SÖNDAG.

Har haft en väldigt mysig helg. Jag och Emil gick till Emilie och Sofie på fredagskvällen och vi såg på film, Van Helsing, fast alla bara pratade och skrattade en massa annat så ingen hängde med i filmen :P Vi drack päronsoda i bålskål också eftersom Ems varit smart och ställt ut päronsodan på balkongen när det var 15 minus ute.. :P

Vi avslutade kvällen med att äta semlor <3 Fast jag var lite ledsen för när jag skulle köpa semlorna var de med vaniljkräm slut så jag fick ta med madelmassa.. =/ Men det gick bra ändå ^^

Lite bilder från kvällen : 

Ems, en av nakenvovvarna och sjuklingen Sofie.

Vi åkte till Emil på lördagen. Myste med att se på film och så har Emil tränat en massa på körkortsteori. Så jag fick bland annat roa mig med att pyssla ihop ett Harry Potter-bokmärke, kände mig som en riktig fjant :P Haha. ¨

Nu ska jag värma lite mat och bänka mig framför tvn, Wallander - Innan frosten går på fyran kl 9.

Puss på er <3

FREDAGSFIN.

Har nyss duschat och innan det jobbade jag 5 timmar så jag kunde klicka hem grejerna från H&M :P Får de flesta av grejerna redan nästa vecka <3 Håller på att göra mig lite fredagsfin nu innan jag ska möta Emil och köpa semlor och godis innan vi träffar Emilie och Sofie ikväll :)

Kameran åker med så förhoppningsvis blir det ett par bilder :) Hoppas ni får en bra helg.

Puss på er <3

FUCK ME.

Alltså, förlåt att jag spårar men jag är fan inte på humör. Läste precis i Fokis (eller FuckMe som jag föredrar att kalla henne) blogg. Jag stör mig nåt överjävligt på att hon och hennes pojkvän alltid äter ute och nu hade hon skrivit såhär:

"Jag är en riktig ”restaurang-människa”, och det kommer jag förmodligen alltid att vara. ♥ Bekvämt, gott och enkelt! Men det är kul att laga mat själv ibland. ^^"

Vem fan är inte en restaurangmänniska? Jag skulle äta på restaurang varje dag om jag hade råd. Och varje gång hon har frågestund så frågar någon hur de kan ha råd. Då svarar hon bara att de inte orkar laga mat. Jävla orm, slingrar sig bort från frågan.. Och så använder hon så jobbiga ord.. Färdas, tala.. :S Låter som om hon är typ 80 år.

Haha förlåt men jag är bitter idag och jag måste få ut det på någon.

 <--- Hatar när hon kör "jag har inga tänder och världens största ögon"-posen :S

Haha nu ska jag sluta tjata.

Natti

GONE.

Såg att de gjort om designen på blogg.se, lite spännande tycker jag :) Bara det inte blir för stora förändringar så är jag glad :P

Jag har börjat tänka så mycket på vad som varit. Allting jag är med om rör upp gamla saker och det bara snurrar runt, runt. Behöver nog dras tillbaka till nuet, tänka på vad jag har nu och vad lycklig jag är över det. Inte springa runt och tänka på vad som hänt om den ena personen gjort si, eller den andra så. Har liksom en ständig konstig känsla i magen som inte vill släppa.. 

Men skit samma. Längtar tills imorgon, då ska jag och Emil ha myskväll med Emilie och Sofie. Se på film, äta godis och snacka skit :)

Godnatt på er <3

Gone, gone, gone...

ONSDAG.

Hoppade upp ur sängen kl 8 imorrse och jobbade 4 timmar innan det var dags för dusch och göra sig iordning för att träffa Karl på stan och äta :) Var trevligt att träffa honom eftersom det gått så himla lång tid sedan vi sågs. Mer sånt tack :) Blev självklart Kebabhouse som in the old days <3



Lite memories.. <3

Nu ska jag hoppa ner och se på Robinsson med mamma.

Puss på er <3

MONEY HONEY.

