kladdkaka och K&T-show.

Såhär har min kväll sett ut idag:


Premiären av Kenza&Tyra-show och..


..kladdkaka med sprutgrädde :)


Ikväll är jag ensam för Emil är ute och förlustar sig med några i hans klass :) Har haft det riktigt mysigt, sett en massa olika program på tv, ätit kladdkaka och druckit te :)

Tycker det är jättekul att K&T-show satt igång nu, har verkligen saknat B&T-show sen den slutade så jag var eld och lågor ikväll.

Nu ska jag snart se vilka som gick vidare i Idol och sen blir det nog sängen och någon bok. Imorgon har jag muntlig tenta och kursavslut, blir nog bra :)

Godnattpussar på er <3

jag överlevde.

Hej jag heter Jessica och jag har precis överlevt min första salstenta. Fast jag vågade inte gå när jag var klar för ingen annan hade gått än utan jag fick snällt sitta kvar och vänta och se lite fundersam ut och tugga på pennan tills en annan i klassen var klar och då vågade jag mig också ut ur salen :P



Nu ska jag lägga mig i sängen med ett glas saft och läsa den helknäppa och obehagliga boken Våtmarker som jag "fyndade" på Åhléns härom dagen för 29 spänn.

Puss på er.

snyggve.

Vi gjorde korv stroganoff förut och jag lipar sönder mig när jag skär lök så idag fick jag nog och tog på mig Emils 3D-glasögon som vi fick när vi såg Alice i Underlandet med Ems och Sofie.

Bjuder på denhär otroligt fula bilden för att jag inte kan hålla den för mig själv :P



Det var mest bara det jag ville säga :P Nu ska jag snart se vilka som går vidare i Idol och sen blir det marsh i säng.

Knus <3

och så lite miljösnack också.

Måste bara få tillägga att dethär jävla sopsorteringssystemet blir jag ju galen på. "Brännbart i de röda påsarna och matavfall i de gröna".



Visst är det jättebra att man strävar efter att Trollhättan ska vara en miljömedveten stad men det är fan jobbigt att behöva fundera på hur många av varje färg på påsar man redan har hemma varje gång man handlar och sen vet man aldrig vad som gills som matavfall, kan man slänga äggskal och tepåsar tex? Blir knäpp på dethär :P

Plus att man slänger onödigt många påsar (Iaf vi som är ett litet hushåll) eftersom matavfallet luktar pyton om man tex. hackat lök eller något och då får man byta på direkten fast bara botten är täckt.. Hmm.. Får fundera på vad som lönar sig i längden..

Fan nu ska jag sluta tjata och faktiskt sätta mig och plugga som jag sa att jag skulle :P

Knus och klem <3

pluggilugg.

Nu har jag suttit och sammanfattat en massa ppt-presentationer som vår lärare haft under lektionerna, tycker att det är mycket lättare att sitta med en bunt papper och plugga än framför datorn (Kommer från en som gått IT och pluggat vid datorn i 3 år :P).

Det blir verkligen kaos på vårt matbord nu när jag sitter här och pluggar varje dag. Det är en massa böcker, penna och block, usb-högtalare, tekoppar och en massa sladdar (Och blomman vi fick av Emils föräldrar igår) som måste samsas så det blir lite trångt..





Nu ska jag sätta mig i soffan med ännu en kopp te och läsa igenom alla anteckningar jag gjort under lektionerna inför tentan och om lite mer än en halvtimme kommer Emil hem och gör mig sällskap :)

Vi måste boka tvättid också, tvättkorgen svämmar verkligen över. Förut räckte det för mig att tvätta ungefär varannan vecka men nu när vi är två blir den proppfull på en :P

Puss <3

jag är inte död.

Sen jag flyttade har jag verkligen varit sämst i världen på att blogga men det känns inte som om jag direkt har något att berätta. Fast egentligen är det nu jag verkligen borde blogga så ni där hemma vet vad jag gör och det händer ju egentligen en massa i mitt liv.

På torsdag har vi vår första salstenta och på fredag har vi muntlig, jättenervöst och det känns inte som om jag har någon koll alls. Men har inga lektioner denna veckan förutom tentorna så jag har iaf tid att plugga på så det ska nog gå vägen :)

Igår var Emils mamma, pappa och lillebror här och hjälpte oss att sätta upp några hyllor i vardagsrummet och sovrummet. Efteråt åkte vi och åt pizza (Fast jag åt sallad ^^) och sen skjutsade dom hem oss igen.

Blir inga bilder i bloggen för jag gör ingenting man tar kort på direkt. Men ni kan få en fin bild från när jag och Emil skulle göra chokladbollar och vi inte hade något pärlsocker så vi åt smeten direkt ur varsin skål.. :P



Låter som om jag bara sitter här i lägenheten dag ut och dag in, men så är det inte riktigt :P Fast det blir rätt mycket slappande i soffan för när man väl kommer hem från en heldag i skolan orkar man inte göra någonting. Och om man får liiite energi måste den gå åt till att diska och laga mat.. Men men, jag är inte den som klagar :P

Jaja.. Nu ska jag sluta fly från mitt pluggande :P Kanske blir lite bilder på fredag, några av vi tejer i klassen ska ses och ha myskväll efter att vi haft tentorna så då ska jag försöka få med mig min kamera.

Puss på er <3

äntligen fredag.

