MYSKVÄLL PÅ G!

Idag har jag hunnit med en hel del grejer men ändå känns det som om jag bara latat mig. Gick upp vid 11 och åt frukost och sen tvingade jag mig ut på promenad runt elljusspåret, gick forttare än jag någonsin gjort och det var som om jag sprang jämfört med alla andra som var ute :P Vet inte vad jag fick för ryck :P Men skönt var det.

När jag kom hem åt jag lite och sen roade jag mig med ett av alla "sommarjobb" mamma gett mig i sommar, nämligen att lyssna på hennes inspelade intervjuer och skriva ner dom. Himla spännande, men får ju pengar iaf :P NU ska jag snart iväg till Jessica och Josefine med Emilie och ha myskväll. Blir som alltid tacos till middag och sen blir det nog en del film och tjejsnack med, ska bli trevligt :)



Puss på er och hoppas ni får en trevlig kväll ni med :) <3

BILDER :D

Nu blir det ett inlägg med bara bilder från helgen eftersom det inte funkade att ladda upp förut :)



Jag kör min gamla fjortis-pose på fredagkvällen när vi kommit upp till stugan och installerat oss :)


Jag och Emil var på flummigt och omoget humör och lekte med storelksremsam från mitt nya oversize-linne :P


Pose framför spegeln i promenix-outfit för att gå ner och utforska sjön.


Såg en ganska chamrig vägskylt bland alla sommarstugor ^^


Blev picknick hemma i sängen för det var för mycket knott ute =/ Vi som hade med oss matsäck, filtar och värmeljus..


Hard work work.. ^^


Busade lite och målade vårt kubb-spel. Ni kan ju gissa vilka som är mina och vilka som är Emils.. ;P


Grill vid sjön på lördags-eftermiddagen :)


Blev även lite shopping för min del i fredags innan jag och mamma hämtade upp Emil. Ett skönt oversize-linne och 3 par trosor, allt från Lindex :)

Nu får jag nog sluta låtsas att jag har saker att göra och lägga mig och sova.. Puss <3

Mysig helg i sommarstugan :)

Hej hej!

Nu är jag tillbaka efter en slitsam men mysig helg i sommarstugan tillsammans med Emil :) Åkte dit i fredags kväll efter att vi handlat en massa mat. Promenerade ner till sjön och hade med oss matsäck, värmeljus och filtar för en nattlig picknick men det gick inte för det var fullt med knott som höll på att bita sönder oss =/ Men vi gick hem och hade picknicken i sängen istället, mysigt det med :)

Gick upp ganska tidigt på lördagen och började måla, var smarta och målade på de sidorna av huset det var skugga på så var inte allt för jobbigt :) Jobbade klart vid fem nångång och gick ner till sjön och grillade hamburgare :) Hur gott som helst <3 Roade oss med att leka "hänga gubbe" medan vi väntade på att maten skulle bli klar ^^ När vi grillat klart gick vi upp till stugan igen och läste barnsagor och flummade tills det var dags att sussa :)

Målade klart det röda på stugan idag och slutade jobba lite tidigare än vanligt så Emil skulle komma hem i tid eftersom han jobbar på veckorna med. Gick ner och badade när vi målat klart, så jäkla skönt när man stått i stekande sol hela dagen. Badade ett bra tag och hann med lite solning innan det var dags att ta bussen ner till stan kl. fem (Går bara två bussarpå söndagar, jävla bra anslutning ;P). Gick till McDonalds eftersom det är svarta Cocacola-glas denhär veckan. Glasen var såklart slut och vi fick gröna igen, har nog aldrig känt mig så fet :P Ville knappt ens ha maten, pressade i mig den och allt för att i slutendan få fel glas :P

Åkte hem åt varsitt håll när vi ätit och det första jag gjorde när jag kom hem var att göra iordning en mumsig chokladmilkshake och sätta mig på altanen :) Passade även på att pimpa mina converse-kopior så de ser lite använda ut och så inte det fula märket "Zack" syns lika tydligt ibak :P Men tji fick jag, för det var en massa tjära på sandpappret jag använde.. Himla snyggt att ha på fingrarna.. :P Emils mamma och lillebror hade föresten fått fyra svarta Cocacola-glas så vi skulle få två av dom, det gjorde min dag :P haha.

Jaja, nu ska jag sluta tjata :P Hoppas ni haft en mysig helg och fårr mycket sol på er. Puss <3

Kan inte lägga in bilder för det är nåt som strular med bloggen, jag återkommer med det :D

Torsdag :) (eller?)

