VART ÄR NORMA?

Kan ju säga att fredagens chock var detta:



Mitt älskade Norma Jeans är borta, där har jag gråtit, skrattat, svettats, hånglat och gud vet allt jag gjort där under årens lopp. Fast på sätt och vis känns det skönt att stället inte finns mer, det är så mycket minnen och det känns som om dethär avslutat en del i mitt liv. Är inte riktigt så dramatiskt som det låter, men jag måste få ur mig lite tankar..

Här kommer iaf lite mer bilder från fredagen, tog inga i lördags för jag och Emil åkte hem tidigt och hade myskväll med film och godis <3


Anton, Henrik, Emil, Frida, Mattias, Malin och Joar :)

En söt mysbild på älskling får avsluta <3

Natti på er :)

HAHA!

HAHA jag missade denhär, klart den ska upp! <3<3<3


För er som inte var med när det begav sig är dethär en person vi inte känner och Linnea hittade bilder på honom någonstans på nätet. Till saken hör att han har precis likadan bäddsoffa, snedtak, tapet och bord framför soffan som jag hade och vi trodde alla för en stund att bilderna var tagna hemma hos mig ^^

Känns som om jag lever för att förnedra mig själv och mina vänner idag, så här kommer lite mer :P

Mallorca -05

Kalas hos mig. Anna, Won-Mie, Emina, Hildur, Jessan, Josse, Ems och Linnea ^^

Jag, Linnea och Jenny när vi skulle på bio med "Ljung & gänget" :P

Emilie och bebis-Wildah <3

Kalas hos Won-Mie :) Saeunn, Mathilda, Linnea, Won-Mie, jag, Emilie, Louise & Evelina.

Himla snygg webcam-bild på mig och Jenny hemma hos Linnea :P

Skinkbiten <3

Josse <3 Haha älskar denna bilden

Linnea och jag med ansiktsmasker.

Jag och Won-mie :)

Nu får det räcka, kommer ångra sönder mig haha :P Ni som är med på bilderna, säg till om jag ska ta bort någon :) Hejdå!

GAMLA BILDER.

Nu har jag fått ännu ett ryck och rensar bland mina bilder, fast nu är det allt som ligger helt löst istället för i mappar, ganska mycket med andra ord. Tvingar mig själv att raderar bilder nu, även om det är minnen från folk som funnits i mitt liv innan och jag tror att jag kommer ha glädje av dem längre fram, men nu ryker dem. Resten lägger jag in på skiva. Lägger upp ett par gamla godingar här :)


Jag och Linnea på träslöjden.

Bertil och Hälldin <3

Jenny, Therese, jag, Linnea och Emilie på Sista natten mé gänget :P

Jag och Emilie på Universeum med klassen.

Emilie och Hildurs 18årskalas :)

Tre i rad med solglasögon. Frida, Hannes och Kulanz ^^

Fanns inte så mycket spännande som låg osorterat som var värt att lägga upp :P Nu ska jag ner och äta lite, knus :)

STÄDA?

Någon behöver ju städa innan hon går ut iaf.. Blir inte kul att komma hem lite lagom rund under fötterna och försöka städa bort allt för att få plats i sängen ^^



Over and out.

MATFEST I VALEN.

(Jävla dumt teckensnitt jag har så det inte syns att det faktiskt står "Matfest i Valen"..)

Här sitter jag i linne och ingen BH för jag väntar på att den ska torka efter tvätten så ja kan göra mig iordning helt :P Snart kommer Emil hit och ikväll ska vi in till stan för det är Matfestival, kul kul :) Gick upp kl. 6 imorrse och åkte till komvux, lite fint att bara 4 av 10 elever dyker upp på svenskan hela tiden, fast vi är ju en trevlig grupp :)

När jag kom hem från komvux blev det lite mat och sedan gick jag och Linnea ut en promenad :) Åkte till Töreboda igår efter skolan och tillbringade kvällen med mina favoritkillar (Efter Emil då förstås <3) Karl och Alex, mysigt med grabbkväll tycker jag.. :)




Nu ska jag lägga en sista hand vid sminket och invänta my lover boy <3

ONSDAG HELT ENKELT.

