar så var det nog bara bra att den inte var så läskig.. :P

Puss på er <3

FUCKING ÅMÅL.

Såg på Fucking Åmål förut idag för 708 gången eller något, det är en av mina absoluta favoritfilmer. Den ligger i samma kategori som Festival för mig, jag kan se dem hur många gånger som helst och älskar dem bara mer och mer för varje gång jag ser dem :) Så fina låtar med i filmen också, lägger in den jag gillar mest.

Broder Daniel - Whirlwind




Någon av mina söta små läsare som också är galen i Fucking Åmål? :)

Puss på er <3

NATURDIET.

Var på det sista mötet med min jobbcoach Karin idag, det har gått tre månader så nu kan jag inte ta hjälp av henne mer utan slussas tillbaka till arbetsförmedlingen. Kommer kännas konstigt att inte bolla idéer och få tips av henne varannan vecka =/ Men förhoppningsvis har jag både praktik och sommarjobb på gång.. Hoppas, hoppas :)

Köte mig en låda Naturdiet i helgen, nu är det beach 2010 som gäller! Men jag valde verkligen fel smak.. Se så fin och rosa den är...



..men smaken är verkligen inget att ha. Förstår inte hur man kan vara så dum att man köper wild berry-smak när man brukar dricka sig full på skogsbärscider. Den smakar verkligen fylla, plus att jag blir hickig av den och det blir verkligen för mycket fylle-vibbar.

Men två dl om dagen ska jag försöka klara av, får tänka på hur snygg jag ska bli.. :P Måste komma igång med simmningen igen nu, får inte komma med en massa undanflykter mera, på måndag gäller det! Wish me luck.. ^^

ROSTEMACKOR MED JORDGUBBSSYLT.

Nu ska jag kura ihop mig i soffan och se på Johan Falk-filmen som börjar om en kvart. Till det ska jag avnjuta en kopp citron-te samt rostemackor med smör och jordgubbssylt.


(Bild från igår, det har blivit min nya favorit-kvällsmat/frukost ^^)

K-k-kisses <3

BILDER.

Lägger in lite bilder från i fredags när jag, Emil, Emilie, Josefine, Jenny och Marcus hade Singstarkväll hos mig :) Vi spelade "Med andra ord", mumsade i oss pollykaka, tacochips med dip (Och en och annan drink) och sjöng Singstar. Kul kväll som måste upprepas snart igen :)
 




Puss på er och hoppas ni haft en fin påskhelg :)

TAGG.

Sådärsånn, nu är jag o-yr, nyduschad, insmörjd med b.u.s och redo för... Mys med pojkvännen, det behöver man verkligen tagga för :P Haha. Smsade precis lite med mamma och dom hade nyss ätit en mysig middag på sitt hotell, myspys.. Jag vill också bo på hotell :P

Snart kommer Emilpemil och då ska vi låna mammas bil och åka och köpa lite grejer tills imorgon och även styra upp någon slags middag. Blir fint det.. Börjar bli riktigt hungrig nu..

Flätade håret förut innan det var torrt och så drog jag i lite curl definition-grejs när det torkat men det funkade inte alls något av det. Så här sitter jag med mitt raka tråkiga hår. Åt helvete med det säger jag bara.. :P Haha.

Tänk om man fick ha såhär fint vågigt hår.. Det hade varit något det. 



Tycker mest om hur hon med brunt hår har, men Kate fick vara med för hon är så vacker och ler så fint. Och så är ju hennes hår fint det också. Haha, vad jag babblar.

Puss på er <3

You know that I love you boy, hot like mexico...
(Det är Lady Gaga-dag för mig idag :P)


TORSDAG.

Puh... Jag har precis städat klart nu så jag kan ta hit folk imorgon utan att behöva skämmas ögonen ur mig. Har dammsugit hela undervåningen, städat mitt rum och dammsugit övervåningen, så svettig och yr som jag är nu är fan inge kul.. :P Men klarade undervåningen nästan helt utan yrsel, knepet är att ta det jääävligt lugnt, men stressade på övervåningen för jag visste att jag snart skulle vara klar.. Not good.

Blir ingen utgång med Elin och gänget ikväll, har inte ens skrivit att vi hade planer på det eftersom jag antog att det skulle bli inställt :P Men om ett par timmar kommer Emil hit och jag ska försöka fräscha till mig lite innan dess. Ska först dricka en massa vatten och bli av med yrseln och sedan är det duschen som gäller :)

Imorgon kommer först mormor, Marie, Teja, Thomas, hans tjej och hennes son hit och äter lunch. Kycklinggryta med ris och sedan pollykaka till efterrätt - ingen påskmat här inte :P Och på kvällen blir det singstarmys, längtar :)

Puss på er och ha en fin helg <3

RSS 2.0