Har haft en skön dag idag. Gick upp kl 10 och gjorde mig iordning, tog med mig en macka och åkte buss in till stan för att träffa Marie. Gick på stan lite och sen gick vi till Gräddhyllan och åt salladsbuffé, massa mumsigt <3 Efter det gick vi och köpte jordgubbar och sen åkte vi upp och fikade med mamma och pappa som var vid sommarstugan :) Pratade och solade där ett tag tills Marie och jag åkte till Elins Esplanad och shoppade lite till.

Träffade Emil när han slutat jobba och myste runt och kollade efter shorts och mysiga tröjor till honom. Men tröttnade ganska fort och satte oss på Ritas och mumsade glass :) Orkar inte skriva mer nu så ett par bilder får representera vad jag gjort.


Blå tunika/klänning från GinaTricot, blått löst sittande linne från H&M, svarta shorts från GinaTricot och svarta strumpbyxor från Åhléns :) Fick även hem våra festivalbuss-biljetter idag :)

Mintchoklad- och dulce de leche-glass med lakritssås till Emil och polka- och melonglass till mig :) <3

Mys med jordgubbar, glass och grädde på studsmattan igår :)

Hoppas ni haft en bra dag och ätit massa glass :) Puss <3

Nostalgi..

Sitter och läser gamla dagboksinlägginlägg från min Helgon, blir helt nostalgisk. Jisses vad jag hade det stormigt och velade, är så lycklig att jag äntligen hittat någon jag kan lita på och ett förhållande som är riktigt och inte bara en lek. Blir fan rädd för mig sälv när jag läser allt detdär.. Man kan undra vad jag var för nån velpotta. Och heartache hela tiden med tydligen, men samtidigt var det en underbar tid med underbara personer.. Är svårt såntdär om man ska bestämma sig för att tycka om eller avsky det som var, för mig blir det nog något slags mellanting.

Och det var nattens visdomsord från mig, godnatt.

Sol och bad vid vättern :)

Åkte till min storasyster med mamma imorrse för att sola och bada vid vättern :) Tog med oss jättemumsig bacon-sallad ner till stranden men matstunden slutade inte helt fridfullt.. Var en massa pissemyror på stranden och när jag tagit ett bett på min baguett kände jag världens svid i läppen, då satt det en jävel på mackan :S AJ säger jag bara!

Låg och solade hela dagen men jag och Marie bara klagade på myrorna hela tiden. Åkte hem vid 4 för att träffa Emil när han jobbat klart men är jag väl satt mig på bussen ändrade han sig så jag fick åka hem, mindre kul. Somnade såklart när jag kom hem och kommer inte kunna somna inatt, men har ju en himla bra bok som är mitt i upplösningen så det ska nog gå vägen :) Har även hunnit med en nyttig grej idag iaf, anmält mig till arbetsförmedlingen, wish me luck! :P

Beställde Hultsfredsbiljett till Emil idag och festivalbuss-biljetter till oss båda två, så glad att det äntligen löst sig så han kan åka med och jag slipper åka med alla Grabbarna Grus från min parallellklass själv. Laddade ner spelscheman och karta nu med.. Någon som vart på Hultsfredsfestivalen innan och vet vilket område det är bäst att bo på? :)



Imorgon händer det inte mycket för mig.. Ska städa och tvätta på dagen har jag tänkt och kanske även lura ut Jennie på en promenad. Sen när Emil slutat jobba vid halv 4 ska jag träffa honom så tar vi nog en repa på stan och sen åker vi hem till mig. Han behöver inte gå upp lika tidigt om han sover hos mig så det känns ju lite smidigt :) Kanske kan laga något smarrigt att locka honom med.. :P

Nu ska jag kikia vidare på spelschemat och greja, puss på er <3


Måndag

Idag har jag hållt igång minsann. Pallrade mig upp ur sängen vid halv 12 och fixade frukost och sen skulle jag vara duktig och dra ut och springa ett varv runt elljusspåret, blev dock inte mycket springande eftersom det var så äckligt varmt att jag knappt kunde ta mig fram med myrsteg :P

Efteråt ringde jag till Rickard på Valhall för att höra om han hittat min sjal där som jag glömde på balen och det trodde han så jag fick skynda mig in i duschen för att hinna dit innan han slutade jobba. Pappa skjutsade mig och mamma till Bilia där vi hämtade mammas nya bil som hon fick för sig imorrse att hon ville köpa :P Åkte till Valhall sen men det var inte min sjal han hittat så nu blir det till att betala eftersom den var hyrd =/

Hade verkligen ingenting att göra efter att jag vart på Valhall och kom på den snillerika idén att åka till min systeryster Marie, grillade och myste ett par timmar och vid halv 9 åkte jag hem igen. Efter det har jag sett på Ett Herrans Liv och ätit lite nudlar.. :) Ska hoppa i sängen nu så jag inte är tröttis imorrn, ska åka till Marie tidigt och ligga och steka på stranden med henne och mamma hela dagen.