Blev inget nyttigt godis för min del, hade inga pengar. Så istället gick jag elljusspåret och sedan mumsade jag på en banan-smoothie när jag kom hem :)

Har väl egentligen inte så mycket att säga förutom att jag är dödligt trött, redan kockan 9 på kvällen, bra ^^ Imorgon ska jag försöka masa mig upp kl. 9 och då är det frukost som gäller innan jag ger mig ut i spåret igen. Efter det blir det dusch, lunch och kanske lite städning innan jag ska iväg till komvux på svenska c-introduktion. Undrar lite vad jag har för tidsuppfattning med tanke på att jag inte behöver åka till komvux förrän vid 2, men jaja.. Det blir nog fint,

Hoppas ni haft en skön dag, puss <3

NYTTIGT GODIS PÅ G.

Har inte direkt haft en bra dag hittils, har vart skrik och bråk mest hela tiden. Men nu ör det som tur är bara jag hemma och jag tänkte skämma bort mig genom att slänga ihop lite nyttigt godis bestående av mörk choklad och havregryn :)




Var hos Emil igår på eftermiddagen och då gick vi på stan lite och han visade mig en liten butik som heter Farfar August där de hade en massa små söta saker, lite liknande Lagerhaus utbud. Hittade små söta glasunderlägg med Marilyn Monroe för en tia så jag slog till :) Här är en bild på dem.



Nu ska jag ta på mig och gå upp till HP, puss på er <3

VÅGIGT HÅR.

Hej :)

Nu har jag nyss kommit ur duschen och fixat iordning mitt hår, och just hår för oss in på hur man jättenekelt får fina vågor i håret snabbt utan att behöva göra varje slinga för sig med hjälp av lock-/plattång. Snodde tipset av Natacha :)



1. Dela upp ditt hår så du kan sätta upp överhåret (om du nu inte villl ha det vågigt med) i en tofs på huvudet.
2. Gör flätor av resten av håret, ju fler flätor desto mindre vågor. Jag gjorde tre. Tänk på att sätta snoddarna så långt ner som möjligt på flätan, håret under blir rakt.
3. Platta flätorna med plattång.
4. Vänta några sekunder och ta sedan ur flätorna och du har fina vågor i hela håret :)



Nu ska jag göra mig iordning och om ett tag åker jag in till stan och träffar Emil :) Puss på er <3

JUNKYARD?

Nu undrar jag lite här.. Varför i jössenam har jag börjat få nyhetsbrev från Junkyard? Har aldrig vart inne på deras hemsida och ännu mindre beställt något från dem, skumt :P



Nu ska jag se till att det blir frid i stugan genom att lägga mig i sängen och läsa I de lugnaste vatten, puss på er <3

SCHEMA.

Vi fick våra scheman idag på komvux och jag delar tydligen med dom som går samhällsgrej, så jäkla krångligt schema med 540 kurser så jag knepade ihop ett eget i paint för mina tre stacklars lektoner ^^ Ifall ni vill planera in fika/lunc/promenader eller något tänkte jag :) (Och för att visa lite i sötrta allmänhet :P) Fast schemat gäller inte än, denna veckan har jag bara två introduktionstillfällen för mina kurser och det är på torsdag och fredag :)



Marie var nyss här, jag lagade mat åt oss så hon kom hit innan hon skulle åka till jobbet, mysigt. Har bestämt nu att det ska bli ordning på mig, min kropp och mitt matintag. Först ut är att utesluta laktos i en månad, med start nästa måndag (Efter matfestivalen ^^). Nummer två är att börja kika efter nyttiga maträtter som jag inte lagat innan, först ut är soppor. Tycker ju verkligen att det är roligt att laga mat och lyckas nästan jämt så det känns som om det inte är en jättesvår utmang att anta :)  Med risk för att jag lägger alla projekt på hyllan om en vecka för jag tröttnat. Men jag ska försöka.

Snart är det dags för min höjdpunkt på veckan, näligen Lipstick Jungle <3 Mysigt att krypa ner i soffan och e på en riktig tjej-serie tycker jag. Imorgon ska jag frösöka gå upp ganska tidigt och fixa lite, kanske städa och jobba lite för mamma. Ska träffa Emil när han slutat vid halv ett och sen ska vi hem till honom och mysa :)

Puss på er <3



EDIT: Såg nu att jag har svenska-lektionen på torsdagar och inte onsdagar, hoppsan ^^

 
Såhär ska det se ut :)

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN.