Idag har jag varit riktigt produktiv, gick upp vid 10 och jobbade två timmar, åt lunch, jobbade två timmar till och städade sedan mitt rum  i en timme. Dammsög och dammade hyllor och hela baletten :) Plus att jag tvättar, är inte klar än haha så måste snart springa ner igen.

Jag hatar själv när folk lägger in en massa musik på bloggen hela tiden som man måste lyssna på. Men dethär är en låt som är med i Festival-filmen och jag tycker den är så söt... Something in the way - Nicolai Dunger.



Tänkte föresten om tex. Jenny eller Emilie vill beställa hem något från H&M så kan ni ju snika er med när jag beställer så får vi mer rabatt.. Säg till innan söndag isåfall :P



Fick föresten brev från Swedbank igår om att jag har ett konto med en massa pengar på som varit låst i 16 år, klirr i kassan :P Fast jag ska nog låsa dem i minst 5 månader till så jag inte slösar bort dem innan det är dags att köpa saker inför flytt osv.

Puss på er och hoppas ni haft en bra dag <3

ANDRA AVENYN.

Sitter här och lyssnar på Spotify som vanligt och så drar The Cure's låt "Friday I'm in love" igång och jag känner hur det bara drar ihop sig i hela magen. Jag vill att nästaq säsong av Andra Avenyn ska börja! Vill att de andra avsnitten ska släppas som dvd-box. Haha fick verkligen akut längtan :P

Lägger upp det gamla introt så ni också får längta lite. Fast tror inte någon av er ser på Andra Avenyn, men man vet ju aldrig.. :P





Nu ska jag strax värma makaroner och bacon och se på spårlöst.

Puss på er <3
 

H&M

Ät himlans sugen på att beställa hem lite grejer från H&M, har ju 10% där tills på söndag och sådant som väskor, smink och liknande kan man ju lika gärna beställa istället för att gå till en butik där de kanske inte ens har just de varorna.


Hittade fyra olika väskor jag vill ha, mest den kastanjebruna.. <3 Men jag behöver verkligen väskor så en nästan likadan svart att byta med vore ju bra. Och en lite större svart att packa i om man ska sova över någonstans eller till stranden. Och så en lite svart axelväska att ha på krogen eller på stan. Visst behöver jag dem allihop? :P

Och jag har ju alltid tjatat om att jag vill ha ett svart bälte att ha i midjan, och dethär var ju fint med en rosett på. Och fina armband att ha i sommar, tänk det bruna runt en solbränd handled eller som fotkedja om den är stor nog, och så kan man knipsa bort brickan det står LOGG på tycker jag.. :P

Och små söta plupp-örhängen i olika färger så man kan fylla ut alla sina hål. Okej, där skrev jag innan jag tänkte känner jag :P Men jag menar alla mina fem hål jag har i öronen :P Och Kitty-sockar får man ju aldrig för många av. Och så är både mitt puder och concealer slut..

Visst har jag bra motiveringar till allting och borde få klicka hem det nuuu? :P <3

K-k-kisses.. <3

KRÄKS.

Känner att nu när jag ändå är igång kan jag kräkas ut lite annat som legat och grott inom mig de senaste dagarna. Som till exempel att jag tydligen inte räknas som "en i gänget" längre, ni som är berörda av dethär vet vilka ni är och ni andra behöver inte oroa er över att det skulle handla om er. Och jag vill inte att ni ska fråga mig om ni nu inte vill vara med mig på riktigt, men det skulle vara skönt att få en förklaring, för jag vet ärligt talat inte varför ingen helt plötsligt inte frågar mig längre, vad jag har gjort för fel.

Sedan finns det en sak till som jag vill få ur mig, men det skulle kunna gå riktigt fel och jag är inte sugen på det. Så det får helt enkelt ta till vanligt skitsnack för att få ur mig det. Och ni vet att jag inte menar skitsnack när jag säger så, det är bara att jag måste få prata av mig om personer i min närhet om andra personer i min närhet.

