Rensning på G..

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och ska börja bränna ner mina bilder på CD-skivor ifall datorn skulle krascha och eftersom jag förhoppningsvis snart kommer flyga ut ur boet och då kan det ju va himla skönt att ha sina bilder.  Är jävligt skönt att rensa bort onödiga bilder med och bara ha kvar de som är bra, får fan en kick av att trycka på "Delete".

Har rensat i Tysklands-mappen nu och brännt ner dom, ska fortsätta med 2008 års bilder nu tänkte jag. Kommer nog inte hinna alla idag men iaf komma en bit :) Tänkte att jag kunde lägga upp lite "snygga" bilder medan jag håller på att rensa ^^


Är ju sånt ego så ni får denhär extrema poserbilden i stort format och resten i litet :P Vi måste ju ha ank-posen i sitt rätta esse ^^




Nu ska jag hoppa ner till mamma och dricka te för jag är klar med en skiva :P Puss på er

Birthday Girl :D

Idag fyller jag år :D

Firade mig igår och då kom farmor, Marie, Thomas och Teja hit. Jag och Emil hade vart duktiga och lagat tacos till alla, massa mumsigt <3 Satt ute och åt för det var så varmt, åt rörträsktårta sen med.. Nom nom.. <3 På kvällen ville mamma bjuda oss på en mysig bio men vi var mer sugan på att vara hemma så dom skjutsade ner oss till stan så hyrde vi film och köpte en massa gott godis istället.

Imorrse var det inga hemmma när jag och Emil vaknade så vi fick klara oss på egen hand med firande av mig. Fick massa söta presenter av honom och blev massa glad :)


Liten söt apa som blåser nagellacket torrt, bodysplashes med hello kitty, marshmallow-muffin, nagellack och små söta chokladisar :) <3

När vi myst klart gjorde vi lunch, spaghetti och köttbullar, och myste ute i solen. Sen såg vi på en massa repriser på tv, åt chips och godis från igår och så. Vid fem tog vi bussen upp till Karstorp där vi mötte massa folk, (orkar inte rabbla upp alla namn :P) och dom grillade och sen var det fotboll sdom gällde. Fast vi som var lite coolare satt och pratade istället.


Grabbsen spelar fotboll..

Fick skjuts av Myran hem sen. Var ju livrädd redan innan jag hoppade in i bilen och han kör ju som en biltjuv så jag var så åksjuk när jag kom ur att jag nästan trillade omkull. Om jag dör i en bilolycka kommer det utan tvekan vara han som kör.

Nu ska jag prata lite med Emil och sen blir det nog en ganska tidig kväll för den nyblivna 19åringen. Jobbigt att fylla år.. :P

Puss på er<3

50 dagar kvar! :D

Jaa såhär efter gårdagens "50 dagar till studenten"-firande på Bogrens är man ju inte jättepigg. Försov mig en timme imorrse och när jag väl kom upp höll jag på att stupa omkull för det kändes som om jag vrickat båda fötterna.. Var ju inte ett piggt gäng som dök upp i skolan heller kan jag ju säga :P

Förfestade på Myggvägen med Elin, Marcus, Jenny, Oskar, Robin, Frida, Adam och Elias. Kul kul :) Drog in till stan vid 10 och hoppade in på Bogrens. Träffade en massa mysigt folk och det var verkligen underbar stämning. Höll på att dö när dom körde igång studentlåtar och man kände att det verkligen är dags snart :D

Orkar inte skriva mer nu för jag är så trött å allt, dör ju här snart.. Puss på er

"- Fick du nått i 2an igår eller varför går du så konstigt?"

Tisdag.

Är så jävla uttråkad.. Skulle skriva min loggbok på projektarbetet idag eftersom jag blivit "Fröken IG-varning" men jag verkar ju inte få tummen ur och göra det.. Har skrivit typ 10 ord, bra jobbar lixom.

