NYÅR.

Tjingeing!

Sitter här i en rosa handduk och har precis färgat ögonbrynen, smörjt in mig med b.u.s-lotion från Dove och målat naglarna rosa inför kvällen. Smörjde precis benen med bodylotion som doftar samma som min "Fylle-parfym". Den luktar verkligen fylla bara för jag hade den på ala utgångar förut, jag kan till och med få in cigarettröks-lukt i det jag känner när jag luktar på parfymen. Det är sick vad man associerar olika dofter med :P



Ringde nyss och väckte min lilla buslus Emil som sovit enda tills nu, hoppas han gör sig iordning fort så han snart kommer hit :) Kan inte göra mig iordning mer innan han är här eftersom han ska hjälpa mig att färga håret först. Hade annars vart rätt skönt att fixa dedär förbaskade lockarna som tar typ två timmar att göra på mitt feta big ass-hår.. Hmm.. Får väl pyssla med annat sålänge :)

Vi ska som sagt till Henrik och Frida ikväll, blir nog kul :) Fast jag är som vanligt lite nervös inför deras jäkla ölspel, går ju inte alltid så bra när jag spelar det.. ^^

Puss på er och ha en underbar nyår <3

TRÖTT TJEJ.

Gick upp ganska tidigt imorrse och åkte till ungdomsmottagningen, ska byta till nya p-piller nu, Qlaira eller nåt heter dom och är nåt nytt så det är fyra olika sorters piller istället för två som det brukar med p-piller. Spännande spännande :P Hoppade iväg till arbetsförmedlingen efteråt och visade upp intyg från mitt sommarjobb på dagiset och även betyg från komvux. Duktigt av mig tycker jag.

Passade även på att köpa mig ett par tights på GinaTricot. Men dom var hur små som helst så det kändes som att klämma sig i ett körvaskinn :P Men de satt bra när de väl var på iaf så det får gå.. :P Sedan jag kom hem har jag roat mig med att städa lite, nu är jag hur trött som helst, har även ont i halsen sedan ett par dagar tillbaka... Längtar efter att sätta mig i sängen och läsa lite men då kommer jag bara att somna =/

Imorgon ska jag och Emil fira nyår hos Henrik och Frida, det ska bli trevligt. Hoppas ni får en fin nyår ni med ifall vi inte hörs innan dess! :)

Puss <3

JUNI 09

Fortsättning på juni:
Hultsfred.







Fest hos Kulanz.



JUNI - JULI 09

Forstätter med min årsresumé :)

Fortsättning på juni:
Studentbalen...









Blandat sommarmys <3




Juli:
Tacomys hos Jessan och Josse.



Sommar... <3




To be continued... ^^

MONDAY.

Har haft en ganska mysig dag idag :) Åkte till stan tidigt och shoppade upp mina presentkort. Det blev en mörkturkos/vit-randig och en kornblå cardigan, ett par svarta tighta jeans, en blå/gräddvit-randig långärmad t-shirt och ett svart vanligt linne :) Kan tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom min kameras batterier är sönder =/ Köpte föresten hårfärg också, det är verkligen på tiden att jag färgar!

När jag kom hem provade jag att locka håret på ett sätt som Kenza skrivit om på sin blogg, ska kanske ha så på nyår.. Fast det tog ett jävla tag att locka allt, jag har verkligen för mycket hår..

Well well, nu ska jag hoppa iväg till bussen och åka till min drömprins. See you!

JUNI 09

Vi fortsätter väl med bild-orgien.. ^^

Juni:
Förfest hos Uno.

Utgång.

Förberedelse av studentvagnen.

Champagnefrukost hos Higgins, mys i klassrummet, studentmiddag, kortege








Förfest på kvällen.


Student-utgång!!!




Kunde inte sluta när jag väl börjat :P Haha
PUSS!