Snart ska jag ta bussen "hem" till Skövde, det ska bli skönt. Men jag är helt sönderstressad för jag haft skola hela dagen och en massa saker att fixa innan bussen går. Fick en timme extra nu för vi slutade tidigare, men jag kan ändå inte varva ner.. :/

Skriver kanske något under helgen, men tror inte det kommer finnas tid för det.

Puss på er <3

sjuk.

Jag är sjuk :/ Var hemma från skolan idag och har säkert hamnat efter massor, men jag hade nog ändå inte fattat något av föreläsningen för jag har bomull i hela huvudet och öronen. Är förkyld och massa yr :/

Snart ska jag och Emil äta kycklinggryta m. ris och se på Halv åtta hos mig och Idol. Det ska bli mysigt <3
På fredag eftermiddag åker jag hem till Skövde och på kvällen ska jag och familjen äta på Orient Palace, längtar verkligen <3 Ska hem till Emils föräldrar på lördagen på kräftskiva/kalas och sen på söndagen kommer jag nog till Skövde igen och åker till Trollhättan på måndag kväll. (Svårt att hänga med? ^^)

Är det någon som kanske vill fika med mig på måndag eftermiddag så skulle det vara himla mysigt :) Ni kan ju höra av er isåfall :)
Puss på er <3

Får psykbryt på blogg.se som inte låter mig ha mina radbrytningar vart jag vill i inlägget så det ser helt fuckat ut.

lördag.

Det var en massa krångel igår när vi skulle få vår säng men vid sjutiden kom dom iaf och det är helt underbart att kunna sova tillsammans i en riktig och stor säng :)

Tog en massa bilder igår men det såg inte det minsta mysigt ut på bild så jag lägger bara upp en från vårt kvällsmys med tacogömma och kladdkaka <3



Idag har jag bara segat mig hela dagen medan Emil varit och spelat fotboll med folk från skolan. Var dum och somnade på eftermiddagen också när vi skulle ligga och läsa så jag sov till klockan sju så jag kommer aldrig kunna somna nu ikväll.. :/

Men men.. Nu ska vi nog se på film och äta tacochips med dip :)

Puss på er <3

lite prat.

Jag är sämst i världen på att blogga nu verkligen, men förhoppningsvis blir det bättre när det lugnat ner sig lite efter all inslussning och allt.


Ett försök till outfit-bild i badrumsspegeln. (Ser ni vad ljust mitt hår blivit?)


En av de få bilderna som blev bra igår när vi skulle på punrunda :)

Idag lämnade jag in vår första inlämningsuppgift, får hoppas det gick bra :P

Vi får förresten hem vår dubbelsäng från Ikea idag, jävligt lockande efter två veckor på madrass och soffa :P Har ont i varenda liten muskel.. Ska försöka ta bild på den när vi ställt in den och bäddat iordning :)

Puss <3

böcker.

Nu har jag ryckt upp mig och sitter i soffan och läser lite. Tänkte att ni kanske ville se bild på de fina kursböckerna jag köpt än så länge :P

Plus att jag "coolade" till den lite så det inte skulle se så tråkigt ut :P (Ja, jag tar alla ursäkter som bjuds till att göra annat än det jag ska..)


Hälsa och hälsopromotion
Hälsa och sjukdom
Hälsans mysterium


Man kan ju undra vad jag läser för program.. Något om hälsa kanske?  Haha :P

Nej nu ska jag försöka läsa några kapitel till och sen gå och lägga mig. Ovant att sova ensam, men det ska nog gå bra :)

Nattipussar <3

kvällsfunderingar.

Jag har så tråkigt.. Borde läsa i någon av mina kursböcker eller något annat nyttigt men jag orkar verkligen inte.

Idag försov jag mig med flit och tänkte gå till skolan efter lunchen, men när jag smsade folk och undrade när vi började igen efter lunch hade läraren andra planer och avslutat dagen redan så det blev inget med det.

Jag är himla glad att jag inte bor helt självförresten för dethär är den tråkigaste kvällen på länge.. Var skönt ett par timmar men nu är det bara långtråkigt och tyst.

Känner inte för att lägga mig heller för då måste jag snart upp till skolan och det lockar inte. Hoppas det känns bättre om några veckor när man kommit in i studerandet bättre. Det tror jag.

Knus <3

åh.

Loggade in på bloggen och fick se dehär två kommentarerna från Emilie och Linnea. Jag vill åka heeeem!!! <3


Vet inte om jag är extra känslig för det är pms-period, men fy vad jag saknar alla. Åh <3

Puss <3

installerad i trollhättan.

Hej! Här kommer mitt första inlägg från Trollhättan, lite sent men vafan :P Jag har inte haft mycket tid över till att blogga med allt i skolan, fixandet i lägenheten och nollning, plus att den tid jag och Emil får över tillbringar vi hellre med varandra än framför datorn :)

Men nu har Emil övergett mig och åkt hem till M-stad så jag passar på att blogga lite och sådär. Plus att mina usb-sladdar legat nerpackade i en låda och jag inte kände för att uppdatera utan några foton.. Men nu har jag hittat dem så här kommer några bilder :)


Liten tjuvkik från första middagen i lägenheten <3 Och två av ljusen gick inte att tända haha..


Några av tjejerna i klassen på femkampen i onsdags.
Kristin, Linda, Annika, Jennie, Therese och Marie-Louise :)


Diskbänken som den såg ut nu när jag kom in genom dörren efter att ha följt Emil till bussen. Känns lite lagom kul.. :P

Ni kanske får lite mer bilder på lägenheten ikväll när jag röjt undan lite och sådär :)

Puss och knus på er <3

RSS 2.0