Var duktig flicka och gick på båda graf-gruppernas Virtuella-lektionerna istället för bara min så jag fick massa gjort istället för att bara sitta och vänta på Emil. Efteråt åkte vi till Henrik och Frida en sväng för att kika på deras nya kisse, Arwen (den kanske inte ska heta det men för tillfället så.. ^^) Så jäkla gullig var den. Fikade och myste ute på balkonen oxå, jättevarmt och skönt. Åkte hem sen och då somnade jag i soffan och sen fick jag inte mycket mer gjort.


Lilla missen.. :) <3 

Lucy, Dexter och Arwen på balkongen :)

Är 50-dagars på Bogrens imorrn men är fan inge sugen på att dra dit.. Känns som om jag vart trött i en evighet plus att mitt legg gått ut.. Är ju frågan om man får komma in ändå.. Har inga pengar heller, ganska lyckat.. Men kommer ju ångra sönder mig om jag inte hänger med.

Ska skriva ett par rader på loggboken nu, puss på er <3

..blir yr och spyr och skäms..

Sundaaaaay..

Har vart hos Emil idag och myst.. Kom dit vid ett och käns som om vi inte hann med något.. Åt, myste, fikade jättegoda mockabitar som Sandra gjort och sen var klockan 8 och det var dags för mig att åka hem. Fattar inte hur tiden kan gå så fort.. :P

Imorrn är det skola igen och jag är verkligen allt annat än peppad.. Vill ha lov och bara få mysa runt och träffa kompisar. Mysiga grillkvällar och allting som hör sommaren till <3 Fast jag och Emil ska åka till Henrik&Frida imorrn för att kolla på deras nya lilla söta kissemiss :D Ska bli mysigt, anske bjuds det på lite fika oxå.. ;P

Har bannemej inte så mycket att skriva om, känner mig bara massa trött och inte alls sugen på att skriva.. Bjuder på en söt liten låt istället :)

Akustisk version av Måns Zelmerlöws Hope and Glory, underbar <3 Ska strax hoppa i säng nu, puss på er <3

I'll be fighting for our love story.. <3

Inga tacochips..?

Hepp.. Verkar inte bli några tacochips för Jess the Mess idag för mamma tycker jag kan gå upp till HP isåfall.. Kan ju iaf låtsas att hon tycker lite synd om mig när jag inte är glad Jess och Emil inte kommer hit =/ Men ska fjäska med pappa istället, wish me luck.

Stek i solen <3

Hade en skön och spontan dag igår. Eftersom Emil dissade mig och skulle leka med Joar efter skolan åkte jag till min storasyster istället. Hon skulle städa och grejja men vi fick iaf lite mysig syster-tid tillsammans :) Precis när jag hoppat på bussen hem från Marie vid 7 ringde Karl och frågade om jag skulle med honom, Elias, Elin och Alexandra till Uno och "relaxa" och det var jag inte sen att säga ja till :)

Så det blev till att stressa hem för att bya om och grejja och sen kom Karl och Elias och hämtade mig strax efter 9. Motorn dog dock precis när vi plockat upp Elin så då fick Karl ordna och dona med startkablar å grejjer. Då passade jag på att ta upp mina mackor som jag tagit med mig i väskan eftersom jag inte hunnit äta, vilket jag blev mobbad för hela kvällen :P

När allt löst sig med bilen brummade vi vidare till Uno och snackade, drack lite och sådär. Alexandra och hennes kompis Eva kom sen vid 12 nån gång och sen skulle dom ut och jag var inte riktigt på humör så mamma kom och hämtade mig vid 1. Skön och mysig kväll :)

Idag har jag däremot inte hunnit med så mycket. Har mest bara legat ute i solen och stekt i min bikini, fast fick nog ingen vidare färg men det är bara att steka vidare. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll.. Blir ingen Emil iaf eftersom han vart smart å lånat ut sitt f-kort så jag ska nog fjäska för mamma så vi åker iväg och köper tacochips och sen blire väl mys framför Robinson.

Puss på er och hoppas ni har en bra helg i solen :)

Saknar dig så det gör ont.. <3 

Lååååång dag..

