Fredagkväll :)

Nu sitter jag här, redo för kvällens/nattens bravader och ska snart träffa Elias och dra på förfest hos Nilo, blir fint det :) Alla ska verkligen ut så det ska bli jättekul att träffa en massa folk, riktigt peppad :P Lite tråkigt att inte Emilpemil kan följa med bara =/ Fast han sov här inatt och har jag tur gör han det imorrn med :)

Var ute och åt med Emil, Jenny och Marcus på Mangos igår, riktigt mysigt och trevligt :) Söt kypare med, Chineese boy ;) (överanvänder smilys idag känner jag) . Åkte hem runt 10 och då såg jag och Emil på Edward Scissorhands innan vi sov..

Ska försöka ta en massa bilder idag, ser ju inte ut som om jag har något liv annars ;P Hihi, nu ska jag ge mig och springa iväg å möta Elias-

Puss och kram på er <3

Onsdag

Jobbig dag.. Mycket tårar, ångest, ilska och irritation.. Vill bara krypa ner i soffan med mina dunisar på fossingarna och en varm kopp ananas- och kokos-te men det är full rulle hemma hos oss idag så jag får vänta tills om gått hem..

Var på Västerhöjd idag och tog ut modeller till vår modevisning, pinsamt och trögt i början men det gick bra ändå. Pierre som gick i vår klass i ettan var med och hjälpte oss massor, så söt :) Följde med honom och åt i skolans matsal sen med, himla mycket bättre mat än vi får kan jag ju säga. Kycklingsallad <3 Träffade Jessan i matsalen oxå :)

Åkte till IT sen och hade Entreprenör och ITsamordning. Jag var helt borta och kunde inte koncentrera mig nåt. Åkte till stan sen för att shoppa. Hittade inte så mycket  och sen visade det sig att min rabatt-kupong bara gällde på rea-varor så jag fick inte mina 20%. Eller jag led väl inte så mycket, bortskämda barnet shoppar ju på papis bekostnad ;P


Luvtröja (från killavdelningen såklart ^^), 3pack Betty Boop-hipsters, 3pack mönstrade hipsters (blommiga, prickiga och rutiga), 3pack Kitty-sockar, concealer, Edward Scissorhands (Nu behöver vi inte låna din Emilie, bra va? ^^) och Marie Antoinette :)

Sedan åkte jag med mamma och pappa hem och så blev mitt PMS-humör bara ännu värre, men det går väl över får vi hoppas.. Puss på er <3

It's monday - I'm in love ^^

Idag har jag haft en riktigt skön dag :) Började med att jag tog lite extra sovmorgon och dök upp lite sent på svenskan, sen var det lunch, håltimma och sedan Virtuella Miljöer. Efter det träffade jag Emil och vi åkte hem till mig och lagade mat och myste. Eller det var mest jag som myste eftersom han var trött sen helgen och bara sov.. Men mysigt att vara med min sötnos ändå <3

Vid åtta följde jag Emil till bussen (som han höll på att missa) och sen bänkade jag mig framför tvn och såg på Bonde söker fru - Bröllopet och grät ikapp  med mamma. Efter det var det ett efterlängtat avsnitt av Lipstick Jungle och en kopp ananas- och kokoste som väntade :) Mumsigt.

Ska nog krypa till kojs nu tror jag, är jättetrött och det vore skönt att somna i tid för en gångs skull :)

Puss på er <3

Rubrik

Hamen.. Då var det söndag kväll igen då, dagen har gått åt till att tvätta kläder, välja ut kläder som ska beställas från hm.com och jag har även hunnit med att äta en och annan pannkaka. Lovade Robert i fredags att skriva loggbok över projektarbetet i helgen men det har jag ju självklart inte gjort även fast jag haft så mycket tid och vart så uttråkad.. Bad girl.. =/

Vill verkligen börja att försöka komma i form nu, någon som vill hjälpa till genom att promenixa med mig nåt i veckan (och andra veckor med såklart :P)? Så tråkigt att gå själv.. =/ Ska försöka utnyttja mitt 20-gångerskort på simningen med, fanimej. Godisförbud alla dagar utom på helgerna kanske vore nåt det med.. Får väl se hur mycket jag orkar, antagligen inget.

