Happy :)

Hej jag heter Jessica och jag vill köpa Ugg's.. Bruna.. Asså inte mesbrun, utan chokladbruna.. Tänk vad mysigt att mysa runt i det nu när det börjar bli kallare, mums :) Det är lite fulsnyggt tycker jag, men nu tror jag att snyggsidan har vunnit för mig :P



Har haft en väldigt slapp men lång dag idag, Entreprenörskap på morgonen och sen pluggade jag och Elin lite innan lunchen. Var med Emil och co ett tag och sen satte jag mig och pluggade lite till, somnade, väcktes av en man som sa åt mig att ta av mig skorna ifall jag skulle ha fötterna i soffan, sen träffade jag Emil och dom igen innan det var dags för min Näthandelslektion kl. 15.30.

Senså bar det av hemmåt kl. 17, mamma hade några jobbarkompisar hemma på fika så det vankades Almondy-tårta, sånnt gillar vi! Se gick jag upp och somnade i mitt mysiga duntäcke och efter det har jag kollat på Idol och sådär. Panik på att Rasmus åkte ut :'/ Så söööt ju! Han kunde sjunga bra oxå, tycker att Kevin kunde ha åkt ut istället.

På tal om inget längtar jag verkligen till lovet, efter det har jag inga fler Näthandelselketioner vilket innebär att jag slutar 09.40 på tisdagar och 11.35 på fredagar, ja tack! :D Ska bli sååå skönt!

Jaja, hejdå :)

The fabulous life of Jess the Mess.

Hej

Jag hade värsta mysigast inatt när jag inte kunde sova, lyssnade på P4-vaken eller vad det heter och det var min mysröst som pratade. Fast sen kom det en röst till.. Och då visade sig att det finns två män där som har samma mysröst och samma mysdialekt, jag blev alldeles förvirrad :S Fast sen förstod jag vilken av dom som var den första mysrösten som jag blev kär i först och då kändes det lite bättre. Nu kan jag förlika mig med att det är två personer, Peter och Fredrik heter som förresten och det är Peter som låter underbarast <3

Tänkte att ni kanske ville veta det..

Och nu äre dags för programpunkten som jag själv valt att kalla för Min dag. (Jag är typ helt knäpp och övertrött, ni får ha överseende med det).

Hade sovmorgon imorrse och sådär, åkte buss med Söt-Marcus till skolan sen och hade religionskunskap första lektionen. Robert tyckte vi kunde ha lite roliga gruppövningar och satte igång oss i en diskussion om varför man skulle tro på Gud eller inte, och det skulle han aldrig ha gjort, ni som vet hur vår klass är vet att våra hetaste debattämnen är religion, abort och homosexualitet och att när vi väl kommer igång kan ingenting stoppa oss.
"Jag visste inte att ni var så diskussionsbenägna!"

Mhm.. Sen var det lunchdags, chili con carne + salladssås + ketchup = kärlek <3
Hade inge vidare lång lunchrast och började med Virtuella Miljöer nästan direkt, minns knappt vad vi gjorde heller. Jasmin snackade, vi försökte hålla oss vakna och ta in vad han sa, vi lovade ännu en gång att göra våra uppgifter och redovisa - vilket vi alla vet aldrig kommer bli av. Senså hade vi bensträckare ochs en vare la inge mer. Entreprenörkunskap sen en sväng innan pappa skjutsade mig till tandis :)

Kändes ganska värt att jag var där inne i 7 min och jag typ bara sa att allt var bra och att jag kunde sova med min bettskena och sen bokade vi ny tid. Sen bar det av hemmåt, svidade om till bekvämare kläder och sen rask promenix i elljusspåret, me like! Jag ska börja mitt nya liv nu, jag svär!

Ahru.. Sen åt jag russin och somnade i soffan och det är väl ungefär så spännande jag är. Ska snart se på Idol och sen ska mi madre förhöra mig inför la prueba de el europakunskapo på torsdag..

Hejdå med er :)

I've got love songs in my head

Idag har jag vart en duktig tjej tycker jag, började med att städa mitt rum jättenoga, tog ner allt från hyllor, dammade och dammsög och höll på. Sedan fortsatte jag det hela med att tvätta mina kläder, duktigt va? :P Men jag får ju finbesök på fredag så nu var jag tvungen att städa.

