BILDER & TJÖT.

Lägger in lite bilder från festen hos Kulanz i tisdags, såg nu att det nästan bara är bilder på mig och Adam, haha ^^







Idag har jag städat hela dagen, jätteduktig har jag varit. Pappa vet ju att jag typ svimmar när jag dammsuger så han var jättesnäll och hjälpte mig med det  :) Fast som den pedant och städnarkoman han är så dammsög han varje centimer av mitt rum, flyttade på sängen, soffan och dammsög säkert i en halvtimme, tillochmed på gardinstången :P Haha ^^ Han fick mig även att torka golvet efteråt så nu är det nog renare än det någonsin varit, känner knappt igen mig ;P

Imorgon fyller Jennybennybus 19 år så vi ska dit på kvällen för grill och mys :) De andra ska ut efteråt men jag och Emil hoppar över det och går hem och myser istället. Kommer nog bi en kul kväll, ska bli skönt att träffa alla (Utom Jesper ;P).

Nu till något helt annat, Måste bara få ur mig lite frustration. Jävla Tilda (Coffes tjej) till att lägga sig i, förstår inte hur hon kan vara så äckligt intresserad av att förstöra mitt liv och få mig att framstå som elakheten och falskheten själv. Hon var på festen hos Kulanz och idag skrev hon till mig och sa att hon och "alla andra" sett mig strula med Karl och undrade varför jag höll på så när jag har pojkvän. Tror hon att jag är så jävla dum i huvudet att jag gör så när jag har den bästa pojkvännen man någonsin kan hitta?  Kan det inte vara nog någon gång, räckte det lixom inte med att hon fick mig att lipa på Matfestivalen när hon snackade om att alla säger att jag är falsk och inte går att lita på? Varför bryr hon sig ens om mig? Nä fan, jag blir så störd.. Haha..

Jaja, nu ska jag ge mig :P Puss på er <3

TÄVLING :)

Är med och tävlar i Sophies tävling om ett valfritt smycke från hennes nyöpnnade webshop, tänkte att man lika gärna kan vara med och hoppas på att man vinner :)



Här hittar ni http://pinkordead.blogg.se/2009/july/tavling-1.html ifall ni också vill vara med och tävla :)

HAMBURGER-VAKTEN.

Hej

Överlevde festen hos Kulanz i tisdags och hade även mysigt med film och godis med baby igår och idag, men är så trött nu så orkar inte skriva. Loggade egentligen bara in för att skriva om en lite rolig sak som hände mig igår när jag väntade på bussen hem till baby ^^

Det gick förbi en kille i 20årsåldern med en jättestor ryggsäck (Ni vet såndär hög med inbyggd stol och allt) och precis när han gått förbi mig vänder han sig om och frågar om jag ska sitta där i 5 minuter till. Det skulle jag för min buss skulle inte gå på en kvart, så då frågar han om jag kan vakta hans väska. Han lägger den på bänken mittemot mig och ska precis springa iväg när han frågar om jag kan vakta hans hamburgare oxå och slänger den ovanpå väskan och springer iväg.

Så där sitter jag helt själv och har en väska mittemot mig med en halväten hamburgare på. Kan ju säga att folk glodde ganska duktigt :P Men han hade iaf jättebråttom så jag ser honom springa hela vägen och ut till Modegrillen, han springer in och kommer sen ut med en systemet-kasse i högsta hugg och springer hela vägen tillbaka till mig igen. Verkligen stressad stackarn, men trevlig, önskade mig en trevlig helg och grejer, fast vem fan gör det på en onsdag? :P

Puss på er <3

VECKOPLANERING.

MÅNDAG: ----------
TISDAG: Klassträff hos Kulanz :D
ONSDAG: Åka hem från Kulanz, träffa Emil och sova över.
TORSDAG: Va med Emil.
FREDAG: Åka till Gbg med Jenny :D
LÖRDAG: Fira Jennys födelsedag :)
SÖNDAG: Vila...? :P

Med reservation för ändringar... Känns som om det kan bli en rolig vecka :D

Ingenting som du säger kan göra mig din inatt.

I'VE GOT SUNSHINE IN A BAG.

