snow fairy.

När jag och Emil var i Göteborg i torsdags kände jag för att skämma bort mig lite och köpte en flaska med bodylotion från Lush. Snow Fairy heter den och den luktar jättegott, duschade precis och löddrade in mig med den :)




Knus <3

halloween.

Blev inte mycket bilder igår kväll, men här får ni tre stycken iaf :) Vi hade en kul förfest men när vi väl kom in på Backstage vid 12 eller något hade jag tappat mitt humör så jag gick hem medan grabbsen stannade kvar tills det stängde.


Joar och jag :)


Emil, Joar och Alex på Backstage med varsin "Störst". Gillar att man ser min lilla rosa tjejdricka i vänstra hörnet med, haha :P


Ett litet försök från mig att visa upp mina vampyrtänder, tittar man riktigt noga ser man ju en av dom iaf.. :P

Vi var och åt på thai förut. Jag var verkligen inte sugen (Hör och häpna!) men Emil och Joar tvingade mig :/ Joar åkte hem för några timmar sen och sen dess har jag och Emil legat i soffan och sett på tv och nu är vi osociala och sitter vid våra datorer..

Puss på er och hoppas ni hade en bra halloween <3

nu jävlar!

Linserna sitter i, klänningen är på, likör 43:n väntar på att bli blandad med mjölk och om ett tag kommer Alex och Joar (Som fick ett spontanryck och åker hit från Jönköping) hit :)

Ska snart sminka mig och fixa håret, det blir nog bra dethär trots allt :)

Puss <3

lördag.

Nu känner jag mig helt opepp igen. Vi har ingen förfest att gå på och det känns så jävla tråkigt för då kommer ingen se min fina utklädnad (Som jag för en gångs skull är nöjd med och lagt ner pengar på) för om man träffas ute är det ingen som lägger märke till detaljer.

Plus att jag har ont fortfarande pga urinvägsinfektionen, är rädd att den blir värre igen om jag går ut och blir kall ikväll :/

Kan inte någon bara säga: Jessica, kom till våran förfest, det blir jättekul! Eller: Vi är ett gäng som inte har någon stans att vara, kan vi inte vara hos er som ni tänkt från början? Det skulle göra allt så mycket bättre..

Det blir inte bättre av att katt-uslingen börjar slicka i min yoghurtskål när jag lämnar den en sekund för att ta på min mysisar så jag inte kan äta mer.. :/

Hejs..

fredagkväll.

Jag och Emil har pysslat med våra halloweensminkningar ikväll och jag har ryckt upp mig efter nederlaget och besvikelsen igår. Hoppas vid gud att min urinvägsinfektion är bättre imorgon med så jag kan gå ut :)

Här får ni iaf en liten smygtitt på hur jag kommer se ut..



Som ni ser blev inte hårfärgen riktigt som det var tänkt heller. Intense red, my ass..

Har iaf haft en jättemysig fredagskväll med Emil <3 Vi har sett på Idol, ätit god mat, godis och dricka :) Kvällens gourmetmiddag blev kycklingfilé, klyftpotatis, bea och sallad.





Nu ska jag tvätta bort allt smink (Som dessvärre inte syns så bra på bilden), ta ur linserna och krypa ner i sängen.

Puss på nosarna <3

urinvägsinfektion.

Var tvungen att gå upp klockan 07.15 idag fast jag var ledig för att gå till vårdcentralen som öppnade klockan 8. Blev inlurad på en mörk toalett utan några instruktioner när jag skulle ta urinprovet men när jag efter många om och men hittat lampknappen (Som det för övrigt stod "Släck ej!" på) hittade jag även en lucka i väggen där dom ställt en liten bägare åt mig.

Fanns även en fin plansch på väggen där det stod tydliga instruktioner. Dock blev jag lite förvirrad över att man tydligen ska ha tre "faser" i kissandet, den första skulle i toaletten, den andra i bägaren och den tredje skulle också i toaletten.. Himla skumt :P

Men jag fick iaf ett resultat som var positivt och ett recept på medicin som jag ska äta tre tabletter av varje dag i fem dagar. Fast det var så dumt för jag var klar vid nio men apoteket öppnade inte förrän klockan tio så jag fick gå hem och vänta innan jag kunde gå och hämta ut mina tabletter.

Min dumma kamera kan inte ta någon bild och det finns inga på nätet heller så ni får tyvärr inte se mina illgula tabletter. Skriver mer sen om jag orkar.

Knus <3

fan.