Knus och klem <3

Söndag :)

Hallå där!

Då var helgen över och jag sitter här som ett litet mähä, trött i hela kroppen och huvudet efter att jag och Emil vart i sommarstugan och borstat av hela huset, tvättat och målat hela helgen.. Pust.. Måste tjäna lite extrapengar nu när det är Hultan på G och allt :) 


Lyckliga att vårt Skräpmatsuppehåll äntligen är över :P

Sov över i stugan inatt med, hur mysigt som helst hade vi. Massa tända ljus och så spelade vi barnspel som vi ställt där uppe från när jag var liten :) Bamses honungsjakt till exempel :D




Festade till det lite ikväll när vi åkt hem från stugan och åt på McDonalds. Man får ju passa på nu när man får så fina Cocacola-glas :) Jobbigt bara att man måste köpa plusmeny, är inte riktigt min grej.. Men får väl offra mig känner jag ^^ Får hoppas det är någon vecka tills nästa färg vi vill ha dyker upp så man inte måste springa där och svulla var och varannan dag..



Kommer ha jättetråkigt dom kommande veckorna för Emil jobbar och inte jag, bara på helgen när vi målar stugan.. Så underhåll mig gärna, promenader, fika och annat trevligt ställer jag gärna upp på :) Hihi. Nu ska jag nog ge mig och snart lägga mig i sängen och läsa lite, puss och knus <3

Hej..?

Ehm ja jag tänkte väl mest säga att jag lever :P Har ju inte gjort mycket väsen av mig under studentveckan, men det har vart fullt upp helt enkelt. Lägger inte upp några bilder men de finns på min bdb, gästlösen är "hej" om ni inte orkar logga in :P

Såhär har iaf min första vecka som arbetslös sett ut:

Måndag: Bakisfrukost med Ems, blev mer en vanlig lunch :P Sen lite mys med mor och syster.
Tisdag: Emil kom hit, vi gick på bio och åt på Kebabhouse för att fira att vi vart utan skräpmat i cirkus 2 mån, var inte gott :S
Onsdag: Sega och åka hem till Emil på kvällen.
Torsdag: Sova hela dagen hos Emil, sen åkte jag hem.
Fredag: Emil, Marie, Thomas och Teja kommer hit vid 12 och äter midsommarlunch. Sen bär det av till Johannas stuga för fest med Uno mfl.
Lördag: Ev börja jobba med att måla om sommarstugan med Emil så vi får extrapengar till Hultan.
Söndag: Samma som lördag..

Puss på er, nu vet ni att jag lever. <3

Cuz i'm a shopaholic..

Var hos Uno i tisdags och eftersom jag inte haft några batterier till kameran kommer bilderna upp först nu. Var ute i torsdags oxå men blev inga bilder därifrån.



Hade en lektion idag, Entreprenörskap, då vi inte ens hade ordentlig lektion utan bara fikade :) Gick på stan efteråt lite och köpte örhängen, armband och en till ring. Är helt kär i smyckena jag ska ha på studenten/balen.. Nom nom.. <3 Snart kommer Marie hit och då ska vi fixa mitt hår, wish me luck! :P Ska åka till Emil sen och sova över eftersom vi inte har några lektioner imorgon eller på torsdag, skönt skönt..

Städade ur mitt skåp igår, kan ju säga att det är mycket minnen som väcks till liv då man städar skåpet för första gången på 3 år. Hittade verkligen allt möjligt, men det mesta fick åka ner i papperskorgen, fyllde två hela själv.. Bra jobbat tycker jag.

Jaja, puss på er så hörs vi snaaart <3

2 rum och kök :)

Sitter och kollar på lägenheter med baby nu, vill bo kvar i Skövde till att börja med och vi har hittat ett par fina till rimliga priser.. :) Känns som om det är på riktigt nu, har kommit ett steg närmare att flytta hemifrån iaf :) Slänger in ritning på lägenheterna, är mest sugna på den som ligger på Östermalm, känns mysigast och den var billigast med :)


Nån som har en lägenhet till övers?