JANUARI - MAJ 09

Kan inte påstå att det finns mycket bilder att bjuda på från år 2009, men lite minnen ska vi nog kunna skrapa ihop :)

Januari:
Jag fick ett återfall i mitt ego-posenings-syndrom.

Fikade med Jenny, Marcus, Emil och Myran.

Utgång med Elin och gänget.
Och jag fick åka ambulans till akuten med promillehalt på 1,7..


Februari:
Emilie fyllde 19 år och hade en söt liten tebjudning.


Mars:
IT3 goes Tyskland <3



April:
Inga bilder från varken mitt eller Josses födelsedagskalas och inga andra bilder från den månaden heller :P

Maj:
Blandat...



Utgång och provsmakning av det hemmagjorda vinet ^^

Baby <3


Fyllde tydligen år i Maj istället..? :P



Nu känner jag att det räcker för idag, slänger förhoppningsvis upp mer bilder imorgon :)

Godnattpussar <3


LITE BÖS.

Jag har tappat blogg-gnistan, men jag orkar inte ångesta över det utan jag tycker att ibland kan man få lugna ner sig ett par hekto och istället ta dagen som den kommer och inte tänka på vad man ska skriva i nästa blogginlägg.

Hade en underbart mysig kväll i tisdags med Emilie, Jessica och Josefine. Dock hade ingen av oss någon kamera så det blev inga bilder.. Väldigt tråkigt tycker jag.

Hade en bra julafton, fick fina presenter och det mesta var bara bra. Följde med Emil och hans familj till hans mormor och morfar och åt jullunch på dagen. Det var mysigt, kände mig ompysslad och allt var så mysigt :)

Emil kom hit dagen efter julafton och vi roade oss med att leka i snön både igår och idag. Idag slog vi på stort och åkte dessutom lite pulka i backen vid "Lilla Sommarland". Mysigt <3 Nu har han dock lämnat mig åt mitt öde, fast jag ska åka till honom imorgon efter att jag handlat upp mina julklapps-presentkort på mellandagsrean.

Drömde på tal om ingenting en massa drömmar inatt/imorrse. En massa folk var inblandade i en enda röra. Det konstiga var dock att det bara var "internet-vänner" och personer vars bloggar jag följer som var med i drömmarna.. Det är konstigt detdär med drömmar tycker jag.

Känner för att lägga upp lite fina bilder från året som gått. Det ska man väl göra precis innan nyårsafton men det känns som om jag får passa på nu när suget sätter in, så att säga. Men det får nog ett eget litet inlägg..

Puss på er sålänge ni fina sötnosar <3

You can take my heart very close to your heart.
You can take my heart forever if you like.. <3

MYSPYS.

Jag hade en väldigt mysig kväll igår. Träffade Marcus och Linnea hos Jenny och vi åt pepparkakor, skumtomtar, clementiner, chokladbollar och drack julmust och såg på Anna Ankas jul :P Vid nio hoppade jag, Jenny och Marcus in i Marcus bil (jag fick sitta själv i bak som vanligt..) och körde hem till mig för att hämta grejer och sedan åkte vi till Mariestad. Jag hoppade in hos min älskling och vi spelade Geni och myste <3

Fick dock hoppa upp rätt tidigt imorrse och åka till Sklövde eftersom jag började skolan vid 10. Men det var det värt eftersom jag fick mysa med min älskling <3

Imorgon kommer Emil hit och bakar julgodis med mig hela dagen och på kvällen ska jag, Emilie, Jessan och Josse ha julmys hos de två sistnämnda. Längtar <3

Emil är föresten på bio med sina boys här i skövde ikväll.. Vill att han ska komma hit och sova med mig, men jag får nog inte min vilja igenom.. =/ Buhuuuuu.

Puss och knus på er <3

Så jävla oansvarigt. 

SÖNDAG.

Har vart hos Emil i helgen, har myst ute i snön och sett på film. Idag åkte jag hem från honom ganska tidigt och snart ska jag till Jenny på julmys. Emil följer inte med för han skulle bowla med sin familj..