Nu blev det lite tråkig stämning här kände jag.. inte bra ^^ Men blir nog en bra vecka att se fram emot dethär iaf :) Modell-audition på västerhöjd på onsdag och sen är det inflyttningsfest och utgång på lördag :)

Hoppas ni haft en mysig helg och att allt är bra med er. Puss å kram <3


I would do it all for you, would you do it all for me..?


Tråkhelg

Har världens tråkigaste helg.. Emil är med Joar och jag har ingenting att göra. Pappa köpte fel dip igår till mina tacochips och det var fel märke på chipsen oxå. Jag var ledsen, irriterad och bortskämd hela kvällen.. Och det får man faktiskt vara ibland.. Idag har jag typ sovit hela förmiddagen och så städat lite, blir körslaget sen och så har pappa köpt godis och cola till mig.. :)

Var kvar med Emil igår i skolan till kl. 5 när han väntade på Joar, var ganska mysigt faktiskt.. Var med Marcus och Jenny först och sen när de åkte gem låg vi i den stora soffan i entrén och såg på That 70's show. Åkte hem sen och det var efter det som allt bara blev fel..

Men men.. Är inge bra på att blogga längre, men det är nog bara nån liten svacka. Puss på er.

20 januari

Ännu en dag är slut och nu sitter jag här alldeles varm, gosig och nyduschad i min rosa morgonrock (Måste verkligen köpa ny :P) och mina mysiga duntossor. Var en skön dag idag som började med sovmorgon och första lektionen var entreprenörskap då jag bara satt och skrev mail till halva Dominikanska republiken.. Eller iaf två pers.. Efteråt hade vi världens längsta rast eftersom vår Företagsekonomi var inställd så då åkte jag och Elin in till stan och köpte varuprover att skicka till våra kära vänner Skottarna.

Började IT-samordningen kl. halv två och då gick vi mest igenom kursen och lite grundläggande grejer för grafiska profiler. Fick sluta tidigare oxå eftersom de andra klasserna fick det ^^ Åkte hem sen och jag har bara myst och duschat sen dess. Älskar dagarna i början av terminen (Vår började i måndags) för då har man inga läxor eller krävande lektioner :)


För att jag saknar oss så hårt.. KAEJ <3

Ska ladda inför Andra Avenyn nu som börjar kl. 9. See you darlings <3

I love secrets.

Hallå mina små sötnosaaaar ^^ Är på riktigt bra humör idag, vet inte riktigt varför men det känns förjävla bra och det är väl huvudsaken. Sovmorgon imorrse så jag tog det jättelungt, duschade och höll på. Senså hade vi Svenska C och det var typ ingen där för alla nördar hade lanat hela helgen och orkade inte komma dit. Gick typ bara igenom lite smågrejer och sen var det lunchdags, chili con carne :)

Efter lunchen hade jag en timmes rast men sen orkade jag inte gå på min lektion utan sjukanmälde mig och åkte med Emil in till stan istället (Fy på mig..). Gick runt ett jävla tag och jag fick bara mer å mer  ångest över att inga kläder passade, blev ju inte bättre av att vi åt på McDonalds heller kan jag ju säga.. ^^ Men senså köpte jag iaf en t-shirt på Gina och ett par mysiga duntossor, fryser ju så förbannat om fossingarna hela tiden.

 
PosarN..                  T-shirten och tossorna :)

Åkte hem vid 5 och sen har jag bara myst runt i mina tossor :) Farmor ringde nyss oxå och sa att hon stickat klart mina raggsockar, så då blev jag gladis, ska nog hämta dom i helgen tror jag. Mysmys.. Listick Jungle ikväll oxå, inte helt fel :)

Puss å knus på er, kanske skriver mer sen :)

Söndriga läppar och äppeljuice.