Hellu :)

Har haft en skön dag idag, sov länge och åt mumsig frukost. Jobbade ett par timmar med att renskriva mammas intervjuer (Pengar, pengar <3) och på kvällen åkte jag och mamma till Maxi och handlade lite, känner att jag måste passa på att snylta lite nu innan mamma säger stopp och slutar betala allt åt mig :P Blev iaf en ny tandborste, mumsig chokladpudding, ansiktscreme osv.. :)

Längtar så tills imorgon, ska bli kanonkul att träffa alla från klassen, har inte alls gått lång tid sedan studenten och jag längtar redan sönder mig :P

Jenny tipsade mig om jättesöta smycken från Cocoo.se så jag härmar henne och lägger upp ett par stycken :) Tråkigt att allt ska vara så dyrt bara.. =/



Söta va? <3

Nu ska jag fortsätta kika vidare efter söta saker och snart blir det sängen, måste ju vara pigg och utvilad imorgon :D
Puss och Knus <3


ESCADA-PARFYM :)

Hej hej!

Har blivit helt kär i en ny parfym nu, Escada - Ocean Lounge. Heelt underbar fruktig doft som är hur sommrig som helst, har vart inne i varje parfymbutik jag sett de senaste dagarna och sniffat, längtat efter att äga en flaska och sprutat på en provsticka och tagit med mig hem och fortsatt mina drömmar <3 Dock tycker jag den är lite dyr.. 379 kr för liten och 499 kr för storre flaska, minns inte hur många ml det är flaskorna men parfymen är väääldigt långt upp på min önskelista iaf <3


Har i princip inte gjort något idag så känner heller inte att det är värt att skriva om det. Emil jobbar denhär veckan så får se vad jag ska hitta på, har lite planer redan.. På tisdag ska vi till Kulanz som har fest, blir nog många från vår förra klass (Vad konstigt det känns att säga så :S) som kommer dit så det känns som ett måste. Ska även hinna med att vara med Jenny och Jennie och på lördag fyller Jennie år så då blir det partaj hos henne och eventuellt utgång efteråt :)

Puss på er, nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa Ondskan.

LÖRDAG?

Jag har polkagrisaaar från Gränna :D Mamma och pappa var där idag och köpte med sig grisar till mig och Emil. Jag fick min favvis vampyr-stång och en vanligpolkagris och Emil en supersur :)



Vi var i Göteborg igår för att gå i lite affärer och så, träffade Emilie och Sofie oxå som vi åkte tåg både dit och hem med :) Jag hittade en svart tubklänning samt lite presenter till Jenny, Emil köpte kalsonger och massa annat (Det är ju vad jag köpte som är viktigast att komma ihåg :P).



Träffade Jenny och Marcus igår när vi kommit hem från göteborg, skvallrade (Jag och Jenny :P) och sen blev det lite film, chips och vattenmelon :) Idag har jag och Emil inte gjort alls mycket, vaknade sent och sen såg vi på Bambi innan det var dags för sötnos att åka hem <3 Efter det kom Marie hit en sväng på vägen hem från Göteborg där hon vart sen i tisdags, mysigt :)

Varinte på skriv-humör idag riktigt känner jag så.. Hejdåå.

FASCINATION..

Nu ska ja strax iväg till stan och träffa Emil, får se vad vi hittar på ikväll men förhoppningsvis blir det myskväll med god mat och film :) Testade mitt löshår förut i förhoppningen att mitt hår vuxit lite sedan klippningen och att det skulle passa bättre in, men icke.. Fy fan vad besviken jag är, klipp er aldrig säger jag bara.. ^^


Prova löshååår..

Har än en gång blivit helt besatt av tanken på att köpa möss när det blir dags att flytta hemifrån, kollade lite bilder igår och här får ni lite smakprov :)




Nu ska jag kila iväg till bussen, puss på er <3

I NEED YOU RIGHT IN FRONT OF ME..

