Första Advent :D

Det slog mig nu att det är första advent idag och att december månad börjar imorrn. Då får jag äntligen äta upp första chokladbiten i min Hello Kitty-kalender :) Någon som vet vad det är för julkalender på tv i år förresten?



Glad Första advent på er :D

Åååhw...

Fan oxå.. Nu skulle jag vara duktig å ta tag i dendär jävla inlämningen men så har jag inte inloggningsuppgifterna till mammas dator och hon har glömt mobilen hemma. Har inte arbetshelvetet nån annan stans heller.. Va i helvete...

Nu ska jag fanimej bli fetare än fetast i ren protest. Har kletig chokladkaka i kylen.. Den och lite mjölk, det bir finfint det.

Hedå.

Ångest.

Idag är det lite ångestladdat här i stugan.. Skulle lämnat in en inlämning i Europakunskapen i fredags och det har jag inte gjort. Redovisning på fredag. Sitter här och blir fet för att jag inte har nån att promenera med oc inte vill gå själv. Blir ännu fetare för att jag har massa godis som jag kommer äta upp sen ikväll. Måste färga om mitt hår oxå för dendär jävla färgen bet inte så jag springer runt och ser ut som en levande missfärgning. Orakade ben har jag oxå..

Suck å pust å stön.

Nom nom <3

Har vart en väldigt lång dag känns det som.. Låg och drog mig i sängen hur länge som helst imorrse och sen gick jag upp och åt lite tacos till frukost. Hoppade in i duschen sen och vid tre åkte jag till Marie. Såg på en American Pie-film som gick på tv, pysslade lite med mammas adventskalender och funerade ut lite olika julklappar, mysigt :)

Åkte hem vid 8 för det går så kassa bussar, jättelångt bussresa och alla skulle ut å parta utom jag, fast det får jag ta igen nästa helg och helgen efter det. Mhm.. Mamma hämtade mig på stationen sen och vi åkte till Maxi.. Ehm.. Elins Esplanad en sväng sen och jag blev bortskämda barnet och fick allt jag pekade på eftersom jag är pojkvänslös nu i helgen och det är lite synd om mig.

Sen bar det av hemmåt och då såg vi på film lite med pappa och sen ringde jag Emil och pratade lite. Så nu är väl dagens uppgifter avklarade och det är snart dags att hoppa i sängen. Ska bara mumsa klart på mina tacochips med guacamole och tacosås och Pepsi först <3

Puss på er sötisnosisar <3

Tevlig?

Hej. Jag känner mig lite trevlig såhär på kvällskvisten, mysigt va? :)


Slänger med en trevlig liten bild oxå.. ^^

Puss och knus på er mina små busisar <3

Motivate me..

Hej ingen motivation.. Har Europakunskap och jag ska göra ett grupparbete med Adam och Elin som vi ska redovisa nästa fredag. Orkar verkligen inte.. Jag och grupparbeten går inte ihop, det är okej att inte ha någon motivation när man jobbar ensam men när det är grupparbete förstör man ju för alla andra och sviker dom.. Jag hatar det. Räcker lixom med ångesten över mina egna arbeten.

Hade världens sämsta humör igår och jag vet inte varför, lät det gå ut över alla och var verkligen en riktig pain in the ass, hatar när jag är sånn. Var samma imorrse oxå, lyckades bråka med både mamma och pappa under loppet av en sekund typ.

Men snart slutar lektionen och jag kan åka hem och bara vara sur för mig själv. Nä det kan jag ju inte kom jag på nu, jag och Elin ska fika med vårt UF-företags rådgivare kl. 1 och sen måste vi till banken och skaffa konto å grejjer. Fan va jobbigt.. Låt mig bara få komma hem å va förbannad utan att nån tar skada..