Japp, då var det söndag igen då och Emil åkte hem för nån timme sen. Gjorde i princip ingenting igårkväll.. Försökte oss på att göra Jappmousse men det gick helt åt helvete, aldrig sett ett värre misslyckande :P Haha ^^ Men vi var glada ändå för vi hade tacochips och dip, och sen blev det lite mys framför tvn och Tarzan 2 innan vi gick och la oss och lekte "Med andra ord".

Gick upp vid halv ett imorrse och bara segade hela dagen. Gjorde verkligen inget vettigt. Blir ju inget mys nästa helg heller eftersom Emil ska va med Joar, så fick mysa lite extra idag :) Jaja.. Nu ska väl jag snart slänga ihop nåt gott att äta, så jäkla sugen på pasta.. Och senså blire väl lite tv-tittning ikväll och förberedelser inför imorgon när vårt nya schema börjar :) Sovmorgon, Svenska C, håltimma och Virtuella Miljöer bjuds det på. Ganska skön dag..

Måste bara påpeka en sak jag stör mig på innan jag slutar skriva.. Det är folk som inte ens känner mig som lägger till mig på Facebook. Varför gör man det? Facebook är väl ett verktyg för att hålla kontakten med de man reda känner? Åh vad trött jag blir..

Jaja.. Puss på er <3

Lördaaaag..

Har vart väldigt dålig uppdatering från mitt håll det senaste, men nu är jag iaf hemma och pausar lite från Emil lite. Ska nog åka dit snart eller om han kommer hit, får se :) Fick VG på Religionen som jag hoppades på och inlämningen, redovisningen och provet i Europakunskapen gick galant (Där överdrev jag lite kanske) i fredags så blev inget IG, good shit.

Ska blåsa håret, jag återkommer..

Sisådär.. Nu är det bestämt att Emil kommer hit oxå så det är väl bara att slänga på sig myskläderna och sätta upp håret i en "fulfrisyr". Fast bussarna är helt åt helvete så han kommer inte hit förrän 20.40.. Låååångt.. Well, får väl äta, städa och sånt sålänge :)

See you, darlings <3

Tisdag

Såg på den nya serien Lipstick Jungle igår, är av samma skapare som Sex and the City, verkar ganska bra faktiskt.. Får nog bli det nya måndagsnöjet tror jag :) Nån annan som såg?



Har inte gjort alls mycket idag, hade en lektion imorrses och sen stannade jag kvar och fixade lite studentgrejer med Elin och så passade på att äta oxå. Sen åkte jag till rese och hade snabbdejt med Emil eftersom han började sent och inte skulle till skolan förrän jag åkte hem.

Var lite synd om mig sen tyckte jag så jag köpte mig en Plopp med saltlakritsfyllning, lite spännande med nya smaker tycker jag :) Fast blev ingen storfavorit hos mig, ganska god, men inte mer. När jag kom hem gick jag och la mig och smaskade på lite ananas, somnade såklart och vaknade inte förrän kl. 4. Jag som skulle plugga och allt =/

Duschade och grejjer efteråt och har fortfarande inte pluggat ett endaste litet dugg.. Fy på mig. Har massor i Europakunskapen denhär veckan och betygen sätts senast nästa vecka, känns inte riktigt okej. Kommer inte kunna plugga imorrn heller eftersom jag ska mysa med Emil hela dagen eftersom vi har 2 månader då :) Men det löser sig väl..

Puss å knus på er <3

...

Kom så slår vi sönder alla klockor och låser, lägger oss nära och lämnar alla problem utanför.. <3

Osäkerheten sprider sig högt så du sätter upp staket..

Inte så glad Jessica idag.. Första lektionen hade vi Religionskunskap där vi diskuterade vår egen tro och sen fick jag stanna kvar efter för att snacka med Robert om mitt betyg, inte säkert det blir VG nu eftersom jag fick G/VG på inlämningen som var avgörande, men ska prata med honom lite imorrn och försöka få honom att sätta VG ändå. Sedan åt vi och efter det gick allt bara åt helvete. Varför gör du som du gör? Varför kan du inte ta ansvar för dina handlingar? Varför?

Har inte kunnat koncentrera mig ordentligt på hela eftermiddagen och det känns inge vidare bra när jag har inlämning, prov och redovisning i Europakunskap i veckan. Men det är inte lätt när tankarna är i ett enda virrvarr.