Köpte ju som sagt första filmen i Milenniumserien Män som hatar kvinnor igår och såg den på kvällen. Upptäckte även att det fanns med trailer och sneakpeak på de två kommande filmerna, blev verkligen sugen på att se dem :) Är premiär för andra filmen, Flickan som lekte med elden, fredagen den 18 september så det blir nog till att beställa biljetter tills dess :)  Någon som är sugen?

Lägger in trailern här så ni blir lika sugna som mig.. ^^



Puss å kram din lilla gam <3

FIRST DAY.

Hej hej :)

Idag har varit en bra dag, jag gick klockan sju och åt en redig frukost och gjorde mig iordning innan bussen till Komvux gick vid tio över nio. När jag kom dit stod jag inte med på någon lista så jag hade ingen aning om vilken sal jag skulle till, pratade med en i receptionen och det löste sig :) Kom in i salen och kände inte en jävel men som tur var kom Nermin och hennes kompisar efter ett tag och satte sig runt mig så jag inte behövde se helt mobbad ut iallfall :P

Fick info i ungefär en timme och efter det träffade jag Alexander Heder som oxå börjat på komvux, kul med ett känt ansikte :) Vi skulle egentligen få info om komvux webbaserade klassrum Fronter men både jag och Alex tyckte det kändes lite onödigt (Plus att det lät på lärarna som om vi inte beövde gå dit) så vi bestämde oss att luncha på stan istället, kycklingspett med tzatsiki och klyftpotatis.. <3

Åkte hem efter att vi ätit och sen somnade jag i soffan, är inte lätt att vara pigg när man gått upp klockan sju för första gången på flera månader :P

Nu ska jag fiffla vidare lite här, kommer säkert fler inlägg sen :) Puss <3

GLADNOS.

Nu har jag blivit lite gladnos för jag såg precis att jag fått mail från söta Sophie (pinkordead.com) om att hon skickar mitt armband imorgonbitti, hihi :) Var med i hennes tävling om att vinna ett valfritt smycke från hennes webshop, vann tyvärr inte men fick tröstpris som var 50% på ett smycke istället :)


Bild på armbandet jag beställt, sött va? :)

Emilie har skaffat sig internet igen nu sen hon flyttat till Sofie så nu är jag gladis över det med för jag sitter och skriver med henne på msn. Ska hälsa på dom snart, men vet inte när än förrän jag fått mitt shcema :) Ville bara dela med mig lite av mitt lilla glädjerus, är en trevlig omställning mot hur låg och irriterad jag vart de senaste dagarna :)

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen så jag är pigg och glad första skoldagen. Puss <3

MÄN SOM HATAR KVINNOR.

Är trött och frusen idag och inte alls på humör.. Kom hem från Emil för ett tag sen och har inte vart nåt vidare aktiv sedan dess. Ska nog kolla på Män som hatar kvinnor sen för pappa har köpt den. Har läst alla tre böckerna i serien och även sett filmen innan men det kan nog bli trevligt. Ska nog muntra upp mig med lite blåbärspaj oxå.. <3



Imorgon börjar allvaret för min del, första dagen på Komvux. Fast så allvarligt kommer det i och för sig inte att vara just imorgon, vi ska bara få våra scheman och lite annan info, tror jag.. Men det är i vilket fall som helst ett steg in i vuxenvärlden och mitt framtida liv.  Men men, nog snackat, hej sålänge.

BREAK.

Har inte haft en jättebra dag idag, men nu känns det som om det börjar ordna upp sig.

Såg nyss på reprisen av Lipstick eftersom jag missade det i måndags och det fick mig på lite bättre humör, kanske ska åka tillbaka till Emil sen, men isåfall kommer jag inte dit förrän vid 11 och då blir det nog mest bara att sova tillsammans, men det är ju alltid något. Jag har vart och firat bror idag för han fyllde 33 i onsdags, det är konstigt vad gamla alla blir tycker jag.. Fast med tanke på att jag snart är 20 år är det inte så konstigt att alla andra också blir så gamla.. (YrarN?) 

Mina naglar har börjat bli för långa så de går av en efter en, blir lika ledsen och arg varje gång.. Men vem bryr sig egentligen, det är en jäkla nagel liksom. Är inte direkt på något peppande humör så jag ska tacka för mig och jag hoppas ni haft en bättre dag än jag haft. <3

Should I stay or should I go now..?