Hejdå

Nytändning

Åh, skulle lyssna igenom lite musik för att fräscha upp min mp3 lite och började spela "Last tour on earth"-skivan med Marilyn Manson, får världens nytändning på honom och ryser i hela kroppen. Fan i helvete vad bra musik de gjort genom åren, kan fan inte sluta rysa :P



En annan låt som är riktigt jäkla bra är Katy Perry - Hot N Cold, älskar den verkligen :D Alla hennes låtar är ju bra, köpa skivan kanske? :)

Har vart en skön dag idag, sovmorgon och sedan Entreprenörskap, fast typ ingen var där, var väl trötta efter gårdagen :P Fick tillbaka våra prov på Religionskunskapen och jag fick ett solklart VG, Robert var helt chockad och udnrade vad som hänt med mig eftersom jag ryckt upp mig så :P Lite kul ^^ Skriver jag bara VG på Islam-inlämningen nu så blir det VG i slutbetyg :)

Var ganska skillad idag och sov bort hela eftermiddagen igen, känns lite som om det är min grej ;P Hihi Nä, men nu ska jag se på tv med mamma lite tror jag, Hejdåiiiis

IT goes Trollhättan

Är det något jag är nu så är det övergödd. Har vart på studiebsök på Innovatum i Trollhättan hela dagen med Entreprenörklassen, åkte hemmifrån kl. 06.50 och så försov jag mig en timme oxå, undrar vad jag tänkt göra hela den timmen.. Jag har verkligen helt skev tidsuppfattning :P

Tog 2 timmar med bussen från rese så man fick rätt mycket tid på sig att sova, jag och Elin hade alla platserna ibak för oss själva så bredde ut oss som fan. Kom fram till Trollhättan vid 09.20 och då vankades det frukost i kylan innan vi tog bussen till Innovatum. Började med att vi fick veta massa historia och grejer, sedan fick vi gå in i ett rum och göra övningar som skulle få oss att tänka nytt och komma på produkter som inte funnits innan.

Efteråt fick vi springa runt lite och prova de olika sakerna innan det var dags att äta. Skulle äta på Max men på vägen hittade några ljushuvden i klassen en kinarestaurang med billig buffé så alla ville äta där istället. Jag, Elin, Nathalie och Kalle ville dock inte äta där och vi fick med oss Pernilla oxå (vår lärare) och drog till Max ändå och lämnade dom andra ^^

Tog en liten sväng på Gina och Vero innan vi tog bussen tillbaka till Innovatum och träffade de andra. Gick runt lite och kikade på de ställen vi missat och sedan fikade vi innan vi tog bussen in till deras resecentrum och åkte hem. Var inget folk på bussen så första timmen bredde vi ut oss som fan i varsitt tvåsäte och myste.

Mitt i allt vaknade jag och såg att Elin är borta, väckte Elias och han vet inte heller vart hon är :P Fast sen visade det sig att hon satt och sov längre fram, hon hade flyttat sig helt plötsligt och inte sagt till någon. Var nästan lite oroliga där att hon gått av eller nåt, fast hennes väska var kvar ^^

Resten av resan satt jag och Nathalie och snackade skit om alla andra på bussen och käkade upp allt godis Pernilla hade köpt till klassen, himla mysigt ^^ Pratade massor om Tysklandsresan med, jäääävlar vad kul vi ska ha :D IIiih.. ^^

Kom hem vid sju och då myste jag ner mig i soffan med lite thé och somnade direkt och sov till 9. Känns ganska stabilt. Har verkligen bara ätit och sovit hela dagen känns det som :P


Bilder från dagen :)


Slänger med en poserbild oxå eftersom jag vet att ni gillar't ;)

Well, nu ska jag väl tacka för mig och sådär.. Natti natt med er sötnosar :)

Jess goes krupp 24/7

Krupp, krupp, krupp.. Jag såg precis på ett program på 4:an om fetma, "500-kilospappan" hette det, man får ju panik :S Man vill bara ut och springa som en jävla idiot och aldrig mer äta i hela sitt liv. Dock inte så smart i dethär väglaget, vore inge vidare att ramla och slå sönder sig på kuppen för då måste man ju ligga still och bli ännu fetare.

Känns inge vidare stabilt att vi ska äta lunch på Max imorrn heller, känns ju inge lockande att äta sallad eller något när alla andra smäller i sig pommes och hamburgare. Kanske börja nya livet efter? :P Nä fy asså.. Ångest verkligen. Ska det vara så svårt att göra god och snabb mat nyttig?

Käre gode gud, ge mig en diet att följa och jag ska vara dig evigt tacksam.