Ska inte skriva mer nu.. Hej

Det räcker nu.

Söndag kväll

Hamen.. Nu sitter jag här i min nytvättade pyamas och har precis sett på filmen "A Lot Like Love" som gick på 4:an. Jättesöt och bra film, älskar kärlekskomedier. Inte lika kul om man är olyckligt förälskad dock.. Men det är ju inte jag som tur är :D



Blev färgning av ögonfransarna och brynen förut så nu är jag fit gor fight. Blir ju utgång på tisdag eftersom det är 150 dagar till studenten då, och då måste man ju vara fin ;P Har även hunnit med att tvätta massa kläder, duscha, raka benen och plugga :)

Längtar något otroligt till våren nu, kommer bli så himla kul hela denhär terminen :) Skönt att inte behöva vara påpälsad som om man ska ut i snöstrom heller. Måste bli snygg och smal tills dess med, hur nu det ska gå till.. Men jag kommer nog på nåt, fanimej.

Nåt som är himla tråkigt är att jag har tappat pärlörhängena jag fick av Jenny i julklapp =/ Älskade verkligen dom och blev så glad när jag fick dom eftersom jag tappat bort mitt förra par.. Är nog inte meningen att jag ska ha sånna örhängen för jag har nog tappat båda mina par typ 10 ggr, men nu är dom borta helt båda två.. Tråkigt.



Har förresten ett annat litet problem när det gäller örhängen, mina blir alltid typ svarta på halva delen.. Alltså de delen jag har i örat, och det går inte att få bort ens med spritsudd. Verkar som om metallen reagerar med någonting men jag fattar inte vad som händer.. Nån annan som har det problemet?

Jaja.. Nu ska väl jag sa ner i sängen så jag är pigg och glad imorgon.

Puss på er <3

Att färga, eller inte färga? ^^

Nu är frågan vad man ska hitta på en söndagseftermiddag som denna.. Har redan vart duktig och satt igång en maskin med tvätt och egentligen ska jag plugga nu men är sugen på att göra annat.. Funderar på om man kanske skulle ta och färga ögonfransarna och brynen, men vet inte om jag orkar, fast borde verkligen.. Duscha vore bra med men det är jag för yr för så får vänta med det.

Brukar använda en färg från Depend som är både för fransarna och brynen, himla bra och ett paket räcker lääääänge. Extra viktigt att jag fixar detdär nu när jag färgat håret mörkt igen, då kommer jag inte undan med ljusa ögonbryn ^^

Blir nog färgning nu, blev så sugen, jobbigt att sitta och vänta medan det verkar bara.. Får nog ta med mig lite musik in i badrummet så jag inte dör av tristess..

Puss på er <3

Ka-Boom Ka-Boom

Blev inget bloggande igår för Emil följde med mig hem efter skolan och sen när vi mysit hela kvällen med tacos och alt kunde jag inte riktigt låta honom gå utan han fick sova över <3 Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket :P

Drog iväg till Emilie kl. 12 imorrses för att bleka bort det röda i håret och färga mörkbrunt. Fast vi var så lata så hela förmiddagen låg vi och myste med nakenhundarna Thelma och Agnes i sängen :) Snackade även skit om folk, förståss.

När vi myst klart, ätit fiskpinnar och vart ute på promenix med vovvarna blekte vi mitt hår och färgade det, blev bra och det är jätteskönt att vara brunett igen :) Hann även med att bada Thelma och Agnes i pauserna när vi väntade på att få skölja ur mitt hår, inte jätteuppskattat av dom.. Men oj vad fina dom blev, alldeles fluffiga och mysiga :)

Gick hem sen och nu så har jag bara tagit det lugnt.. Ska snart sitta och mysa framför Körslaget med zuccini-lasagne, sallad, tacochips och guacamole <3 Jättemysigt, fast hade kanske vart lite mysigare om man inte  behövt vara helt själv. Mamma och pappa är hos Ingalill och Bjarne så hade ju vart lite mysigt att bjuda in nån lämplig person.. Fast är iofs skönt att vara själv nu när det vart full rulle ett par dagar.