Blev ett konstigt inlägg dethär, men det snurrar i min skalle något fruktansvärt idag. Och det inte bara snurrar, det surrar också. Allting som alla säger och gör hela tiden, det är ett jävla kackel i mitt huvud och jag spelar upp det om och om igen.

Haha, nu känner jag att jag börjar låta helt störd och snart får jag väl göra som alla andra i föredetta 10B och ta bussen in till psyk. Sånt ska man inte skämta om, men ni vet hur jag menar.

Puss på er <3

SEG I HUVUDET.

Jag är inte glad idag, ingenting blir som jag vill och alla bara är jobbiga och dumma. Missade att äta frukost imorrse för jag och Emil vaknade så sent så det var pang på lunchen som gällde. Var sur så jag åt knappt något och har inte fyllt på magen sedan dess heller och nu är klockan nio. Är helt seg i huvudet och det susar i öronen. Och så har jag mensvärk också.

Ska snart se på Johan Falk på 4an om allt går som planerat och förhoppningsvis finns det något ätbart jag kan knapra på också. Annars lägger jag mig i sängen och gråter och kommer aldrig mer gå upp igen och det är ju inte riktigt så jag vill ha det.

Hej. 

PATENTSMÖRGÅS.

Åt nyss kvällsmat framför Ghost Whisperer. Återupptäckte en maträtt (Om man nu kan kalla det så) vi lärde oss på hemkunskapen på högstadiet, nämligen patentsmörgås! :P Jag har i alla fall för mig att det var såhär man gjorde den, gott blev det och mättande med :)

Du behöver:
2 mackor
2 skinkbitar (Eller binkskitar som de heter i vissa kretsar.. :P)
2 ägg


Stek brödskivorna i lite smör/olja i en stekpanna.

Lägg skinkbitarna i stekpannan. De får fort färg och behöver inte stekas alls länge innan de är klara. 

Lägg skinkbitarna på mackorna. Haha, oväntat va? :P

Stek äggen så som du tycker de blir godast. Jag föredrar att hacka hål på gulan och steka på båda sidor. Salta!

Lägg äggen på skinkbitarna och det är klaaart att ätas.. :P

Nu är jag mätt i magen och ska strax lägga mig och läsa om Harry Potter och hans äventyr.

Godnatt på eeer <3

FIKA PÅ STAN.

Jag är så fruktansvärt trött, trött i huvudet, trött i kroppen och mina ögonlock är tunga som bly. Men har ändå haft en bra dag idag, gick upp tidigt, åt frukost med familjen, jobbade ett par timmar och sedan åkte jag in till stan med Emilie och Linnea för att fika. Vi gick till Rådhuset och jag mumsade i mig en stor krämbulle och varm choklad med vispgrädde <3 Nom nom..



Vi hoppade öven in på Gina en sväng och köpte smycken på rean :P Alla kostade 19.50 så jag köpte tre långa halsband som hörde ihop (svart, guld, silver) och ett sött pärlhalsband med en guldrosett i metall som hade små diamanter på sig :) Hoppas jag använder dem nu bara.. Är ju inte så hajj på detdär med halsband.

Är verkligen sugen på att hoppa i myskläderna och kura ihop mig under en filt i soffan och se på tv. Problemet är bara att det inte finns så mycket bra att se på idag. Får nog bli Made in Sweden eller Ghost Whisperer vid nio.

Kollade nyss läget på Fejjan (Facebook) och det känns som om varenda jävel fyller år de närmsta dagarna. Två stycken idag, två imorgon och fyra på lördag. Kan folk sprida ut sig lite? Haha :P



Knus och klem <3

HUSET VID SJÖN.

Såg precis en jättefin film, Huset vid sjön/The lake house. Jag dog lite inombords av det underbart fina slutet, grät som ett litet barn. Fast det är väl i och för sig inte så ovanligt när det gäller mig, gråter ju av alla filmer och alla tvprogram i princip :P

Men den var jättefin, se den om du inte redan gjort det <3



Godnatt på er, nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa lite.

Puss <3

TISDAG.