På tal om Gud hade vi religionsprov idag, gick riktigt bra :) Skrev på allt, även MVG-delen och det kändes riktigt bra. Blir nog bara ett G i slutbetyg men jag har ändå visat att jag kan en del om det mesta vi lärt oss. Tänker inte gå tillbaka till dendär skit-tiden när jag bara fick IG i allt och gav upp totalt, NO MORE säger jag bara.

Kände att jag behövde få klaga lite och peppa mig själv, skönt att få ur sig lite skit som ligger och gnager. Nu ska jag nog sova snart så jag orkar med min buss som går 06.50 imorrnbitti.

Knus å klem <3

Satan i gatan

Fy satan i gatan vad jag är trött och frusen, converseskor värmer inte mycket i dethär snoövädret, det kan ju jag säga! Har inte hörts mycket från mig under helgen och för den nyfikne kan jag ju meddela att jag tillbringat större delen av tiden hos Emil i Mariestad eftersom Joar var sjuk. Vi hade lite myskväll hos Marcus och Jenny på lördagen oxå :)

Är 200 dagar till studenten idag men jag sitter hemma för jag är trött som ett as, har dratt runt på stan med Emil hela eftermiddagen, det är snorkallt ute, ska upp skittidigt imorrn för vi ska på studeibesök i Trollhättan och så håller jag på att bli sjuk oxå =/ Inge kuligt. Men får väl ta igen det en annan gång! :)

Har vart helt utan mobil idag för den dog imorrse på bussen till skolan, skillat av mig måste jag säga. Så ingen har kunnat få tag på mig och jag har inte kunnat se vad klockan vart eller nåt, man klarar sig verkligen inte utan :P Panik ^^ Men nu har jag laddat den som tur är så det är bara för er att smsa som aldrig förr!

Nom nom nom.. Har godis sen helgen som jag kan smaska på <3 Tror jag ska bädda ner mig, se på Andra Avenyn och äta lite av det nu, sen blir det till att lägga sig tidigt så man är pigg och alert på studiebesöket imorrn ^^

Puss på er <3

Ems the Pems och Jess the Mess

Jag har vart jätteduktig nu och skrivt sammanfattning inför Religionsprovet jag har på måndag. Var hos Emilie förut efter skolan, vi myste, lagade mat, lekte lite med Thelma och snackade skit som vanligt ^^ Me like :)



Imorgon har jag en ganska ovärd skoldag, har en lektion där vi har eget arbete och sen slutar jag. Men ska kanske träffa Marie efter det och färga hennes hår och träffa Emil lite senare för en liten fika innan han och Joar stänger in sig i hans rum med sina varma datorer och sin svettlukt tills på söndag. Låter inte det mysigt så säg!

Blir nog en mysig och skön helg för min del, kolla på Idol, äta god mat (Förhoppningsvis kinamat från Tai Pak <3) och godis å annat gott. Inte vart hemma ordentligt på ett par helger nu och det känns som om det kan behövas. Bara få flöta utan hämningar och ligga och päsa i soffan.

Ska snart äta lite och se på tv med mamma tänkte jag.. Är förkyld igen förresten, kul va? :P

Puss på er <3

Haii :)

Hamen.. Då sitter man här och har Europakunskap, slutar snart och då ska jag åka hem till Emilie och mysa :) Igår tog jag min tredje och sista livmoderhalscancervaccinspruta (Prova att säga det 6 gånger i rad du ;P), så himla skönt att det är klart nu. Gjorde inte ont att ta sprutan men det är nu efter som det är ett rent helvete, kan knappt lyfta armen för det gör så ont och får vika mig dubbel för att nå upp med tandborsten till munnen när jag borstar tänderna :P

Har huvudvärk fortfarande.. Eller jag har inte aft det tre dagar i streck men lite varje dag. Inge kuligt. Var klantigast ever förut, när jag öppnade mitt skåp ramlade hela väskan med datorn ut därifrån och landade på min tå.. :P Gjorde jätteont verkligen =/

Nä nu ska väl jag göra lite nytta, hoppa in på bdb en sväng kanske innan lektionen slutar :P

Hejdåis :)

Nom nom nom :)

Är på lite bättre humör nu efter att jag har sovit och grejer, men har fortfarande inte orkat duscha, får väl offra min sovmorgon imorrn till det =/ Det tar emot men känns ju skönare att skjuta upp det än å ta tag i det nu såklart :P Man är ju lite bekväm av sig..