Är ensam med mamma till onsdag, känns inte stabilt alls och vi bara bråkar hela tiden. Himla kul "sista veckan innan studenten" man får.. Fuck off.. Ska börja kolla lägenheter för jag kan inte bo här mer, lika bra att stå i kö för man vet ju inte hur lång tid såntdär tar.

Har iaf bakat kladdkake-muffins att trösta mig med lite. Hade i två extra matskedar kakao så de smakar som mörk choklad, me love.. :)

Puss och hoppas ni har en bättre söndagskväll än jag <3

Löshår till studenten :)

Var i gbg igår med Emil för hans morbror fyllde år :) Åkte paddan och sen köpte jag även riktigt löshår (inte syntet) som jag ska ha på studenten :) Tror jag ska klippa bitar nu och tvätta det.. Måste till Åhléns imorrn med och se så hårfärgen jag köpt passar med håret, hade ju vart lite typiskt om det blev fel känner jag.

Kommer upp lite bilder från gbg sen när Emil skickat när han kommit hem. Men ska som sagt klippa remsor och tvätta dom nu, blir förhoppninggsvis färgning och isättning imorrn, wish me luck :D

Hej jag heter Jess och jag är hemma idag.

Är hemma från skolan idag, kändes helt enkelt ovärt att gå till skolan och är inte jättepigg sen igår heller. Hade jättekul och alla var ute verkligen, hihi :) Känns att slutet är nära nu. Kvällens knäppaste var Mo som hällde öl på mina bröst för att han skulle få torka bort det.. Huh..? Jaja.. :P

Emil kommer hit snart, han har vart duktig pojke och vart i skolan idag. Ska kanske åka till Elin sen och hämta mina grejer, får se om vi orkar med ett sånt äventyr och hur stort begäret efter mina saker är ^^ Blir gbg imorrn för Emils morbror fyller 40, och tårta tackar man ju inte nej till! :D

Puss å knus mina små ljus <3


Torsdags-utgång :D

Yes sir, då var det snart utgång på gång, "20kronors" gillar vi! :P Har precis gjort mig iordning och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska åka och prova min balklänning och sen åker jag till Elin för att grilla och sen blir det utgång på det :D Vet dock inte om det blir Bogrens eller Husaren.. Emilie och dom ska till Husaren så man är ju lite sugen på att dra dit.. Men roligare på Bogrens, hmm...

Har inga batterier till min kamera så den är fullproppad med bilder från i tisdags när vi festade lite hos Uno. Ska försöka köpa mig ett par batterier idag så jag kan föreviga denhär kvällen med :) Mobilhelvetet är helt åt helvete med så om ni försöker smsa/ringa och inte får svar så vet ni varför.. Men Adam ska ta med en mobil till mig ikväll så då får jag iaf rodning på't tillfälligt. Guuud vad jag tjatar :P


Får hoppas det blir ett par sånnahär fina drinkar ikväll.. Fast med min tunna plånbok får jag nog hålla mig till cider, men man kan ju alltid hoppas på att bli bjuden.. :P Vet på tal om det inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Men rödrandigt blir det iaf :)

Nu ska jag och mamma åka iväg snart, puss på eeeeeeer och ha en bra kväll :D

Shopping och mys i solen :D




Dagens fångst i form av:
Mellanbrun hårfärg
Hallon-hårspray från Got2B <3
Silvrig kuvertväska att ha på balen
3 paket hårnålar - silvriga, bruna och svarta
Silverring med två vita pärlor, till balen
Röda sunglasses <3 Är så förbaskat trött på mina svarta.




Har haft en mysig dag. Hade debatt på svenskan och det gick bra, fast vår sida var helt underlägsen, är fan alltid min sida som förlorar :P Firade den korta dagen med att glassa tillsammans med Elin och Elias i kyrkparken, lapa sol med glass och cola - det är livet på en pinne det! :P Träffade Emil lite senare för han skulle köpa avslutningskläder. Tog som vanligt det största provrummet på H&M och posade för fulla muggar. Myste i parken efteråt och gjorde ordentliga hål i min plånbok. Kul att studiebidraget jag fick i fredags redan är borta... :S

Har skickat in ett arbete i Svenska C precis och nu får det fan bära eller brista, är så äckligt nervös att det jag skrivit inte räcker och hela mitt betyg går i stöpet. Jag  menar.. IG i Svenska C med mitt oklanderliga vokabulär, det finns fan inte! Hatar att jag är så jävla lat för det kan få hela min framtid att förstöras, dumma jävla brud..

Gud vad jag svär känner jag, sorry :P Nattinatt på er och sov sött <3

..för jag vill bara ha dig <3

RSS 2.0