Såg näst sista avsnittet av Wire in the blood/ Mord i sinnet nyss, vill inte att det ska ta slut =/ Älskar att se på det, fast det är ju lite mycket anknytningar till sex så det kan bli lite jobbig stämning här hemma i tv-soffan, inge bra :P Fast så vare inte när jag var mindre.. Är nu de senare året det blivit mindre rumsrent. Fast det kanske bara är något jag inbillar mig, vem vet.

Haha mamma kom in nu och var helt chockad över hur fint mitt rum var nu när jag städat :P
"Jag tror aldrig du har haft det såhär fint sen vi flyttade hit!"
Känns ju bra.. Låter som om jag aldrig städat innan. Visst, det händer inte ofta, men det har ju faktiskt hänt ett flertal gånger :P

Åååh, jag får pengar på tisdag, OM jag längtar, har vart fattig i flera månader nu för jag inte fattade att jag inte skulle få nåt studiebidrag :P Någon som är lite fikasugen nu i veckan kanske? Nån kan ju även få följa med mig till Lagerhaus eller Hem&Hobby och köpa ljus till min kandelaber, nån som känner sig manad? :P

Jaja, nu ska väl jag fortsätta att snoka i folks privatliv genom diverse bilddagböcker och bloggar.

Hejdåis :)

Vårt pussel blev aldrig klart..

Idag har det vart en ganska häktisk men trevlig dag :) Åkte med familjen till Karlsborg vid 12, då släppte dom av mig vid marknaden och så träffade jag Marie och Teja eftersom hon har pappahelg. Tröttnade rätt snabbt så vi åkte hem till Marie och åt pizza och lekte lite. Dom skulle även tvunget läsa en bok om en mullvad som fick avföring (jag kan inte ens skriva det andra ordet :S) i huvudet och skulle undersöka vilket djur det var ifrån. Tur att ens nära och kära tar ens fobier på allvar. "Det är bra terapi för dig skaru se!"

Mjaa.. Senså åkte vi ut till Kenneth en sväng så han skulle få träffa Teja, köpte med oss fika å sådär oxå. Hann även med att spela lite fotboll i trädgården.. Senså fortsatte vi vår turné hem till Thomas och där blev det mer lek, fast jag lekte tydligen fel med kassapparaten så jag fick inte vara med sen, kuul.. :P Fast jag fick låna med mig en Krambjörnsfilm av Teja så jag var ganska glad ändå.

Vid 5 åkte jag och Marie hem till henne igen, hon hjälpte mig att plugga igen och så. Sen var jag smart nog att kolla fel på bussen så hon fick skjutsa hem mig istället. Blev mysig allsång i bilen hem, det gillar vi! :D Aah.. Det var väl det jag hade att bjuda på idag.

Nattinatt på er sötnosisar

PS2 :)

Juste, mamma köpte julklapp till mig när vi var på maxi, hittade singstarspel som var på rea och då tyckte jag vi skulle passa på att köpa eftersom dom är så dyra.. Fast mamma tyckte dom passade bra som julklapp istället, dåligt mycket jag längtar efter att få spela det nu eller, så jääävla trött på mitt schlager-spel ^^ Så då vet ni vart det blir singstarkvällar i framtiden gott folk, gärna med utgång efter oxå ;P



Nu kom jag igång lite här kände jag så jag ska klaga lite.. Jag har snott en mascara av min mamma, Define a Lash från Maybelline, den är så äckligt jävla svår att få bort. Har försökt med 3 olika sorters sminkborttagning - mjölk, mousse och tonic - men det sitter fan som berget. Känns allt annat än bra för ögonfransarna :S Är så jävla fattig nu med så kan inte köpa någon ny =/ Har den som Waterproof, den kanske är bättre som vanlig, vad vet jag.. Men min mamma har någon slags förkärlek för waterproof.. Förstår inte varför.



Var bara tvungen att få ur mig lite frustration, hejdå igen ^^

IT3A, shalalalala!

Nu har jag så fruktansvärt tråkigt så jag tänkte roa mig med att skriva om min dag :P Kul va? ^^ Well.. Vaknade vid 7 och sen snoozade jag ett bra tag och när jag väl kravlat mig ur sängen ringde min storasyster och sa att hon skulle komma förbi med frallor och äta frukost med mig och mamma. Myspys :) Sedan skjutsade hon mig till skolan och då träffade jag och Elin tjejerna som skulle hålla i mössprovningen, ställde iordning bord å brötade runt..