Jag har börjat sakna tiden som vart, när vi alltid fikade på Norma, satt där i timmar och man verkligen träffade folk. Jag är en eremit nu om man jämför med då.. Jag har ju ett väldigt stort behov av att få vara för mig själv men jag saknar verkligen detdär :) Men life goes on.

Är så himla trött nu men kommer ju inte gå nå vidare med att sova sen eftersom jag redan sovit, så är ingen idé att försöka lura i sig att det ska gå heller. Skulle verkligen vara skönt att vara hemma imorgon men jag måste vara med på projektarbetstiden när vi ska komma upp med en massa frågor som jag och Elin ska ställa när vi fikar med vår rådgivare nästa vecka.. Orkaaa..

Bilddagboken strejar fortfarande för mig, separ ur totalt när jag går in på folk genom vänner-grejen. Trodde det löst sig för det har funkat hela dagen men nu blev det samma skit igen. Så jävla tröttsamt, hamnar ju efter som fan.. (Och ja, bilddagboken är mitt liv :P)

Ska nog säga hej nu och kanske ta något mumsigt att äta eller så.

You're my heroine.. <3

Huvudvärkis =/

Skulle ha värsta effektiva eftermiddagen idag tänkte jag eftersom jag slutade tidigt.. Började bra med att jag fixade med min tvätt och grejer men sen har det bara gått utför och nu har jag fått världens jävla huvudvärk. Kuul..

Var med Emil efter skolan igår eftersom han slutade tidigare. Var och åt på American Pizza och sen fikade vi på Norma tills 9 nångång, mysigt :) Skumt att komma hem vid typ 10 bara och i princip bara hinna med att äta, ta ut hunden, blogga och sen vara tvungen att sova.

Sov självis oxå, var ingen hemma =/ Fast var ändå ganska skönt, förutom imorrse.. Tog verkligen emot att gå upp när det var så jävla kallt ute och jag bara skulle ha en lektion. Fast pappa ringde mig vid hav sju och han skulle komma hem sen vid åtta så kunde inte stanna hemma hur mycket jag än ville. Särskillt inte som jag skolkade från Öppet hus i helgen ^^

Hamen.. Nu ska jag nog försöka samla kraft till att duscha, sova lite eller eventuellt se ett till Andra Avenyn-avsnitt. See you babiees..

Kram

Myshelg med Emil :)

Hade världens myshelg denhär helgen med, träffade Emil på fredagseftermiddagen och åkte med honom hem. Gjorde hamburgare åt oss och Anton (lillebrorsan i dramat) och myste framför tvn och sen gick jag och Emil upp på hans rum och myste ner oss och såg på Shrek 2 innan vi somnade. Drömde skumma drömmar om hotellvistelser som vanligt.

Vaknade relativt tidigt och stannade hemma och myste istället för att åka in till skolan på Öppet hus, vem orkar det på en lördag? Inte vi iaf.. (Fy fy.. ). Åkte hem en sväng vid ett-tiden för att Marie skulle färga håret på mig och sedan åkte jag tillbaka till Emil igen. Blev pizzamys med hans mormor, morfar och Anton och när de hade åkte hem såg vi tre på Madagaskar, söt film som man aldrig kan se för många gånger :)

Sen blev det nog någon mer mysig film och sen sovdags igen.. Sova länge nästa morgon och sedan hoppa in i bilen för att äta middag hos deras mormor och morfar, mys :) Sen hem och sova/mysa/busa fram till halv 7 då det var dags för mig att ta mitt pick och pack och bege mig hemmåt på bussen.

Låter som om min helg bara bestått av mat, sömn och filmer, hej tjockisvarning :P

Knus och klem på er <3

Mysig torsdag :)

Åååh mysdag, solen sken hela förmiddagen och jag har haft en jättebra dag :) Började med att jag försov mig en timme, alltså till 07.00,  och eftersom Virtuella Miljöer inte är mitt favvoämne kände jag inte för att stressa iordning mig på en halvtimme utan struntade i första lektionen. Hade heller ingen mer förrän kl. 12 och kändes lite ovärt att åka till skolan för att ha rast.