Idag mår jag lite bättre, har jobbat lite för mamma och även pallrat mig ut på en snö-promenad med Linnea :) Men jag är inge vidare glad ikväll.. Jag är ensam, det går inget på tv och Emil vill inte komma hit och mysa med mig =/ Fast jag har kakor och jordgubbar.. Det blir man iaf lite glad av..



Puss på er och ha en bra kväll <3

SICKY SICKY.

Idag är jag sjukare än sjukast, blir aldrig av med dethär. Nyser som en hel karl och är hur snuvig och trött och matt som helst. Kan ju säga att näsdukarna med glassar på går åt som smör i solsken. Ligger mest i framför tvn eller i sängen och läser Harry Potter och Fenixorden. För man får faktiskt vara lat när man är sjuk.

Var hos min baby i helgen. Men låg mest i hans säng och var sjuk och gosade med lilla Sessan. Tog en söt bild på Emil och Sessan föresten <3



Nu har jag nyss duschat men orkar inte blåsa håret så jag drog bara ihop det i en hästsvans. Längtar tills klockan blir nio så jag kan se på Spårlöst och sedan lägga mig i sängen igen. Är lite suris på Emipemil också för han skickar inga sms för att fråga hur jag mår.. Dum pojkvän =/ 

Hoppas ni mår bra sötnosar, puss <3

FREDAG.

Har haft en helt underbar dag, låter som om jag hittar på men idag är jag verkligen på topp! :P Gick upp strax efter kl 6 imorrse och åkte till skolan, var klar med min hemsida så jag satt och kollade lite bloggar och så. Efter lektionen hoppade jag raka vägen till Arenan för att simma. Har aldrig mått så bra som när jag simmat klart, kände mig helt överkycklig, solen sken så snön gnistrade och allt kändes så himla bra :)

Åt lunch med Marie och mamma när jag kom hem och sedan duschade jag och gjorde mig fredagsfin. Nu ska jag snart iväg till Emil. Ska bli mysigt <3

Puss på er och ha en jättebra helg! :D

TATUERING.

Jag har börjat bli så jävla sugen på att "tatta" mig. Haha, ville ha ett eget ord och inte säga "gadda" som alla andra :P Men till saken, jag hittade denhär gamla bilden på mig och Emilie när jag fixade min hemsida till multimedian och jag bara kände hur ett stort begär växte inom mig.



Jag skulle vilja ha något såntdär litet och sött, som regnbågen som sticker fram ovanför min klänning på bilden. Eller kanske precis ovanför fotknölen, ankeln heter det kanske..? Vad vet jag. Men jag skulle verkligen gilla't. Frågan är bara om jag skulle våga lägga mig under nålen. Så åt helvete ont borde det ju inte kunna göra, eller? :S

Nu ska jag verkligen lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon.

Puss <3

14 MÅNADER.

Idag har jag och världens bästa Emil vart tillsammans i 14 månader.



Haha, himla söt bild jag knåpat ihop va? ^^ <3

Godnattpussar på er <3

CHAMPINJONSTUVNING.

Jag skulle hoppat upp tidigt imorrse för jag och Marie skulle ses och simma, blev dock inget med det eftersom vi båda är såpass förkylda. Men imorgon tror jag att jag skiter i förkyldningen och simmar ändå eftersom Arenan ligger precis vid Komvux så jag kan hoppa in där efter min multimedialektion på morgonen.

Har inte gjort mycket alls idag. Sovit, ätit, läst, jobbat för mamma i 4 timmar och sedan får vi ju inte glömma att jag slängde ihop en champinjonstuvning som jag vi på varma mackor till kvällsmat :) Tänkte lägga upp receptet här för stuvningen var inte alls svår att göra och det är ju både nyttigare och billigare att göra egen än att köpa färdig.


Du behöver:
1 burk (ca 200 g) svamp i skivor eller bitar
Smör eller margarin
2½ dl mjöl
2 dl svampspad + mjölk (häll spadet i dl-mått och fyll på med mjölk så det blir 2 dl tillsammans)
1 dl grädde
1 tsk soja
salt, svartpeppar


Häll spadet av svampen och spara det till senare. Lägg svampen i en kastrull (utan matfett) och låt det mesta av vätskan som är kvar i den koka in. Tillsätt fettet och fräs svampen tills det "knäpper" i den och fettet klarnat (5-10 min).