Klockan 10 vare dags för vår klass att prova mössor och alla kläder å allt, verkligen kul. Iiiih ^^ Senså var jag och Elin lite naughty naughty och rymde iväg till maten fast vi hade lektion, fast sen blev vi snälla och gick dit så vi fick ingen frånvaro ^^ Men men.. Senså hann jag med att bråka med typ alla, hej pms humör, och sen kl. 12 kom Marie och hämtade mig :)

Åkte hem och gjorde stuvade makaroneroch falukorv.. Hur bra det gick kan ju dock diskuteras. Senså åkte hon och pappa iväg å besiktigade hennes bil och sen vare promenix som gällde. Efter det var vi jätteduktiga och Marie hjälpte mig att plugga i två timmar, ska göra det imorrn med, jag ska fan ha bra betyg, annars jävlar.

Har även hunnit med att åka till Maxi med mamma en sväng å senså har vi sett på tv med.. Känns inte som om jag gjort nåt idag men det verkar som om jag hunnit med en hel del ^^

Åh.. Vi ska göra en klassbok till studenten med bilder på vår klass från alla tre åren, kollade igenom lite bilder och satan vad nostalgisk man blir, och vad små alla är ^^ Ih.. 

           

Testade på tal om inget en ny loka-smak idag, Jorgubb/Guava, den kan jag rekomnedera starkt! Däru..

Nattinatt å knusibus på er :)

There'll be no more tears in heaven..

Hmm.. Var på minnesstund för Lasse imorrse, så ofattbart att han är borta och aldrig mer kommer tillbaka. Men var skönt att gå dit, få prata med Bertil och alla, tänka lite och få dela känslan med alla andra. Men det är så jävla orättvist alltihop..

Vet inte vad jag ska skriva.. är nog bättre jag hoppar in i duschen så jag får upp värmen litegrann och får tankarna på annat, skriver kanske lite mera sen.

Hejs

Snälla, var den som jag längtat efter.

Idag är inte allt riktigt på topp, vill bara lägga ner allt vad skola heter. Kommer ändå inte funka =/ Trodde allt skulle bli bättre när vi fixade allting så jag inte skulle ha så många ämnen att behöva bry mig om men det gick ju åt helvete iallafall, nu är jag tillbaka på samma ställe som förra terminen.. Kan jag bara få ligga under mitt täcke och glömma allt? Bara komma ut när det vankas fika på Norma eller mysiga promenader.. Ja tack..

Timmy är min idol / Jim är snygg

Blev en mysig kväll som jag tillbringade invirad i mitt mysiga duntäcke smaskandes på te, yoghurt och nätmelon, samt tittande på Andra Avenyn och Mord i Sinnet, myspys :) Imorgon ska vi ta kort på Entreprenörskapen till vår företagspresentation som vi ska skicka till våra partnerskolor i Skottland och Dominikanska Republiken, spännande spännande ^^

Efter det äre ett besök på Ungdomsmottagningen som gäller för lite snack och sen ska jag träffa min söta lilla Ems. Känns som om jag har en ganska trevlig och mysig dag framför mig, så jag kan väl inte annat än å tacka och ta emot.

Japps.. Nu ska jag allt vara mina kära fäder till lags och gå och lägga mig så det blir ro i stugan. Kanske läsa en smula och lyssna på radio, får hoppas det är min nya älsklingsman som håller i programmet inatt, hans röst får mig att smälta.. Åhå..

Är på så mysigt och varmt humör ikväll, åh :)

Men som sagt, see ya later babies. Puss

Andra Avenyn :D

Heeej. Blev myskväll igår och Marie kom hit och vi åt tacos och grejer, mysmys :) Hann även med en sväng till Maxi med mamma på eftermiddagen, sånt gillar vi!

Idag har jag haft en ganska skön dag, sov länge och sedan åt jag lite med mamma och pappa innan jag mötte Jennie för en promenix strax efter två. Efter det har jag inte gjort mycket alls, duschat, slappat lite, ätit tacos igen och så.

Ikväll börjar Andra Avenyn igen, ååh vad ajg har längtat :D



Känner att jag inte har speciellt mycket på hjärtat idag.. Fast jag snackar ju alltid om hur sjuk jag är så jag kan ju göra't nu med :P Haha nä, men jag håller faktiskt på att bli lite bättre (Peppar peppar) , har inte alls lika ont i kroppen heller :) Vad mysigt det är att det är höst nu förresten, bäddade med mitt vintertäcke igår, så mysigt och puffigt :D Well, nu ska jag nog städa lite, see ya later.

Knus å klem

I'm too sexy for my shirt..