Fick även gå hem enda från KSS i kylan förut med världens tungaste packning. Arg, ledsen och beskviken Jess var jag då och sen sov jag en timme när jag kom hem för det tyckte jag att jag behövde..

Men nu har jag blivit glad igen och ska snart ta med mig en påse Skumtomtar <3, dra på mig UGGSen och knata iväg till Jenny. Ska bli mysigt. 
 


Julpuss <3

TODAY IS GONNA BE THE DAY.

Imorrse var jag ute på den kallaste promenaden i mitt liv, ångrade mig redan när jag bara tagit två steg utanför dörren. Men jag kämpade mig runt spåret och en timme senare var jag så förbaskat stolt över att jag pallrade mig iväg och inte gav efter för min önskan om att få gå in i värmen igen.

Har även sysselsatt mig med en storstädning av mitt rum idag, plockade undan all skit som ligger överallt, dammade på hyllorna, dammsög osv :) Efteråt belönade jag mig med att tända lite mumsiga doftljus och rökelse :) Passade även på att se filmen Amelie från Montmartre, konstig och långtråkig film, men ändå söt på något sätt..



När jag blir stor vill jag också bo i en såndär mysig och trång lägenhet med en massa grannar som bjuder varandra på kaffe och pratar om livets mysterier.

Fick föresten ett mystiskt sms förut, "Hämta mig igen!" stod det.. Hihi, massor av små historier poppar upp i mitt huvud om vad personen i fråga råkat ut för och vem det är som ska rädda honom/henne från sitt öde. Spännande spännande..

Tack för mig, hej.

LÅNG DAG.

Idag har jag haft en lång dag. Jag gick upp redan klockan 6 och strax innan 8 drog jag på mig uggsen, mössa, vantar halsduk (gå på toa!) och traskade iväg i snön. Jättemysigt var det.. <3 Fast mitt tandläkarbesök var mindre trevligt, höll på att kräkas för jag fick dendär man har i munnen när de tar röntgenbilder för långt ner i halsen och sedan fick jag massa ont när hon petade på mitt tandkött. Ska dit igen den 7 januari för att få bukt med alla mina tandköttsinflamationer.. Inte kul. Men jag köpte nya mellanrumsborstar som jag bara längtar efter att få använda, ska springa iväg och borsta när jag bloggat klart, haha :P

När jag var klar hos tandis pulsade/pölsade jag hem genom snön igen och sedan åkte jag med papi till mormors nya lägenhet där vi pysslade enda fram tll lunch med att sätta ihop bokhyllor och greja. Mötte upp mamma och Marie och åt lunch sedan och efter det åkte vi tjejor tillbaka till lägenheten och fortsatte.. Kom inte hem förrän halv 5 eller något, heldaaag.. Jobbigt :P  Har röda ömma märken på hela knäna efter att jag fått krypa runt överallt i lägenheten och damma inne i en massa skåp, aj aj.. =/ Och fult dessutom :P

När jag kom hem var jag också ganska aktiv, bakade scones och grejade för att ha något mumsigt till soppan när vi skulle se på sista Bonde söker fru ^^

På tal om inget måste jag ringa till ungdomsmottagningen imorgon, har käkat de nya pillren i två månader nu och jag bara lipar.. Inte roligt alls. Får se vad det blir av mig, haha :P

Nattinatt <3

CHOKLADKOLA.