Kom nyss in från promenaden med Josse nu, klarade oss från regnet förutom lite duggregn när vi nästan var hemma igen :) Tycker det är så svårt hur man ska göra med mat när man sovit länge, och idag sov jag ju som sagt till tre, men åt iaf laxfilé och körsbärstomater till middag/kvällsmat, får väl hoppas jag står mig på det :)


Haha jag lever för att göra er hungriga / sugna på nåt sött :P

Ska snart göra iordning en ny liten jordgubbsssmoothie och kura ihop mig i soffan och se på Ghost Whisperer, puss på er och hoppas ni får en mysig kväll :)

LITE TIPS :)

Hej!

Idag vaknade jag inte förrän kl.15 så jag har inte direkt hunnit med mycket idag.. Blev en väääldigt sen frukost framför tvn, bestående av mackor och en mumsig jordgubbs-smoothie :) Ska göra mig iordning nu och vid 18-tiden ska jag träffa Josefine för att ta en promenad, hoppas verkligen det slutat regna då..

Tänkte göra ett lite mysigt inlägg och tipsa om saker jag tycker om så jag börjar med den ljusrosa fluffiga jordgubbs-smoothien jag gjorde till frukost :)



Ingredienser för 2 portioner:

  • 2 dl jordgubbar, frysta eller färska (Eller vilken frukt eller bär du nu är sugen på)
  • 2 tsk strösocker
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl mild yoghurt (honung/vanilj-smak om du vill ha sötare smoothie) eller fil

Såhär gör du:

  • Halvtina jordgubbarna om de är frysta. Häll dem och sockret i en mixer och mixa (Jag kör med handmixer).
  • Häll i mjölk och yoghurt/fil och mixa tills allt är blandat och fluffigt.
  • Häll upp i höga glas och njut :)

Jag brukar oftast inte köra efter något recept när jag gör smoothie utan brukar bara testa mig fram och se vad som blir bäst. Men dethär kan vara ett bra recept att utgå ifrån och sedan utveckla efter sin egen smak :) Honung är tex. ett bra alternativ till sockret om man vill ha en lite hälsosammare variant.



Nästa sak jag tänkte tipsa om är ett body butter jag fick av Emilie och Sofie i födelsedagspresent, Body America - Southern Belle. Ett body butter som doftar mango och persika och bara innehåller organiska och ekologiska ingredienser och inte är testad på djur. Cremen innehåller aloe vera som lugnar huden och om jag har förstått det hela rätt ska även smöret från mango-kärnorna som är i cremen ge huden en lätt solbrun ton :) Men produkten är ganska dyr så man får nog snåla lite med den.. Men såhär på sommaren är den perfekt på solbrända ben och ger ifrån sig behagligt mycket doft :)

Känner mig som värsta smygreklamarN nu men jag var skrivsugen och ville bara dela med mig av lite mysiga sommartips, puss <3


....

Fick precis update från grabbkvällen:

"Vi ser på Eurotrip och jag och Joar är nakna, fast det borde jag inte säga till dig."

Sköna grabbar detdär.. Eller? :P Frågan är ju om man vågar släppa iväg honom på fler grabbkvällar i framtiden.

LITEN NATT-UPDATE :)

Är så jävla sugen på att sommarshoppa så jag klippte ihop ett litet kollage såhär mitt i natten ^^ Älskling har grabbkväll så jag har inte mycket annat för mig än att sitta och klicka runt på H&M's hemsida..



Jag och Emil firade föresten 8 månader idag men det tycks vi ha glömt bort båda två, har knappt haft någon kontakt alls idag :P Istället har jag vigt dagen åt att tvätta alla kläder som hängde med till hultsfred samt mina sängkläder och kläder Emil glömt här. Träffade Jenny och Jennie på kvällen för lite tjöt, var mysigt :)



8 månader av kärlek <3

DUBBEL-SOVSÄCK? :)

Hej hallå :)

Har nyss lagt fram det mesta jag ska packa med mig till Hultsfred nu, peppad :D Tänkte att vi skulle ha två sovtäcken och sätta ihop dom med blixtlåset istället för sovsäck eftersom det är så kallt men vi hade bara ett kvar och de verkar inte finnas att få ta på längre. Men kikade runt lite på internet nu och vi verkar ha sånn tur att Intersport har sovsäckar man kan sätta ihop, står så dåligt med info bara så jag får nog ringa eller åka dit imorgon.. Hoppas :D

Kan ju inte va så konstig bild så dom inte menar att det är två man sätter ihop?