Gjorde mig iordning långsamt och myste runt tills kl. halv 9 när Marie och pappa kom hem med frallor och grejjer (Båda hade jobbat natt) och vi och mamma hade mysfrukost. Stressade iväg till bussen med Marie (Hennes bil har pajjat) vid 10 och kolliderade med nån från Anticimex som skulle kolla våra badrum.

Mötte Emilpemilbus på rese och så gick vi till Rådhuset och tog en mysfika, jag fick varm choklad med MASSA grädde :) Strax innan 12 gick vi tillbaka till Rese och tog bussen åt varsitt håll, han hem och jag till skolan. Hade Europakunskap och sen var det dags att åka hem igen, fast kom inte så långt för när jag satt mig på bussen fick jag ett psykryck, hoppade av igen och sprang iväg och köpte hårfärg och klippte mig.

När jag var färdigklippt sprang jag på Mimmi, Affe och Mikael på McDonalds så satt med dom lite där och sen åkte jag hem. Då kom jag på att jag varken ätit något eller gått på toa sen jag åkte hemmifrån på morgonen, stabilt :P

Sen kom Marie förbi en sväng och åt med mig och sen tog jag mig i kragen och satte igång med Virtuella Miljöer-inlämningen och den är nästan klar nu, jippie :D Imorgon blir det massa mys med, sovmorgon till strax efter 10, en lektion där vi får tillbaka våra prov, sen hem och duscha å grejjer och sen åka till Emil vid 4 :) Längtar :)

Nu ska jag skriva klart inlämningen, låta mamma läsa igenom och sen bara mysa resten av kvällen. Hoppas ni haft en mysig dag ni med :)

Kramisar :)

För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig..

Psykbryt á la Jess

Hej jag heter Jessica och äre nåt jag får så äre psykbryt på min jävla dator, den motarbetar mig på alla sätt som går verkligen :S Bdb bara strular sönder totalt, kan inte öppna Word och fixa projektarbetshelvetet och allt bara segar loss, KRUPP.

Har vart en ganska skön och seg dag idag, 2 lektioner och sen jobbat lite med projektarbetet, sen hem i regnet och bli blöt om fossingarna för mina skor är lika täta som ett durkslag. Somnade i soffan och sen duschade jag en sväng för att få upp värmen, mysigt :)

Är inge vidare bra på tv idag så kanske får riva av ett par avsnitt av Andra Avenyn istället, fast tråkigt att sitta här istället för nere i soffan och mysa. Får väl se vad det blir :) Något jag vet är iaf att det vaknas ett par bitar mörk choklad (det är faktiskt nyttigt) och det ser jag fram emot <3

Jag har fått värsta crushen på Veronica Maggio, blir helt.. Åh..

Hejdåis my lovely ones <3

Inte världens mest peppade inlägg precis.

Hade världens blogghumör nyss men nu har det försvunnit helt, känner mig helt deppig och jävlig. Vet inte ens vad det beror på. Jag är ju lycklig nu för fan.. Allt börjar ju bli bra, jag känner mig ju omtyckt.

Fick sötaste sms:et från Emil nu så blev iaf ett litet leende, skönt. Är så glad över alla jag har nu, det känns som om allt blir bättre, som om allt kommer att lösa sig. Ursäkta min sentimentalitet, men jag säger som min käre fru och bästa vän alltid har sagt: Ta mig som jag är eller så får ni inte ta mig alls!

Ont nånstans i magtrakten.. Känns enda upp i halsen och allting, vill bara mysa runt i myskläder och fulfrisyr hela mitt liv, vore så skönt. Synd att man är störd och bryr sig för mycket om vad folk tänker för att kunna göra det.

Tror nog att jag ska krypa ner i sängen och läsa Systrar i Jeans - Fjärde Sommaren nu, behöver något som känns bekant och hemtrevligt.

Puss på er, får hoppas jag cheerat upp mig lite tills imorrn.



Your breath on my skin..

Saknar din hand.