NY DESIGN.

En ny design på min blogg är på väg, lade upp lite nu men är inte alls säker på att det kommer att vara med i den nya designen :) Ville bara få lite förändring nu när jag äntligen orkat lära mig hur man gör :P Ska som sagt iväg till bussen nu så jag ska sluta tjata, puss :)

ON MY WAY.

Har precis tryckt i mig lite grönsakssoppa och ska strax hoppa iväg till bussen och åka till Emil. Tycker det är svårt hur man ska klä sig nu, börjar bli kallare på kvällarna och på dagarna är det varmt.. Men drog till med ett par tjockare strumpbyxor idag, kände att vädret var tillräckligt höstigt för det :) Har dock (Som vanligt..) ingen höstjacka, hade vart perfekt att dra på sig den nu, men icke.. Har så förbaskat svårt att hitta jackor som sitter snyggt på mig, ser ut som en liten muskelknutte vad jag än tar på mig för jacka :P

Jaja.. Nu ska jag fixa klart min frisyr och packa. Puss på er och ha en mysig helg <3

JENNY GOES PINK.

Har inte lagt in bilder på datorn på ett tag så här konmer bilderna från i måndags när vi färgade Jennys hår rosa :)


Blekningskrämen som jag så fint blandat ihop.. ^^


Har delat upp håret och bleker delen som ska bli rosa :) 


Blekningskrämen verkar och Jenny blir blondare och blondare..


Dags att lägga i den rosa färgen :)


Resultatet :)

TATUERING & UTGÅNG.

Hej!

Var utgång igår med Alex, Elias, Karl och Elin, nostalgitripp med alla minnen vi har från gymnasiet <3 Förfestade lite smått i Boulogner och sen drog vi ner till Husaren, kul kul :) Blev inte mycket bilder under kvällen men här kommer några iaf :)



Följde med Älskling när han tatuerade sig innan jag gick ut med mina kompisar, jätteduktig var han och det blev jättesnyggt :) Ska snart iväg och träffa honom så då ska jag försöka ta en snygg bild på tatueringen :)

SJUKLING.

Sitter hemma hos Emil nu och är sjukis, inte kul.. Kunde knappt sova inatt för jag hade så ont i halsen och vaknade hur många gånger som helst. Emil kommer nog hem och pysslar om mig snart, han är hos frisören, hoppas han blir fin :) På tal om hår så hade jag, Jenny och Jennie egen frisörsalong hemma hos Jenny igår, vilket resulterade i att både jag och Jenny fick våra hår färgade :) Jenny färgade sitt "överhår" rosa och lät resten vara svart, själv satt jag där och var tråkig och färgade kastanjebrunt :P

Var sista dagen med Jenny igår för idag flyttar hon och Marcus till Karlstad. Blir konstigt att hon ska bo så långt bort, har alltid haft henne 5 minuter bort. Men det betyder ju inte att vi aldrig mer kommer ses, som tur är :)

Ska lägga mig i sängen och dricka vatten nu, blir nog friskare av det än att sitta här vid datorn. Puss <3

NAILPOLISH.

Fick äntligen tummen ur röven i fredags och köpte mig ett genomskinligt nagellack på H&M. Är hur fint som helst att bara ha över sina egna naglar för att stärka dem och ge en glansig yta, ser nästan ut som om jag har lösnaglar :) Dock så släppte pensel-jäveln från locket nu när jag skulle måla på ett lager till.. :S Blir nog till att ta med mig lack och kvitto till H&M imorgon när jag ska träffa Jenny och Jennie och gå på stan.. :)



Tycker förresten ni är lite dåliga på att kommentera.. Är bara Emil som kommenterar i princip och det gör han säkert bara för han känner sig tvungen :P

Puss på er och sov sött :)

SÖNDAG

Idag är jag frusen, har ont i halsen, hungrig, ont i magen och trött.. Längtar tills ikväll för då ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te och se på någon bra film, brukar alltid gå någon bra på söndagar. Emil åkte hem för ett tag sen, saknar honom men samtidigt är det skönt med lite egentid.

Hade det jättemysigt med Emil igår, fast vägen dit var inte lika underhållande. Vi bestämde oss för att vi skulle laga en lite speciell middag på kvällen så vi skrev handlingslista trotsade regnet (Gummistövlar och luva på!) och gick upp mot HP för att handla. Vi var dock inte helt säkra på när affären stängde men tänkte att de borde ju ha öppet till kl. 20 på en lördag, men icke, de stängde kl. 19.