Här kommer, på begäran av Josefine, recept på min chokladkola som jag brukar festa till det med varje jul :) Folk blev som galna när jag skrev att jag åt den nu på facebook och jag kände mig som en levande receptbok. Alexander B ville ha recept på kladdkaka och Josse skrek högt om att jag skulle lägga ut chokladkolereceptet, så här kommer det nu :)



Jag gör alltid en halv sats (Jag vet att ni gillar det ordet.. ;P) för det blir ca 87 kolor och mer är bara knäppt att göra om man inte ska bjuda en hel folkstam :P

  • 125 g smör/margarin
  • 1½ dl sirap
  • 3 dl strösocker
  • 2½ msk kakao

Blanda alla ingredienserna i en kastrull och låt koka upp under omrörning så det inte bränner fast. Passa på att ställa upp knäckformar på en plåt under tiden.

Koka tills smeten tjocknat och kolla om kolan är klar genom att göra "kulprovet" - droppa lite av smeten i ett glas kallt vatten, går smeten att forma till en kula är kolan klar. Vill ni ha hårdare kola så koka lite längre och prova er fram med "kulprovet", men se till så den inte bli bränd.

När kolan fått önskad konsistens är det dags att hälla upp smeten i knäckformarna. Kolan ska svalna så fort som möjligt så ett hett tips är att ställa ut plåten med knäckformarna på altanen/balkongen :) Hoppas er kola blir lika god som min ;P

Haha såg även att Eliza my love (Även kallad Elias) hade kommenterat ett inlägg här. Jag säger bara, välkommen välkommen och fortsätt kommentera ;P

Är det föresten något mer recept ni är sugna på så är det bara att säga till.. ^^ Knus och klem med snigelslem <3


DET ÄR DAGS FÖR...

FREDAGSMYS! :P

Idag har jag vart så aktiv så ni anar inte, har trotsat rädsla efter rädsla :P Fast först var jag i skolan och spelade in berättarröst till bilspelet, varpå Thomas Quick (Tänker alltid på när han och mamman gav oss tandkrämstuber istället för godis på påsken :P) stormade in i rummet med en hel klass. Tursamt nog var jag klar med inspelningen så det var lugna puckar.. :P (Skriver konstigt och käckt idag, ni får ursäkta ^^)

Efter skolan betalade jag in dokumentationsavgiften som vi skulle betalat i början av terminen och så fick jag ut mitt svenska c-betyg, fick vg :) Sedan struttade jag, glad i hågen, ner till arbtsförmedlingen och fick mig en jobbcoach som jag ska börja träffa efter jul, kul kul :) Min handledare hette Urban och jag blev imponerad av hans fasta handslag, så ska det gå till!

Efter jag vart på arbetsförmedlingen kom mitt värsta prov på mod.. Jag var nämligen tvungen att ringa till förskolan jag sommarjobbade på förra sommaren för att få ett intyg. Men dom kunde inte ge mig något intyg så jag fick ett nummer till Norrmalms skola för att prata med en rektor där, vilket innebar att jag fick gå igenom samma hemska förberedningsprocess igen.. ^^ Men jag överlevde båda telefonsmatalen och ingen var arg :P

Sedan ringde tandläkaren också, har ju skolkat där ifrån sen i våras så jag har inte vågat ringa haha :P Ska dit på onsdag iaf ^^ Nu ska jag snar träffa min lilla bebiiiis och vi ska äta pizza ikväll :) Myyysigt. Och imorgon ska vi till gbg :)

Märks det att jag är stressad, haha? Känner att jag bara skriver en massa smilys å konstiga uttryck :P Jaja. Puss på er och ha en bra helg! <3

FOLK.

Asså ibland börjar jag fundera på hur folk mår egentligen, man ska som sagt inte hänga ut människor men jag kunde inte låta bli. Ofta man vart tillsammans en vecka och redan kallar varandra älskling och gråter när man åker ifrån varandra? Oj oj.. ^^ Nädu Mo, nu är det allt dags att växa upp :P



Puss på er, nu ska jag göra lite nytta är det tänkt.

MONDAY MONDAY.