Lååång dag idag. Hade sovmorgon, massa lektioner och sen på entreprenören och en timme efter satt jag, Elin, Elias och Adam och knåpade på vårt projektarbete, jobbigt :S Men det känns iaf att vi kommer nånstans nu :)

Vid halv 4 kom Marie och hämtade mig och sen var det kalas för My hemma som gällde, smörgåstårta och grejjer <3 Sånt gillar vi. Efteråt var jag dum och somnade så jag sov bort hela kvällen fast jag hade äckligt mycket att göra. Klarade av allt sen på nåt konstigt sätt, hann även med en stressdusch.

Har en jobbig och stressig vecka framför mig, ska lämna in vår projektplan på projektarbetet så får sitta med den varje dag, plus att jag måste fixa min Virtuella Miljöer inlämning som skulle vart inne förra veckan. Men helgen blir nog mysig, Emil 24/7 förhoppningsvis :P

Någon som vill hinna med en stressfika i veckan kanske? Är lite sugen på umgänge..

Nä nu ska jag mumsa vidare på After eight:en som pappa fick på Fars dag :P

Puss å knus sålänge

Självömkan på hög nivå.

Blev ingen fika trots allt så nu ska jag mysa med mitt duntäcke, se på Andra Avenyn, äta godis och tycka synd om mig själv.

Hej

I fuck you to control you.

Hamen, då var det söndag igen då. Fredagen var mysig, en lektion i skolan som bestod av Europakunskapsprov, gick ganska bra. Efter det åkte jag hem och duschade och gjorde mig iordning och sen träffade jag Emil vid 4. Gick runt lite på stan och sedan träffade vi Marcus och Jenny och köpte en massa godis och grejjer innan bion. Filmen var inte så bra som jag förväntat mig, boken var helt klart bättre.

Efter filmen åt vi på Kebabhouse och sedan tog vi bussen till Mariestad, vinkade av Jenny och Marcus på deras hållplats och fortsatte hem ill Emil. Såg på film, Shrek, och sen sov vi, mys :)

Sov i princip hela lördagen tills jag skulle åka hem vid 4, Marie kom och hämtade mig och sen var vi äckligt familjära och spelade spel med mamma och pappa hela kvällen, trevligt :P Idag har jag inte hunnit med särskillt mycket, bara ätit frukost och duschat. Ska träffa Jenny och Marcus om ett tag och fika, blir nog finnemang det.

"Boobisar och rövsvett"

Pubishme.se buggar så kan inte lägga upp bilder, dom kommer senare :)

Knus och klem <3


Paniiik på mig

Usch jag får panik på mig själv och alla jävla känslor som är överallt och ingenstans.. :S Ångest.


Där ögonblick blir till evighet..

Seg sjukisdag idag, fast var i skolan ändå så mamma inte tvingar mig till att vara hemma från bio och övernattning imorrn. Började jättetidigt och hade Virtuella Miljöer, Erik var sur och då blev jag förbannad, sen hade jag rast fram till maten och sen Europakunskap. Har prov i det imorrn.

Dröjde mig kvar i skolan ett bra tag och lekte med Emil lite och sen Marcus och Elin. Åkte hem vid 3 och åt lite med pappa och grejer innan jag pluggade. Åkte till Maxi en sväng oxå.

Ah.. Imorrn är det bio, "Låt den rätte komma in", med Emil, Marcus och Jenny som gäller på kvällen som sagt. Äta ute efteråt och sen sover jag hos Emil, myspys :)

Ska nog snart krypa ner i sängen nu, läsa på min fina sammanfattning av Europakunskapen lite med kanske..

Nattinatt :)

Quiz om mig :)

Har härmat alla andra och gjort ett friendsquiz, fyll i :D

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811051504103279&a=1

Knus å klem, snigelslem <3

Varning för dåligt humör

ÅÅÅÅÅÅÅH!!!! Mest irriterade dagen på länge :S Ingenting går min väg, allt är bara jobbigt och alla är bara ivägen och vägrar samarbeta. Och så slog jag huvudet i köksluckan så jag bet mig i tungan.. ='/ Hatar när jag är sånhär för då stressar jag bara upp mig ännu mer och blir bara ledsen och får huvudvärk. Fast har som tur är sluppit det väldigt länge nu, kan ju undra varför det kommer tillbaka..