Får ställa in halloweenfesten för att folk kommer på två dagar innan att dom inte kan komma och så har jag fått urinvägsinfektion så jag måste till vårdcentralen imorgon. Blir så jävla trött..

onsdag.

Jag och Emil var på Överby i eftermiddags, som jag skrev i förra inlägget, och det märktes verkligen att vi för en gångs skull var lediga för jag träffade hur många som helst ur klassen. Lite kul ^^

Vi köpte en massa saker, bland annat hårfärg, ett lila prydnadsfat, dekorationsstenar, ögnskuggepalett, tyst leksak till katten (Så hon inte väcker mig i gryningen varje morgon...) och torrshampo :)


Såhär fint blev fatet efter att Emil pysslat lite <3


Jag tog mod till mig och färgade håret själv (Har bara vågat bleka på mig själv innan eftersom det ändå skulle färgas över) och jag tror jag gillar hur det blev. Ni får se bild en annan dag :) Det är mörkare än på bilden.


Och så en liten bild på Sessan-Pessan ^.^

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon ska vi åka till gbg, ska bli kul :)

Puss <3

nom nom.

Igår kväll gjorde jag köttfärspaj som vi åt samtdigt som vi såg på Daybreakers. Är så jäkla trött på att bara äta köttfärssås med spagetti eller korv stroganoff hela tiden så jag blev överlycklig när jag kom på att jag hade ett superbra recept på köttfärspaj :) Receptet finns här om ni vill ha det :)



Var och handlade ingredienser på kvällen och till min fasa såg jag att dom proppat affären full med mina älskade skumtomtar. Kunde inte stå emot så en liten påse fick följa med hem ^^

Vi hade nyss en kvinna från vårt bostadsbolag här som inspekterade vår lägenhet eftersom det inte hanns med innan vi flyttade in. Var tänkt att vi skulle tvätta nu också men vi bokade om tiden till ikväll och ska snart åka till Överby och kika i lite butiker istället :)

Känns helt underbart att vara ledig enda tills måndag, love it <3

Knus på er.

tisdag.

Klarade den praktiska tentan idag också, så jäkla lättad :D

Är för trött för att blogga nu men jag lägger in ett litet klipp..



Blir knäpp av att kolla på det :P

Natti :)

tenta.

Gjorde tenta imorrse om cykelergometer och grejsimojs, kändes inte speciellt bra eftersom det bara var kryssfrågor och jag hade hoppats att man skulle få förklara hur man tänkte lite mer. Men jag såg nu att jag fick godkänt, har aldrig blivit så lättad :P

Fick även veta vilka grupper vi ska vara i imorgon på den praktiska provet och jag ska vara med Linn och Malak så det känns bra :)

Jag och Linn provade att cykla lite idag med så vi vet hur vi lättats känner pulsen på varandra nu när vi är så vana vid att känna på de i våra gamla grupper. Men det gick bra så nu är det bara att hålla tummarna för att allt går som på räls imorgon.

Känns som om jag inte gjort annat de senaste veckorna än att cykla på dendär fula omoderna vitblåa cykeln och ta pulsen på alla så det ska verkligen bli skönt när det är över.. Fast kursen slutar inte förrän nästa vecka så jag får stå ut lite till..

Blir väldigt tråkiga inlägg när jag inte har några bilder, men nu äre så.. :P

Knus <3

sessan.

Var i skolan idag och gjorde klart ett grupparbete med Linda och Malak och när jag kom hem var Emils mamma och Sessan här :) Vi fikade lite och sen gick vi till stan och åt thai-buffé <3

Det har snöat också, men nu är det borta som tur är :)

Sessan verkar trivas bra här och just nu ligger hon och sover i soffan. Här kommer lite bilder på Sessan och hennes klösbrädegrej och matskålar :)





Knus <3

hemma.

Idag är jag hemma från skolan, har haft ont i magen i flera dagar och nu har jag tryck mot bröstkorgen också.. :/ Är inte på humör för att skriva mer och ska nog se en liten film tills Emil kommer tillbaka från badhuset.

Knus på er <3

kattsnack.

Kan meddela att rallybrudar inte alls var så rolig som jag trodde den skulle vara :/ Och kycklingtacosen blev alldeles för stark.. Men i övrigt hade jag en väldigt mysig kväll med min nyhemkomna älskling igår :)

På torsdag kommer Sessan och ska bo hos oss ett tag så nu blir det rätt mycket kattsnack här hemma. Just nu är vi mest inne på rasen Somalier.



Fiiina va? :) <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och lusläsa "Stress och den nya ohälsan".