Men vi deppade inte ihop totalt för det utan satte oss och väntade på bussen och åkte till Maxi som vi visste skulle ha öppet till 22. Köpte potatiskroketter, gurka, gräddfil, cocacola och smågodis och sedan fick vi sitta och vänta på bussen hem i en halvtimme och var hemma strax innan halv 10. Då var det bara att skjutsa in kroketterna i ugnen, steka kött, riva gruka och vitlök till tsatsikin och blanda en sallad av resten av gurkan och majs och sedan sätta sig till bords med en massa mysiga levande ljus <3 Såg även på Scream 3 och Scary Movie som gick på tv och kom inte i säng förrän vääldigt sent..


Mmm.. <3

Puss och knus på er <3

FREDAG

Hej.

I fredags åkte jag till Vuxenutbildningen (Komvux) igen och allt löste sig jättebra, jag ska läsa Svenska C hos dem och sen blir det även Multimedia A som jag kommer att läsa på distans. Känns riktigt bra och jag känner mig taggad inför att ta ansvar för att dethär lyckas, planera upp min tid och att det leder till att jag får min efterlängtade högskolebehörighet. Vad som händer efter jag läst kurserna vet jag inte, men för tillfället är jag sugen på att läsa till Hälsocoach, tror jag skulle tycka om det :)

Träffade Elin och Elias när jag var klar på Komvux och vi gick till banken för att fixa med pengarna vi fick in från vår Modevisning i våras (Hade glömt pengarna i mitt skåp i skolan :P). Passade även på att tömma min spargris och sätta in de pengarna så det blev allt lite caching! på kontot :)

Satte oss på Pim's och fikade när vi var klara på banken, mysigt att vi träffas nu även fast vår skoltid tillsammans är slut, tråkigt att Elias snart flyttar till Örebro snart bara. Har väl redan skvallrat till alla att de skulle flytta ihop där borta så kan likagärna uppdatera er, det har blivit ändrade planer. Elias fick världens minilägenhet som bara bestod av ett enda rum så nu letar de desperat efter en större lägenhet, hittar de inge blir Elin kvar här i Skövde.


Posade hemma innan jag gav mig iväg in till stan :) Favoritkoftan från H&M
 och popcorn-tshirten från Carlings på :)
(..och hårnålar i munnen..)


Elin och Elias när vi fikade :)


Min nytömda lilla spar-nalle.

Mötte upp Emil efter jag vart med Elin och Elias och då köpte vi dricka inför bion, Sommaren med Göran :) Var verkligen en jättebra film, hela bosalongen skrattade högt hela tiden och det är precis samma humor som David och Peter alltid kör med, alltså samma som i Hey Baberiba :)

Efter filmen gick vi till Tai Pak för att äta mumsig kinamat, jag bjöd älskling eftersom han fyllde år i onsdags och det var min present till honom <3 Åt underbart god mat och avslutade med min favoritefterrrätt som jag älskat sedan jag var liten: Friterad banan med vaniljglass och varm sirap <3 Godare finns nog fan inte :P

När vi ätit klart och skulle ta bussen hem kände vi ändå att vår myskväll inte var över och att vi allt kunde fira lite till så vi gick in och hyrde Benjamin Buttons Otroliga Liv :) Fin film, lipade massor ^^ Fast Emil somnade.. Surprise.. ^^

Kände att det blev ett väldigt långt inlägg så jag får nog återkomma senare om jag ska skriva mer :P Puss

BIO & TJÖT.

Nu blir det inte "bara" restaurangbesök imorgon med Emil utan även bio, ska se Sommaren med Göran :) Känns som om det kommer bli en perfekt kväll, längtar.. <3



Är Maratonrock i Falköping på lördag, funderar på om man ska dra dit. Var ju paradiset för oss förr i världen när alla vi kände var där och man inte kunde titta åt något håll utan att se ett känt ansikte. Vet inte om vi var där mer än en gång men den gången jag minns var iallafall tillsammans med Emilie, Persson och Karl G.. Minnen..



Känner att det blivit förbaskat mycket nostalgi-tjat här i bloggen nu, men ni får helt enkelt stå ut :P Är nog någon form av separationsångest nu när gymnasietiden är över och alla flyttar åt olika håll. Men man får helt enkelt se till att hålla kontakten :)

SKVALLER-RÅTTAN.