Har gjort massor idag känns det som.. Hade entreprenörskap och skottarna ratade alla våra idéer så vi fick komma på nya och hela min grupp hade allvarliga samarbetssvårigheter så jag fick komma upp med två helt själv.. Sen hade vi UF-träff och fick presentera våra företag å hålla på, fast jag fick iaf beröm för att jag var glad mot "kunderna" och smittade av mig på de andra i gruppen. Förstår inte hur det gick till, jag som vart så arg hela dagen :P

Sen stressade jag med Elin in till stan och sen vidare mot ungdomsmottagningen och efteråt mötte jag Elin på stan igen för att göra vår marknadsundersökning. Gick väl bra men var jävligt ont om folk, får väl fortsätta en annan dag.

Åkte hem efter och sen dess har det bara vart kaos, fick fly upp hit för jag kan inte vistas bland folk, särksillt intre de som råkar tillhöra min familj. Jävla hormonhelveten, hatar er. Fuck.

Ursäkta de hårda orden men.. Ååååh....!!

Hejdå

Jess goes Sicky

Hamen, då var jag hemma från dagens äventyr då. Gick bra hos tandis, ska dit om 5 veckor igen och så fixade dom till tanden som gick sönder hos Jessan och Josse i torsdags :P Tandläkar-Magnus gjorde sig lustig över att den gått sönder när jag bitit på en klubbpinne.. Dum ^^

Senså var jag latmask och tog bussen hem istället för att gå, myste lite i soffan, pratade i telefon med Emil och sen tog jag en dusch. Har vart så fruktansvärt trött hela dagen, har inte kunnat fokusera på nåt, beroer väl på att man inte vart van vid att gå upp kl. 6 nu under lovet,,

Ont i ryggen har jag oxå.. Och så har jag en förkyldning som håller på att bryta ut. Pappa har vart megaförkyld hela förra veckan och jag har kännt hur det kommit krypandes till mig med men försökt ignorera, men nu är det ett faktum, jag kommer inte undan :S Orkar inteeeh..

Knus å klem med snigelslem

(Ni får lära er att kommentera bättre ;P)

Virtuella Miljöer

Virtuella Miljöer, himla spännande kurs måste jag säga, vi ska skriva vår nedrans uppsats men alla sitter bara och slösurfar. Kuul.. Är så jävla dum som inte fixar det nu heller eftersom jag har massor att göra denna veckan eftersom vår projektplan i UF ska in och presenteras å grejjer. Ajj ajj.. Och jag hatar fortfarande vissa av mina gruppmedlemmar, fast bara i gruppen, inte annars.

Hade lite mysdag igår, åkte till Farmor och åt och sådär, alltid mumsigt med riktig hemlagad mat på farmors vis. På lördagkvällen var Linnea hos mig en sväng, pratade ut lite om all skit som vart mellan oss det senaste. Skönt att det äntligen blev av så man slipper vara livrädd för att stöta på varandra varje gång man går utanför dörrn.

Men men.. Lång skoldag idag, iaf för mig nu med nya schemat, går till halv 3 eller nåt, sen ska jag till tandis. Måste ringa mamma oxå så hon kan köra dit mig å grejjer. Annars kommer jag aldrig hinna dit i tid. Orkar inte åka dit.. Men måste man så måste man. Vill ju inte se ut som helvete i käften heller.

Funderar på att ta en liten "bonestretcher" snart, orkar inte sitta här å slösurfa i en halvtimme till utan paus.. Finns ju inget att göra såhär dags på dagen för ingen jävel är ju hemma och så hatar jag denhär förbannade datorn. Min högsta önskan är verkligen att få slå söndr den när vi slutat, bara göra sönder den och få ur mig all irritation jag haft över den.

Synd bara att jag först måste köpa ut den för att göra det.. Känns inte så vårt att betala typ 2000 för att få göra sönder :P Hihi..

Men men, nu fåre nog va färdigtjatat för min del, hejdåiiiis

Tröttiiis..

Tänkte skriva om lördagen och söndagen, men jag orkar inte.. Tacopajsdejt med Ems på tisdag och bio med Emil, Jenny och Marus på Fredag, mys <3 :) Övernattning med en viss Emil efteråt kanske.. Well, det märker vi :)

Nattinatt

RSS 2.0