Åkte till Emil i fredags eftermiddag och grillade och grejer på kvällen, jättemysigt :) Skulle se på Twilight oxå men Emil somnade efter 10 min så jag fick se den själv. Tyckte inte den var alls bra.. Men kan ha berott på att jag bara låg och längtade efter att den skulle ta slut för det var så tråkigt att kolla själv :P

Gick på promenix på lördagen för vi skulle ändå upp till stan för att köpa godis. Pausade lite i hamnen och kollade på folk, pratade och drack fanta :) Såg på film och myste på kvällen med, fast sen låg jag vaken och surade jättelänge när Emil somnat, var inte det minsta sovsugen och han lyssnade inte på mig och somnade ifrån mig.. ^^ Dum..

Lite bilder från helgen :)




Nu ska jag planera vidare och se så jag får med mig allt jag behöver till Hultan och vänta på att min torktumlare gått klart :) Puss och natti <3

Friday - I'm in love <3

Var och klippte mig igår men det blev inge bra så var tillbaka idag och fixade det, minuset är ju att det inte funkar med mitt löshår.. Jag som ville vara fin på hultan =/ Men jag ska prova lite olika varianter tänkte jag, kanske lite vågigt och så för då smälter det antagligen in bättre i mitt numera KORTA hår..

Ska strax iväg till älskling, vi struntar i jobb i helgen eftersom hans f-kort går ut.. så det blir väl bara myskväll. Ska grilla och äta vattenmelon, mumsigt :) Känner mig i övrigt ganska redo för Hultan nu, har fixat det mesta, skönt skönt.. Får hoppas vädret blir lika bra som denna veckan bara :D

Nu ska jag till bussen, puss <3

PICS :)


Tacos <3<3<3<33<3 Utan tacos skulle jag nog inte leva :P


Skulle ta kort på den fina serveringen och Jessan skulle såklart hoppa fram och förstöra.. :P


- Jag ska bara ta kort på skönheten och odjuret..
*Riktar kameran mot Jessan och Josse*
- Nej, asså jag menade rosen!


Josseposse :)


Jessanpessan :)


Emilie försökte vara lite svår när jag tog bild på henne.. ^^

Nu ska här sovas så jag är pigg och glad imorrn och vi undviker irritationer på nära och kära i den mån det går.

Natti :)

NATTSVAMMEL mm.

Har precis sett på Amrageddon så är helt lipig, det är fan inte lätt att vara så känslig :P Känner mig helt uppsvullen. Men men.. :P Idag har jag ÖVNINGSKÖRT med papi till Brevik där mamma och han är med husvagnen (och där även min storasyster och storebror bor). Har aldrig vart så stolt, haha :P Fast körde utan skylt och allt, orkade inte ta fram den :P Skulle göra värsta entrén för mamma, Marie och Teja oxå och körde in på campingen och kände mig värsta cool, men så var dom inte där.. :P

Berv en tur till stranden oxå och vi badade med Wildah som var helt, ja gissa, VILD :P Men det lugnade ner sig efter ett tag när hon fick simma runt som hon ville ^^ Sen blev det regnit och åskigt och så kom Thomas med moppemackor (nån konstig specialare dom har på pizzeriorna där bortigenom) som vi mumsade på vid husvagnen och sen åkte jag och Marie hem till skövde och handlade lite och så.. Ska upp tidigt imorrn och klippa mig och sen åker jag och Marie till henne och färgar. Blir nog lite bad och husvagnsvisit efter det med hoppas jag :)

Ska in till skövde igen sen och träffa Linnea, Jenny och Jennie vid 5, ska äta.. Är tyvärr rosa glas denhär veckan på McDonalds (Ja, hela mitt liv kretsar runt det just nu.) .. :S Men jag ska ha sallad isåfall, vill inte ha mer flöt på ett tag :S Får se hur det går ^^ Dom är ju lite fjantiga i detdär gänget för dom kan inte äta om inte alla flötar.. Jaja ^^

Nu ska jag sluta tjöta.. Lite bilder kommer väl upp så småningom.. :P PÖSS! <3

RSS 2.0