Strö mjölet över svampen och rör om. Häll under omrörning i svampspad, mjölk och grädde. Koka på svag värme i 10-15 minuter. Smaka av med salt, peppar och soja (som även ger färg åt stuvningen).


Såhär såg våra färdiga mackor ut.. Nom nom nom <3

Nu ska jag se om det är något bra på tv, hoppas ni haft en bra dag.

Puss och kram med havreflarn <3

SJUKLING.

Idag är jag sjuk. Är snuvig, nyser och har ont i halsen igen, tror aldrig jag kommer bli frisk ordentligt :P Men jag har i allafall söta näsdukar med glassar på som jag fått av min sötnos. Han var smart och förutsåg tydligen hur sjuk jag skulle bli, lika bra att köpa 10-pack :P



Igår var jag som sagt hos min jobbcoach (Varför är jag alltid nära på att skriva bloggcoach istället? :P) och det gick hur bra som helst. Trivs bra med henne och jag tror att hon kan hjälpa mig att komma upp på fötter :) Åkte och simmade med Marie efteråt så idag har vi lite träningsvärk :P Köpte ett 12-gångerskort på motionssim så nu ska det allt bli simma av! Fast idag vilar vi, men imorgon är vi på't igen! :)

Hoppas ni har en bra dag och inte snorar och nyser som jag :P
Puss och knus, din lilla lus ^^ <3

FORTSÄTT SIMMA.

Helluuu.. :) Idag har jag haft en väldigt skön dag. Hoppade upp strax efter klockan sju och sedan iväg till skolan för att ha multimedia. Lunchade med Marie efteråt, ris och baconsås <3 När vi ätit var vi jättehurtiga och åkte till arenan och simmade i 50 minuter. Jätteskönt och man känner sig verkligen duktig efteråt.

Imorgon ska jag träffa min jobbcoach på Arcus klockan elva, om jag hittar dit, vill säga.. :P Är nog bäst jag tar en buss som är där en halvtimme innan så jag hittar till rätt hus.

Köpte såntdär rosa bubbelgum på tub häromdagen och nu blåser jag så stora bubblor att jag inte ens ser skärmen :P Well.. Snart ska jag sätta mig och lipa till säsongsstarten av Spårlöst och sedan lägga mig i sängen med Harry Potter och mysa.



Puss på eeer <3


LITEN MIX.

Kör en liten mix här av de senaste dagarna, har lite bilder jag vill bjussa på :) Den första är från när jag och Emil träffade Jessan och Jonas på bussen, tycker de blev så söta så vill inte bara ha bilden för mig själv :) Var föresten när jag, Emil, Jenny och Marcus skulle se Sherlock Holmes på bio. Se inte den om du är lika fobisk och känslig som jag, ett litet tips bara, var helt skakig efteråt.. :S Fast de andra tyckte den var jättebra så det är lite skumt :P


Emilpemil hittade en flyttlåda och fick för sig att göra ett katthus som hans kissemissar skulle leka i.. Fast Tiger fick inte plats :P Han tvingade mig att spela Monopol också.


Igår gick jag upp vid halv 11 och stekte ägg och kokade varm choklad till ett helt kompani och sedan kom min syster och hämtade mig och vi åkte och mötte upp mamma och pappa som vart ute och åkt skidor :) Åt frukost med dem ute i det kalla. På kvällen var vi hos Marie och åt mumsig middag och lekte lekar, mysig kväll :)


Har vart hos Emil idag och vi gjorde i princip inget.. Sov och busade mest :P Och åt äppelpaj, eller ja, vaniljsås för min del. Förstår inte hur alla förutom jag kan tycka om det, det är orättvist tycker jag.

Nu ska jag strax hoppa ner till tvn och mumsa på vitlöksbaguetter eller eventuellt lite kinamat om det finns kvar..  Hihi <3 Puss på eeeeeer.