Idag är det måndag vilket innebar att jag var tvungen att gå upp tidigt imorrse och gå till skolan. Hade en ganska händelselös lektion och efteråt åkte jag hem till Marie (Hon har flyttat till Skövde igen, för er som inte riktigt hänger med i svängarna ^^) och åt lunch innan jag åkte in till stan igen. Skulle till Arbetsförmedlingen på informationsmöte klockan ett, fick mycket bra tips och det var inte så långtråkigt som jag föreställt mig.. :)

Efter det har jag ätit middag med Marie och mamma som kom hem idag, pappa fick dock åka direkt till jobbet men han kommer imorgon :) Jag fick en liten låda med olika choklad från England, Santa Selection Box var det fina namnet ^^ Fast det var konstiga smaker, lite för vuxet, men det är en barnslig kartong så man undrar ju lite..

Ska ta kort på lådan om min kamera vaknar till liv :) Fast nu hittade jag en bild på google istället. Tycker apan är så söt, fast i min låda var det en uggla istället.. ^^


Men men :) Nu ska jag mysa ner mig i min filt och läsa Harry Potter. Puss på er och ha en mysig kväll <3

OTURSFÖRFÖLJD.

Idag känner jag mig otursförföljd, eller så är jag bara ovanligt klantig. Skar mig på fingret förut när jag skivade potatis, fast jag tänkte innan att jag kanske inte skulle ta den vassaste kniven eftersom jag alltid skär mig. Sedan skulle jag ställa in ett glas i diskmaskinen och vände det upp och ner, dock var det fullt med vatten så jag fick ligga och torka på golvet ett halvår.

Och inte nog med det.. Jag skulle nyss gå ner och hämta lite mer citron-bubbelvatten och det var så mörkt att jag missade sista trappsteget, hamnade pladask på golvet och höll på att stuka foten. Plus att vattnet jag redan hade i glaset åkte ut över hel golvet..

Dock fick jag inte bara med mig bubbelvatten upp utan även lite tacochips och hemlagad chokladkola (Den jag gör som ni älskar ;P). Och sedan Linnea var här med lite toblerone förut också så nu ska jag tröstäta lite.. :P

Puss på er och hoppas ni lyckats lite bättre än mig idag.. ^^

SVIN-SPRUTAN.

Har vart så inaktiv i bloggen denhär veckan så jag glömmer att skriva om det viktigaste som hänt. Nämligen att jag och min storasyster vågade oss till vårdcentralen och vaccinerade oss mot svininfluensan i tisdags. Har haft väldigt ont i armen sedan dess och även vart öm i hela kroppen plus huvudvärk. Är glad att det inte blev värre :) Har dock vart lite drygt att ha ont i sex jäkla dagar men nu är jag bara lite öm just där de stack.

På tal om stack så kändes det knappt när jag tpg sprutan. Kändes som om hon duttade på mig med fingret och då började jag spänna mig och tänka att hon snart skulle sticka, men då kände jag att hon börjat spruta in vaccinet så det var duttet som var sticket ^^ Hihi. Vi hann inte ens vara inne på vårdcentralen i 10 minuter förrän vi båda var vaccinerade och klara :)



Jag har nyss skjutsat in potatisgratängen i ugnen och ska snart gå ner och börja steka kycklingfliéerna. Marie kommer vid sju, hon är hemma och laddar med femte Potter-filmen för att komma i fas :P

La-la-love, I want your love <3


SÖNDAG.

Hej hej. Här sitter jag och äter frukost kl 15.30, fint.. Emil åkte härifrån imorrse efter att ha vart hos mig hela veckan så jag ska slippa vara själv när mami och papi är bortresta. Jag har precis städat lite, dammsugit och hållt på och ikväll ska Marie komma hit och se på Halvblodsprinsen med mig och vi ska mumsa på kycklingfilé och fransk potatisgratäng.. Behöver jag säga att jag längtar? ;P



Var på arbetsföremdlingen igen i fredags och imorgon ska jag på någon ungdomskurs med information som de har. Får se hur det går :) Puss på er <3

RSS 2.0