Började tidigt imorrse så var tvungen att gå upp redan kl. 6, massa jobbigt.. Men blev glad när jag kom för skolan för då såg jag att våra studentgrejer från Kokard hade kommit :D Fick vänta på att Elin skulle komma till skolan och sen sprang vi iväg på vår lektion och packade upp grejerna och på lektionen efter delade vi ut dom i klasserna :)

Hade Företagsekonomi efter det och då gjorde vi inget för vi skulle snacka betyg, fast hon hann såklart inte med mig.. ^^ Drog med Emil från hans lektion och åkte in till stan sen och kollade lite presenter till Jessan, sedan träffade vi Elin och Elias och åt med dom innan alla utom Emil åkte tillbaka till skolan för att vara med på Öppet Hus.

Var ganska ovärt, inga kom dit och vi fick bara stå där å lyssna på Italienarna (Dom har nåt projekt med IB-eleverna) som snackade om sin Amaaaazing Shoebox på sin dåliga engelska.. Haha vad bitter jag lät :P Dom var inte så hemska.. Men får la se om man står ut med att ha dom runt sig hela nästa vecka med.
Sandra: Man kan lukta sig till domdär italienarna!

Åkte hem sen vid 7 och direkt när jag kom hem provade jag mina studentkläder :D Hihi <3 Längtaaaar..

Lite bilder från i fredags när vi firade Josse (snodda av Ems <3)


Men nu ska jag fixa nåt att äta och kanske mysa lite framför tvn som vanligt :P Puss på eeeer <3

Studentklänning & 5 månader :)

Idag har vart en ganska skön dag.. Sovmorgon, en lektion, lunch och två lektioner till. Efter skolan träffade jag mamma och åt mat på Helensgården och sen kollade vi på studentklänning till mig, köpte en jättefin klänning i spets och tyll :) Fick även med mig ett par jeans hem men är lite osäker på om jag vill ha dom och om dom passar mig..

Är så jäklarns trött idag så sen vi kommit hem från stan har jag bara suttit här och myst och läst lite i min bok. Ska snart kura ner mig i soffan och se på Andra Avenyn :) Blir Lost sen med.. Behöver jag säga att jag älskar tisdagar? :P


5 månader med min sötnos idag.. Förstår inte hur tiden kan gå så fort och att allt kan kännas så rätt.. :) <3

Ska fortsätta läsa i Flickan som lekte med elden nu. Puss på er och hoppas ni får en mysig kväll <3

Då var lovet slut..

Kan ju inte säga att jag vart nåt vidare aktiv på bloggen denhär veckan, men det är kanske tecken på att jag haft ett roligt och fullspeckat lov :) Firade Josse i fredags och det var riktigt kul, tycker mycket bättre om hemmafester än när man ska ut.. Fast det beror iofs på vilket humör man är på och med vilka man ska festa :)

Drog med mig Emil till Marie på påsklunch med familjen på lördagsförmiddagen, mysigt :) Sen åkte vi hem och skulle åka till honom på kvällen men bussarna gick helt åt helvete dåligt så pappa fick skjutsa oss till slut. Påskmat sen igen.. Inget för mig riktigt, tycker inte man blir mätt på ett par köttbullar och omelett och jag är för kräsen för att äta det andra..

Hade det jättemysigt igår och promenerade runt i mariestad och jöt av solen och till sist satte vi oss vid hamnen och åt mjukglass med strössel :) <3 Åkte hem vid 3 idag på samma buss som Jenny och sen skjutsade hennes pappa hemma oss, skönt.. Hade kommit hem typ en timme senare annars om jag skulle väntat på buss å allt..

Har bara sovit bort hela eftermiddagen och kvällen sen, ångeeest.. Och ännu mera ångest över att det är skola imorrn. Såg nu att vi ska redovisa på Företagsekonomin och jag har visst inte gjort mitt arbete, bra jobbat...

Jaja, nu ska jag snart hoppa ner i sängen och lägga mig och läsa lite och förhoppningsvis bli trött igen.

Puss på er <3

Onsdag.