Japp, då sitter jag här i min ensamhet och smaskar i mig Läkerol med pitaya-smak.. Höll på att fndera över vad det kunde va för frukt men sen kollade jag på asken och då slog det mig att jag faktiskt ätit sånn, inge vidare tyckte jag.. Men men.. Det var inte det jag skulle berätta riktigt.. Fast eftersom asken är rosa och passar så bra in här så kan jag ju bifoga en liten bild..

Så fint så.. Nåja, då kanske det var dags att berätta om min dag då.. Har inte gort mycket, städat mitt rum litegrann, handlat med mamma på maxi och senså kom Marie och då åt vi tacos och mös (säger man mös eller myste?) framför tv:n. Mysigt mysigt..

Något som inte är lika mysigt är att jag har så förbannat ont i hela min kropp, känns som om jag har träningsverk men det är helt omöjligt att det skulle kunna vara det. Började igår med att jag hade syndigt ont i ryggen, fick nästan kramp å grejer, och sen imorrse när jag vaknade hade det spritt sig ännu mer i ryggen och hela kroppen.. Pappa tror att jag håller på att få flunsan.. Det vore väl mysigt nu när jag redan är sjuk? Ååååh.. Jag blir så FÖRBANNAD!

Nu tog jag kanske i litegrann.. Men det är förjävla tröttsamt.. Förresten så verkar jag ha blivit himla poppis, helt plötsligt igår började alla skicka sms till mig, särskillt folk som aldrig gjort det innan som typ Johan Rosén, Ljung, Emil å massa folk.. Lite tråkigt att man inte har pengar på mobilen när sånnt händer bara.. Hmm, får försöka råda bot på det på nåt vänster.

Känner att jag bara maler på om allt å ingenting nu så jag ska nog lägga ner.

Knus å klem, snigelslem <3

Host, harkel, nys och snörvel.

Hade slapp dag igår, först projektarbete i skolan fram till ett. Eftersom jag och Elin ska driva ett UF-företag fick inte vi vara i vår klass utan i en speciell UF-grupp, fick en massa bra info å grejjer och senså fick vi jobba i våra företag. Vi lyckades även fjäska med Elias och Adam så de joinar vår grupp nu istället, kändes som om det kunde bli lite väl mycket jobb för två pers och sen äre ju bra att blanda killar och tjejer med.

Sen blev klockan ett och min storasyster Marie hämtade mig utanför skolan, åkte in till stan lite, köpte hårfärg till mig och lite kläder til mamma eftersom hon skulle ut och svänga sina lurviga på kvällen. Sen åkte vi hem till mamma, hon provade kläder och så färgade Marie mitt hår. Hann inte mer än å skölja ur innan jag fick slänga mig in i bilen och det bar av hem till Marie.

Mhm.. Senså gjorde vi toasts och sen ringde Petra och Marie kunde inte säga nej så hon kom över.. Sen åkte jag hem för jag orkade inte sitta där och lyssna på hennes tjat. Nu lät jag jävligt bitter, men det var jag oxå för det var min och Maries myskväll å så kommer hon där å stör.

Well.. Kom hem vid 9 och då kollade jag och pappa på en Van Veeteren-film och efter det var det bums i säng som gällde. Skönt att lägga sig i lite rimlig tid för en gångs skull.

Och idag kommer det nog inte hända mycket, ska städa mitt rum och så kanske Marie kommer hit och myser lite eftersom vi båda är sjuklingar =/ Får se lite vad dagen har att erbjuda.

Hejdå.

Bitter

Förresten är jag jävligt bitter över att alla på skolan är lediga imorrn utom vi 3:or för att vi har projektarbetsdag, känns ju jävligt rockigt. Not..Och jag och Elin har inte hunnit med att kolla upp allt vi skulle innan, men vi får väl hoppas det går vägen ändå..

Hejs

Ovisshet.

Idag har det varit en ganska omtumlande dag och det värsta är att man inte får reda på något, ovissheten skrämmer mig. Men det som skrämmer mig om möjligt ännu mer är vad som kommer fram när ovissheten är över, jag vill inte.. =/


"Om det var jag som var försvunnen skulle han ha letat efter mig, det vet jag."

Sedan jag kom hem runt ett-tiden har jag bara sovit, duschat, tänkt och sådär. Och som ni kanske förstår blir det heller ingen utgång för mig och Elin idag på grund av vad som hänt och att jag heller inte är riktigt kry. Ska snart laga mat med mamma, lax och pommes, sedan blir det mys framför Idol och Heroes. Ja tack.

Hoppas verkligen på att vi snart får veta, inte för min egen skull utan för deras.