Asså.. Vad trött jag blir på att alla känner alla.. Förut var det verkligen så när vi umgicks med Persson och Karl och alla dom och alla hade gått i deras klass på Vasa och alla hade anknytningar åt alla håll. Som tex. att Tillas Anton och min Hannes gick i samma klass, otippat. Och just Hannes för oss in på min nya upptäkt: Isabella är numera tillsammans med en av grabbsen i Jockis band, nämligen Pontus aka Pontahontas.

Kan hon inte bara hålla tassarna borta? Haha jag är verkligen självisk, bara för hon kom och störde i min kärlek för 3 år sedan (Har det gått så lång tid? :O) är det som om jag aldrig kommer önska henne lycka i livet :P Haha.. Men det är som dom säger, man glömmer aldrig sin första kärlek.. Och tiden läker inte alla sår. Nu lät det som om jag springer runt och är lipar över det fortarande, men jag menade mer att.. Ja, att om någon sårat en ordentligt sätter det spår och känslor kommer fortfarande upp när man tänker på det även fast det gått flera år.


Skvaller-råttan..? ^^

Känns som om det är högst två pers av dom jag vet läser min blogg som kommer att förstå någonting av det jag just skrev. Men jag kände att jag behövde ventilera litegrann.. :P Puss på er och ha en fortsatt fin kväll <3

JUST PICTURES..

Hej

Är verkligen inte på humör, är småsjuk, trött och har huvudvärk som jag haft i snart en vecka pga. att det är åska i luften. Men jag ska inte smitta av mig med mitt dåliga humör så jag slänger upp lite bilder från de senaste dagarna som utfyllnad istället.


Mys i hamnen i Mariestad innan jag och Emil skulle på utomhusbio i fredags :)


På utomhusbion, Mamma Mia :)

 
Firade Emil på lördagen, mums med tacos <3


Singstar som vanligt.. :)


Var ute och gick lite på söndagen för att försöka få bort min huvudvärk. Gick inte så bra, men däremot såg jag och Emil en liten UTTER som simmade förbi :P Den syns knappt på bilden, men ändå.


Provade att locka håret lite med plattången och sätta upp med små hårnålar innan jag skulle iväg på tjejkväll med Jenny och Linnea.


Jenny och Linnea när vi åt :) Känns som om jag och Jenny lever på tacos :P


Lyssnade på våra band som vi spelade in när vi var runt 13-15 år, pinsaaamt... ^^ Stannade kvar till runt halv 3 och snackade om gamla minnen och allt möjligt.


Kvällens lilla huvudperson, Jennys nya lilla kisse Herr Jansson :) Så sööööt <3

Låg i sängen/soffan hela tisdagen för hela min värld bara snurrade och jag var helt kräkfärdig. Inte kul. Men blev uppassad med film och pizza på kvällen :) Mådde bättre på onsdagen, som tur var eftersom Emil fyllde stor pojke, så jag åkte till honom på eftermiddagen. På kvällen kom hans släktingar och det bjöds på smörgåstårta och grejer, finfint det.. :)

Imorgon firar jag och Emil 9 månader tillsammans och eftersom min födelsedagspresent till honom är att jag bjuder honom på en mysig kväll med restaurangbesök tyckte vi det skulle passa bra att göra det imorgon kväll :) Ska bli mysigt <3 Tänk att 9 månader kan gå så fort, det är fan en hel graviditet, hur länge som helst.. :P

Jaja.. Nu ska jag gå ner och se på tv och dricka lite te, puss på er <3

SICKY?

Håller på att bli sjuk.. =/ Får nog köpa halstabletter på väg till Emil och sen blir det te och honung för hela slanten! :P


SOL <3

Har nyss legat ute och stekt i solen, så jäkla underbart att det är fint väder nu igen, hade verkligen gett upp hoppet. Har dessvärre inga snygga kläder att ha på mig.. Har bara en massa t-shirts och mitt nya favoritlinne har jag spillt rödvin på, jävla typiskt. Ska iaf göra mig iordning nu och åka till Emil om ett tag. Blir som sagt muffinsbakning och sen ikväll verkar det som om vi ska på utomhusbio, mysigt :)

 
Sola, sola, sola.. <3

Var inne på min gamla Helgon igår och såg att en tjej tipsat mig om sin webshop, http://www.dollyslillipopshop.com, hon hade inte särskillt mycket smycken men jag fastnade för ett par örhängen och matchande armband, fraktfritt dessutom :)



Puss på er, nu ska jag fortsätta att göra mig iordning och försöka hitta något lämpligt att ha på sig i sommarvärmen :)

READ-HEAD?