Hej alla glada.. Idag kan jag inte skryta med att jag haft någon vidare händelserik dag precis. Snackat med mamma och Marie i telefon och blivit upplyst om att det kommer serveras vegetarisk mat i huset i minst tre månader framöver, vet inte om jag ska säga bu eller bä. Men kan ju iaf konstatera att det kommer bli bättre och godare mat än under min fina vegetarian-period :P

Låg och läste hela förmiddagen så jag läste ut Olycksfågeln och hann även med att börja lite i Flickan som lekte med elden, känner att jag måste läsa andra Milennuim-boken nu när jag sett Män som hatar kvinnor-filmen.

Gick iväg och träffade Elias en sväng strax efter 3 oxå, han skulle låna mitt fritidskort för att han och Elin ska iväg till Gbg ikväll och gå på bio (Ja ni hörde rätt, Elias och Elin :D). Händer inte mycket mer idag för min fel, får försöka roa mig bäst jag kan framöfr tvn tror jag.

Puss på er <3

Tisdag.

Emil kom till mig i söndags kväll och åkte hem för ett tag sen så det har inte blivit något bloggat från min sida.. Har haft det massa mysigt, vart på bio och sådär. Så skönt att det är lov nu så man bara kan vara med varandra och inte bry sig om skolan <3

Något som dock inte är lika mysigt är ju att mamma och Marie är borta denhär veckan så jag får tampas med pappa själv.. Är ju inte lugn och ro precis, bråkar verkligen över allt och inget. Men har ändå vart ganska lugnt eftersom Emil vart här, så det är jag himla glad över..

På torsdag ska jag träffa Linnea, Jenny och Jennie och äta lunch på stan, blir nog mysigt tror jag, hoppas på bra väder. Fira Josse på fredag oxå, längtaaar.. :D Fast har inte hunnit köpa present, vad önskar du dig? :P 

Ska städa iorning mitt rum lite nu innan Andra Avenyn och Lost, puss på er <3

Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


:D

Blir mysig förferre hos Uno ikväll och sen lugn utgång på Krickan, inte dåligt för en dag som vart så frukansvärt tråkig och som jag trodde skulle sluta framför tvn med pappa :) Frågan är om man behöver ha jacka på sig bara.. Hmm.. Orkar inte vinterjackan precis och jag har ju ingen vårjacka ^^ 

Jaja puss på er <3

Suuuuuuuuuuck...

Orkar verkligen inte skriva mitt debattinlägg i svenska C inför debatten imorrn.. är så jävla trött, har ont i huvet å allt.. =/ Suck, pust och stön.. Har blivit en riktig slacker, orkar inte  göra nåra skolarbeten, finns lixom ingen ork eller motivation..  Ont i en visdomstand oxå.. =/

Orkar inte skriva mer nu. Haft en underbar dag i övrigt <3 Puss

Nu är våren kommen.. :D

Härlig dag! Vaknade vid halv 9 när Marie kom hit för att äta frukost med mig och mamma, havregrynsgröt för min del - ska äta det hela veckan för att se om jag blir mätt och mår bättre av det. Efteråt var det dusch och grejjer tills Marie skjutsade mig till skolan vid 11. Var verkligen underbart väder och man behövde inte ha jackan på sig ens :D Träffade Emil i skolan och åt med honom och sen hade jag Entreprenörskap och IT-samordning.

Träffade Emil på stan efter skolan och myste runt lite, delade på en mjuklass oxå :) Sen bar det av hemmåt vid 7 (Har inget fungerande fritidskort så kan inte vara ute längre =/ ) och sen dess har jag vart DuktigTjej_90 och skrivit sammanfattning inför provet jag har i Företagsekonomi imorrn. Har även roat mig med att tvätta, blir en del när man inte orkat tvätta på 3 veckor och ens mamma inte gör det åt en :P

Ska krypa ner i sängen nu och kanske läsa ett par sidor i Olycksfågeln av Camilla Läckberg.

Sov sött mina gosnosar <3


RSS 2.0