Ska torka mitt hår nu och grejer, ha det bra. Kram

He hit me and it felt like a kiss..

Jaa gott folk, nu blev det som vi misstänkt, jag skriver ännu en gång idag :P Har precis sett på Heroes och guud vad bra det är, älskar när det är sådär mystiskt och konstigt och man inte fattar något och sedan faller pusselbitarna på plats lååångsamt, lååångsamt, en efter en.. Underbart att det är imorgon med :)

Och på tal om det verkar det inte bli någon utgång för mig imorrnkväll, mamma vill inte att jag ska ut å leva loppa nu när jag är sjuk, och det kan man ju förstå. Det vore verkligen bra om jag stannade hemma men jag är så jäkla sugen, måste få träffa folk :D Får väl se lite hur jag mår imorrn, ska på stan med Elin och så efter skolan så jag kanske piggnar till. Den som lever får se.


Jag är så fruktansvärt sugen på att köpa nya converse, börjar bli riktigt trött på mina slitna bruna.. Vet inte vad jag vill ha för färg på dom bara.. Svårt svårt. Vita är himla snyggt, fast inte på mig tror jag. Men men, vi får väl se hur det blir med det. Är i stort behov av shopping i vilket fall som helst..

Näe.. Nu tycker min kära mor att jag snart ska krypa i säng så jag får väl börja avsluta litegrann, vill ju gärna hinna med lite annat än att blogga innan jag somnar.

Hejdå och sov sött :)

Blås upp mig och stick hål på mig..

Nu åkte min syster iväg igen, hon var fin i håret och satan vad ovant att se en sånn frisyr på henne, kort å allt :S :D På tal om hår måste jag verkligen göra något åt mitt nu, ser ju rent ut sagt förjävligt ut! Måste färga om, klippa å allting.. Men det kan bli lite tight att hinna med allt det innan skolfotot på tisdag, ajj ajj..

Har blivit jävligt sugen på Veronica Maggio nu, jag skulle få hennes låtar av Camilla Eldh men hon segar så jag kanske får skaffat på egen hand. Väldigt speciella låtar, men jag är ju ganska speciell jag med så det ska nog gå vägen. Det är nåt charmigt och svårt över henne..


Veronica Maggio

Jaa.. Senså kan jag ju meddela att jag blött näsblod varje dag sen i måndags, känns inge vidare, trodde jag hade slutat med den skiten. Men får verkligen hoppas det är nåt tillfälligt och att det beror på förkyldningen och att jag snyter mig för hårt eller nåt.

Måste verkligen bli frisk nu för det är ju utgång imorrn, mamma kommer inte bli gladis om jag blir sjukare av det :S Är ju inge kul att vara sjuk i all evighet heller. Mirakeltips nån? :P

Jaja, nu ska jag nog lägga ner, men jag kommer säkert skriva igen sen efter Heroes å allt .

Hej sålänge

17 september

Hej..

Har vart hemma från skolan idag eftersom vi hade friluftsdag och jag är sjuk. Tiden har gått läskigt fort, har bara hunnit äta frukost, se på Harry Potter och den flammande bägaren, ätit och vart lite med min storasyster. Fast nu åkte hon iväg för hon ska klippa sig, men hon kommer tillbaka efter :)

Åh,  Marcus är så duktig, han klarade uppkörningen idag :D Happy happy för hans skull :D

Ikväll är det Idol och Heroes, me like :) Tråkigt att kolla på det själv bara.. Fast mamma kommer hem från Göteborg ikväll kom jag på, fast det hjälper ju inte eftersom hon hatar Heroes, osis där.. Jag blir lite kluven över om ifall jag ska lägga upp mina blogginlägg både i bloggen och på helgon eller om jag ska ha dom vanliga här och bara de lite mer privata på helgon.. Det tål att tänkas på minsann.

Jag tror att jag ska klippa av mitt Peace and Love-band nu, orkar inte ha det längre.. Men det tar emot lite, man vill ju inte slänga det och det är inte så jävla hippt å ha ett sönderklippt festivalband på väggen heller.. Jaja, det tål att tänkas på det med :P

Nu tror jag inte att jag orkar skriva så mycket mer just för tillfället, men vi hörs la av, hej hej

Välkommen till min nya blogg!

Ja gott folk, då har jag äntligent tagit det stora steget ut i verkligheten och skapat en "riktig" blogg, får se hur det går med det men dethär är iallfall ett steg i rätt riktning.

Kram

RSS 2.0