Är lite synd om mig oxå föresten (Som alltid? ^^) för jag är lite förkyld och nyser och snorar mest hela tiden, pratar fult med.. Och så har jag jätteont i ryggen, får alltid det när jag sover med min sötnos, inte bra =/

Jaja, nog med tjat från min sida.. Kanske lägger upp lite bilder från i torsdags när vi fikade med Jenny, Marcus och Mikael sen. Kanske även från idag om Emilie skickar bilder.. *blink blink*

Knus å gnäll, hoppas ni får en trevlig kväll :)

..saknar dig och känner mig halv <3

Kisses.. <3

Har vart jättesugen på att blogga hela dagen men nu är jag trött som en liten gnu eftersom jag var uppe med tuppen klockan havl 6. Är heller inte riktigt riktig i huvudet och småsjuk, får skriva ett par rader imorrn istället.
Köss å kram

Shoppingbegär

Jag tror inte ni förstår vilket shoppingbegär dendär H&M-katalogen har skapat hos mig, jag har halkat in och ut på H&M's onlineshop hela dagen och hittat grejer och knepat ihop små outfits. Jag får inte nog och begäret bara växer. Det känns som om jag lever i celibat.. Fast att det jag avhåller mig ifrån är shopping. Har verkligen sug efter svarta shorts och tygskor, svarta och vita.. Och brunbränd kropp till det, nom nom..

Har som ni kanske märker inte haft allt för mycket för mig idag. Blev ingen frukost heller utan jag gick rakt på lunchen eftersom min storasyster kom förbi vid 11 med McDonalds-mat. Sedan bara jag segade och kollade kläder och för några timmar sedan kom Marie tillbaka och hon, jag och mamma satt och knåpade med min Virtuella-inlämning. Och tro det eller ej, men de är faktiskt inlämnad och klar nu! GladTjej_90.

Vill verkligen göra om min blogg men har inga som helst idéer på hur jag vill ha det. Pust, suck och stön.. Är bara jag som dras med de gamla mallarna nu känns det som :P Men en sak vet jag, jag vill nog att den ska gå i vit, svart och rosa, överraskande va? :P Jaja.. Nu ska jag knåpa vidare och drömma mig bort i shoppingens värld.

Pöss å kram, havreflarn <3

Smile like you mean it.

Jag är så fruktansvärt uttråkad.. Och det känns som om dethär är min sista dag i livet, blir verkligen deppig av att skolan ska börja igen =/ Har en massa arbeten som jag inte gjort som skulle vart inte för längesen och jag orkar verkligen inte få upp någon motivation. Är inte ens svåra uppgifter så jag vet inte varför det tar emot så.. I den ena ska jag bara skriva och sväva ut massor om hur min drömcommunity skulle se ut, vilka funktioner och allt den skulle ha, inte svårt alls utan bara kul egentligen. Men är bara för att Virtuella Miljöer är det tråkigaste ämnet jag någonsin häft och det inte känns som om vi får ut något alls av det.

Blir inte av med det när vi får nya scheman heller utan det hänger med hela 3:an ut, kuuul.. Men något som däremot är riktigt kul är att jag fick nya H&M-katalogen härom dagen, kan sitta och titta i den hur många gånger som helst :D Hittar mycket fina saker.. Fast sen ska ju plånboken klara av det oxå.



Klänning 398 kr, Cardigan 189 kr, Shorts 98 kr, Skor 129 kr.

Skulle ju inte ha något emot att springa runt i en sånnahär söta kläder i vår/sommar precis.. :)

Kram

Nya schemat :)

Fick höra av Kulanz nu att dom redan lagt upp våra scheman för vårterminen så jag var tvungen att ta mig en titt. Var ganska bra men har mycket bättre nu.. :P


Ja det var väl bara det jag ville, hej hej ^^

I get high on you baby..

Näe gott folk, ikväll är det inte mycket med mig, ont i magen, trött och uttråkad.. Emil åkte hem vid 6 efter att ha sovit här två nätter, sen har jag mest bara duschat, sovit i soffan, sett på Drömkåken med mamma och druckit vaniljte.