FREDAG.

Har haft en väldigt mysig dag idag :) Sov länge med min gosiga sötnos och sedan åkte vi in till stan och kikade runt lite. Vi åkte hem åt varsitt håll sedan och på kvällen kom Marie hit och vi åt kinamat och kollade på gamla bilder med mamma och pappa, mysigt.

Jag bara längtar tills jag ska äta imorgon och kan äta resterna av min kinamat.. Ris, biff med bambuskott, sötsur sås och chilisås.. I löööv it <3

Hihi.. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, puss på er <3

MÅNDAG.

Dehär tre bilderna beskriver min måndag ganska bra :)



Sov länge och segade mig fram till lunch då jag åkte in till stan och mötte mamma och pappa. Vi åt på Gräddhyllan, jag tog pasta med världens godaste champinjonsås och kyckling, nom nom nom <3 Seda åkte vi till Maxi där jag tjatade till mig tre par Hello Kitty-sockar, nya rakblad och en burk med body lotion av mamma genom att lova henne att hjälpa till att färga hennes hår :P

Köpte även mitt favorit-te, Tahiti, som jag suttit och smuttat på hela eftermiddagen medan jag jobbat lite för min kära mor.

Imorgon ska jag och min älsklings-Emil prova på det nya upplevelsebadet här i Skövde, det ska bli kul :) Hihi ^^ Min storasyster kommer hem från Island på torsdag också, saknar henne :)

Nu ska jag fortsätta med mitt evighetslånga "bränna över bilder på cd"-projekt. Puss på er <3

MINNEN.

Började ju för evigheters evigheter sedan med att kopiera över alla bilder på min dator till cd-skivor. Kände mig uttråkad och så idag så jag tog mig en omgång till :) Är klar med mina bilder i princip och nu har jag gått över på de mamma lagt in på sin profil på datorn. Så mycket minnen alltså.. Är på 1999 och 2000 nu, hihi <3




Puss på er <3

FÖRKYLD.

Jag är förkyld.. =/ Mitt halsont gick över förra veckan men har ersatts med att jag är massa snorig och måste snyta mig hela tiden och att jag nyser. Och det är inga små söta nysar heller utan det känns som om jag spränger näsan varje gång jag nyser, gör jätteont verkligen =/ Stackars mig.. <3

Puss <3

BILDER FRÅN NYÅR.

Nu lägger jag ner dendäringa "Mitt år i bilder" som jag började med, dels för att jag inte orkar mer och för att Emil inte förstod vad jag höll på med. Istället ska jag lägga upp bilder från nyårsaftonen som vi firade hos Henrik och Frida med en massa trevligt folk :D

Hela gänget nästan :) Emil, Johan, Malin, Amanda och Jimmy.

Johan, Malin och Amanda :)

Jättestora Arwen som bara var en bebis när vi hälsade på honom sist <3

Singstar :D <3

Kökssnack..


...och balkongsnack :P

Jag och Carro :)

Emil skulle ta seriösa bilder på mig.. ^^

Kalmar-Johan och Malin :)

Malin, Carro och jag :)

Malin, Mattias och Carro.

Jag och lilla Lucy satt på köksgolvet och posade? ^^ Och Lucy var jättekåt och putade med rumpan mot alla hela kvällen :S

Malinpaliiin :)

Amanda och jag :)

Gänget :)

Johan och Malin :)

Malin var lite törstig? :P

Emil satt och pratade i telefon med sin pojkvän Joar hela kvällen...

Henrik låg och kräktes när vi kom hem till dem men han vaknade till strax efter 12-slaget :P


Har snott lite bilder av både Carro och Malin men trot eller ej så ahr jag tagit de flesta själv :P Hittade tillslut ett par batterier hemma så jag och kameran överlevde kvällen :P

Hade ett jätteroligt nyår och det känns faktiskt skönt att det är ett nytt år nu, år 2010 året då jag fyller 20 ;P

Nattikram :)



RSS 2.0