Puss på er <3

rallybrudar på en söndag.

Snart kommer min skrutt heeem :) Tänkte att vi skulle äta kycklingtacos ikväll men jag har inte riktigt fått tummen ur röven och gått till affären. Får nog fjäska lite och be honom följa med mig :P

Ikväll tänkte jag se på Rallybrudar på fyran (Hoppas på att Emil också vill). Jag och min syster skulle se den på bio när den var ny men sen blev det aldrig av så det ska bli kul att se den ikväll :)



Förut försökte jag förresten ta tag i min bloggdesign men jag får krupp på både blogg.se och mitt ps-elements så det blev inget med det. Men vi får se om jag tar tag i det en annand dag..  Haha.

Puss på er <3

natti.

Nu ska jga lägga mig i sängen och läsa en av alla böcker jag fick med mig hem från Marie, Bakom stängda dörrar. Filmen var jättedålig, jag orkade inte se klart den ens och jag är dödstrött så jag tror det enda rätta är att lägga sig även fast klockan inte är så mycket.

Natti <3

Emilies inflyttningsfest.

Igår var jag hos min lilla pärla Emilie på inflyttningsfest. Fast vi hade lite egenmys innan och åt på Donken, fixade iordning hos henne och flummade. Det var en jättekul kväll och jag har saknat alla så mycket och träffade en massa nytt folk med :)

Här kommer lite bilder:


Emilie och Jessan :)




Annie och Josse :)


Jag och Emilie förevigar gänget i sängen innan den gick sönder..


Värdinnan :)



Tack för en jättemysig kväll alla som var där :)

Nu ska jag strax kolla på Postkodmiljonären och äta spagetti och köttbullar. Ska nog riva av en liten film sen med i min ensamhet :P

Puss <3


myskväll.

Ikväll har jag hemmaspa och gör mig snygg inför Emilies inflyttningsfest som är imorgon :P Har suttit och lekt lite i PS-Elements för att se om jag kommer ihåg något från multimediakursen jag gick på Komvux :) Himla proffsigt..



Jag har duschat, klippt och målat naglarna, färgat ögonbrynen och haft en jordgubbsdoftande mask :) Jättemysigt. Snart ska jag se på Robinsson, Kenza & Tyra-show och Hellenius hörna och äta lasagne :)

Puss på er <3

måndag.

Idag är det måndag och jag fick min första sovmorgon på länge (Om man räknar bort helgerna), började inte skolan förrän 12 <3 Har pratat i telefon med Linnea nyss och snart ska vi äta mat.. Är jättehungrig. Lax i ugn med sås och potatis.

I lördags var ju mamma, pappa och Marie här och vi åkte och handlade med dom på Maxi. Skönt att kunna köpa lite mer grejer eftersom vi hade bil.

Jaja, nu ska jag titta till maten..

Hej.

tvättdag.

Idag har jag och Emil tvättat = vi bråkar över allt hela dagen. Inte den perfekta dagen för att mamma, pappa och Marie ska komma och hälsa på med andra ord.. Men dom kommer iaf om några timmar för att hämta en av våra soffor och så.

Vi åt nyss pyttipanna med rödbetor <3<3<3 som jag skulle ta kort på, men jag glömde det.. Jaja. Ska röja undan lite så det inte ser ut som kriget här när dom kommer sen.

Knus <3

fredagsutgång.

Igår var jag ute med Emil och hans kompisar Alex och Daniel, vi hade en jättekul kväll :) Vi började med att förfesta hos mig och Emil med ölspel, pizza och Singstar och sen gick vi ut på Backstage :)


Daniel och Emil :)


PosarN..


Alex och Daniebanana.


Jag och Daniel.


^^


Mojito på Backstage :)


Öldrickarna.


Bordet mittemot som posade så fint när jag höll upp kameran :P


Spexa med en apelsinklyfta från sin drink är ju alltid lite roligt sådär.. :P

Puss på er <3

lördag.

Man kan ju inte göra annat än att älska min kamera som inte öppnar linsskyddet ordentligt och alla bilder blir såhääär fiiina:



I vilket fall som helst åkte jag och Emil iväg till Överby idag och kollade i butiker. Men dagens främsta mål var McDonalds för det finns bara Max i stan och vi har inte åkt ut till Överby innan :P Haha.

Vi provade en massa skor men inga passade av dom jag provade :/ Vill ha ett par bruna kängor med klack och snörning, ungefär som domhär:



Puss <3


RSS 2.0