Jag och Emil var med Jenny och Marcus i söndags, blev ditbjudna på kladdkaka och grejer. På måndagen gjorde vi i princip ingenting och mamma blev så desperat på oss att hon ville bjuda oss på bio, dock gick det inga filmer så då hyrde vi film och köpte en massa godis istället.

Vi såg på Sorority Boys (Typ 480:de gången för mig? ^^) och eftersom det är en gammal film + att jag är under 20 eller vad det var så kostade det bara 15 spänn att hyra den i en vecka. Vi kom dock upp i en rejäl summa ändå pga godiset, 91 spänn, så vi vågade aldrig säga till mamma att vi fick hyra filmen så billigt :P

Imorgon är sista dagen på lovet och det ger mig lite smått panik och ångest. Orkar inte gå tillbaka till att behöva ta ansvar för vad jag gör och inte gör.. Snart byter vi scheman oxå och då kanske jag inte har mitt jättebraiga längre.. =/ Fast då kommer vi sätta igång med IT-samordning igen och i mars åker vi till Tyskland, ska bli så himla kul :D

På tal om Tyskland, Mamma vill att vi åker utomlands på sportlovet oxå, hon bara sa det helt plötsligt när vi sett en rese-reklam på tvn, och det tackar man ju inte nej till ^^ Fast vill inte åka med bara henne.. Så ska försöka fjäska med Marie oxå :) Vet dock itne vart jag vill åka.. Nåt tips? ^^

Jaja, nu ska väl jag göra nåt annat.. Hej svejs

Sunday morning..

Happ.. Vaknade inte förrän kl. 3 på eftermiddagen igår och gjorde i princip ingenting på hela dagen förutom att ta en 1-timmes promenad med Jennie på kvällen. Gick och la mig i skaplig tid men kunde inte sova eftersom jag vänt så förbannat på dygnet.. Så jag somnade inte förrän klockan var runt 6 på morgonen, fick bara sova 4 timmar oxå eftersom jag tvingade mig själv att gå upp vid 10 för att vänja mig vid att ha normal dygnsrytm igen.

Mamma, pappa och My har åkt iväg till Mölltorp för att åka skridskor och grejjer med Marie, Thomas och Teja. Lite ensamt men sen ska Emil komma hit, mysigt :) Menne.. näe jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, händer inte så mycket i mitt liv just nu som är värt att skriva om.

Puss på er och hoppas ni får en trevlig dag :)

- Har du ett kastmärke i pannan?

Jag höll på att glömma.. Jag har ju bytt religion här i dagarna. Emil skulle pussa mig i pannan och spexade till det lite genom att suga sig fast, och vi vet ju alla hur lätt jag får sugmärken så jag ser numera ut som en indier.. Kul :P Var lite småpinsamt att åka buss sen kan jag ju tala om..

Over and out.

Mitt nyår..

Hej och god fortsättning på det nya året gott folk :D Kom hem från Emil för ett tag sen, har sovit där både igår och i förrgår. Vi firade nyår hos Robin W tillsammans med honom, Frida, Jenny och Marcus, var riktigt trevligt och vi åt jättegod mat och sen spelade vi Singstar :)




Kollade på fyrverkerier ute med Marcus familj (De bor grannar med Robin) vid tolvslaget och sen gick jag och Emil hem och då blev det lite film och mys :) På torsdagen gjorde vi i princip ingenting, sov hela förmiddagen och sen spelade vi spel på kvällen. Somnade inte förrän 06.30 på morgonen, samtidigt som hans mamma skulle upp och jobba - ganska bra gjort av oss ^^ Fast det var Emils fel för han var dum nog att lura i mig en koffeintablett, jag som är pigg nog som det är ^^

Men vi somnade till slut som sagt och vi vaknade sent idag med.. Åkte hem vid halv 8 på kvällen och då följde jag med pappa och hämtade kinamat, mums! Såg på tv med honom och mamma sen och nu sitter jag här, ska väl snart sova.. :)

Nattinatt mina sötnosar :) <3

RSS 2.0