Jag har börjat sakna mitt röda hår.. Känns som om det kunde vara mysigt att färga tillbaka det i höst, på sommaren är det alldeles för jobbigt eftersom håret bara bleks hela tiden, men på hösten skulle det kunna vara mysigt. Fast då blir det nog en lite mörkare röd nyans än den jag haft innan. Tänkte slänga upp lite bilder på när jag hade rött hår så ni vet vad jag snackar om.

Yes or No?





Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker <3
(Haha man ser ju vilka som var mina favoritkläder på den tiden iaf.. ^^)

TODAY.

Idag har jag inte haft för mig allt för mycket. Sov länge, fast Emil störde mig hela tiden med saker han läste i mina gamla FRIDA-tidningar som vi hittat uppe i sommarstugan :P Gick upp och åt frukost till sist och så fixade vi iordning lite och slappade fram tills vi tog bussen ner till stan vid halv 2. Gick och åt på McDonalds och sen åkte vi hem åt varsitt håll :)

När jag kommit hem slängde jag direkt på mig min bikini och kastade mig på solsängen i trädgården och stekte i en halvtimme, orkade inte mer :P Sen blev det dusch och mys i soffan. Har även tagit mig en omgång med mina naglar, tog bort allt gammalt nagellack, smörjde in händerna och naglarna med kräm och petade bak nagelbanden. Skulle måla vitt under nagalarna med min french manicure-penna och sen måla ett gensomskinligt lager lack oxå men pennan var borta och lacket slut. Blir nog till att köpa nytt på stan imorgon så jag är fin på lördag när vi ska fira Emils födelsedag :)



Typ såhär fina ska mina naglar bli, fast inga lösnaglar här inte, jag kör på mina naturliga :) Är det något jag berikats med så är det naglar som växer som ogräs och blir hårda som sten.

Imorgon blir det solning på förmiddagen och på eftermiddagen åker jag till Emil. Och när jag kommer dit blir det muffinsbakning för hela slanten, antar att det är jag som får stå för bakandet eftersom min käre man inte är så händig i köket.. (Jag låter honom inte försöka heller.. ^^) Hoppas på en rolig helg med mycket skratt, mumsig mat och glada miner :)

Fick föresten min efterlängtade sallad i måndags när jag lunchade på stan med Farmor :) Salladsbuffén på Gräddhyllan är min nya favorit, mmmmm <3

Puss och kram din gam <3

SKÖNHET.

Sitter här och har hur tråkigt som helst. Kikar runt på Kenzas blogg och kollar på alla vackra modellbilder av henne och önskar att jag var lika vacker och hade ett lika speciellt utseende som hon. Det hade varit trevligt..



Kan man tycka annat än att hon är vacker? <3

SALLAD!!!

Sitter här, klockan är 01.02 och jag är så djävulskt sugen på en smaskig sallad.. Åh.. Får försöka lura mamma till att bjuda mig på lunch imorgon på stan så jag får stilla mitt begär :P Ska till och prata med en studievägledare på Komvux imorgon vid 10 för att frösöka ordna upp min framtid lite. Wish me luck ^^

Lägger upp en mumsig salladsbild här så ni blir lika sugna som jag ;P



Puss och godnatt på er :D

BLACKIE JACKHEART?

Nu ska jag och Emil snart in till stan och köpa lite presenter till Jenny, har redan köpt men känner att jag vill köpa något mer :) Tog en kass bild på min svarta outfit i min skitiga spegel nyss också, kanske borde tvätta den.. ^^ Känns som om jag är lite väl svart så jag får nog piffa upp det med mina röda sunglasses, kanske får lägga till nån annan färgklick till ikväll också :) Haha vad jag tjatar :P


Svart tubklänning - Rut m.fl
Svart midjekort kofta - H&M
Svarta strumpisar - Åhléns kanske? ^^


Hejdååå och ha en bra dag <3

RSS 2.0